PSG vs. Barcelona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D W W W W
  • Parc des Princes
  • Početak: 10. travanj 21:00
Forma:
W W W W D
DOMAĆIN 1.98
Remi 3.85
GOST 3.65
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prvi krug četvrtfinalnih utakmica nogometne Lige prvaka završava u srijedu obračunom u Parizu, gdje će snage odmjeriti PSG i Barcelona.

Paris Saint-Germain izgleda solidno pod vodstvom Luisa Enriquea. U Francuskoj se približava berbi trofeja, a u elitnom klupskom nogometnom natjecanju definitivno nije bez izgleda zaigrati u finalu.

Zato ambicije rastu u pariškoj svlačionici. Očekuje se od Kyliana Mbappéa da povede svoje suigrače prema trijumfu u prvoj utakmici protiv Barcelone. Brzonogi Francuz čovjek je kojeg je jako teško čuvati i uvijek igra dobro u velikim utakmicama.

Enrique ima još nekoliko zanimljivih rješenja u napadu. Ousmane Dembélé i Randal Kolo Muani definitivno se nadaju minutaži u ovom dvoboju, a mjesta bi se moglo naći i za lukavog Portugalca Goncala Ramosa.

U sredini terena Parižani nemaju razvikanih zvijezdi, no u pitanju su igrači koji se mogu suprotstaviti svakome. Vitinha je odavno skrenuo pažnju na sebe, a sve bolje igra i Warren Zaïre-Emery.

Što se obrane tiče, Achraf Hakimi ne može nastupiti zbog kartona. No, tu je Milan Škriniar na poziciji stopera, kao i cijenjeni Gianluigi Donnarumma među vratnicama, što budi optimizam kod domaćih navijača.

S druge strane, Barcelona se posljednjih tjedana ustabilila pod Xavijem Hernandezom i nada se europskom uspjehu na kojeg čega već godinama.

Katalonska momčad nema više gomilu ozlijeđenih u svakom kadru. Spreman je Robert Lewandowski, zadužen za postizanje golova, a Raphinha i Ferran Torres trebali bi mu biti podrška s krila.

U sredini terena očekuje se nastup oporavljenog Pedrija, a tu je i Ilkay Gündogan koji je blistao u Ligi prvaka prošle sezone kao član Manchester Cityja. Dodajmo tome Sergi Roberta koji polako postaje vođa ove družine pa postaje jasno da Barcelona na stadion Park Prinčeva ne dolazi igrati bunker kroz 90 minuta utakmice…

Prethodni dvoboji:
10.03.21 PSG1:1Barcelona LP
16.02.21 Barcelona1:4PSG LP
08.03.17 Barcelona6:1PSG LP
14.02.17 PSG4:0Barcelona LP
21.04.15 Barcelona2:0PSG LP

Izostanci i ozljede:

PSG: Hakimi A. (žuti kartoni), Kimpembe P. (izvan kadra), Kurzawa L. (ozljeda leđa), Rico S. (ozljeda glave).

Barcelona: Balde A. (ozljeda mišića), Christensen A. (ozljeda Ahilove tetive), Gavi (ozljeda koljena).

PSG zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, sportske kladionice u ovom dvoboju daju prednost PSG-u, momčadi koja je pokazala više tijekom sezone od Barcelone.

Iako nas sigurno čeka neizvjesnih 180 minuta u ovom četvrtfinalu, mi smatramo da Paris Saint-Germain ima prednost na vlastitom terenu. Barcelona nema tako moćne pojedince u svojim redovima poput Kyliana Mbappéa, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu PSG-a, uz koeficijent 1.98 kojeg nudi kladionica 20bet.

Radi se o suparnicima koji nemaju namjere mnogo kalkulirati u srijedu. Zato zanimljivo djeluje i oklada koju nudi kladionica 22bet, da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 1.87.

Dio igrača odlučit ćete se u ovom susretu za kombinacijsku okladu. Izdvajamo dvoznak 1X na PSG uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 2.30.

Ako pak želite podebljati tečaj na domaćina, bet365 vam nudi nekoliko zanimljivih mogućnosti. Prva je oklada da PSG zabija gol u oba poluvremena, što ide uz koeficijent 2.75, dok ćete dobiti 3.10 ako odigrate okladu poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Parižani povedu u prvom dijelu i na kraju pobijede u utakmici.

Kladiti se možete i na kartone. Pa ćete tako dobiti 2.20 na okladi na više od 5.5 kartona na utakmici, što bi se moglo ostvariti u dvoboju u kojem nikog ne bi iznenadilo da zaiskri na terenu.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.10 na Kyliana Mbappéa, a 3.75 ako tipujete na Randala Kolo Muanija. S druge strane, tečaj je 3.10 na pogodak Roberta Lewandowskog, a 5.00 ako odigrate na Ferrana Torresa.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje. Naime, bit će još lakše ocijeniti odnos snaga ovih momčadi jednom kad dvoboj započne. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta utakmice, uz tečaj koji će se kretati oko 1.90 djeluje obećavajuće. No, pojavit će se i druge primamljive opcije. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u srijedu navečer i zgrabite izdašnu kvotu dok bude na svom vrhuncu…

U kladionici Germania igrač ima pravo na bonus dobrodošlice do 1000 €, iskoristiv na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top