Atletico vs. Borussia D. – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L W L W
  • Wanda Metropolitano
  • Početak: 10. travanj 21:00
Forma:
L W W W W
DOMAĆIN 1.82
Remi 3.70
GOST 4.50
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede u Ligi prvaka igraju se još dvije zanimljive utakmice, uključujući i onu u Madridu, u kojoj će snage odmjeriti Atletico i Borussia Dortmund.

Domaća momčad pod trenerom Diegom Simeoneom ostvarila je veliku pobjedu protiv Intera u prethodnom kolu. Sada Atletico sanja ulazak u svoje treće veliko finale pod argentinskim stručnjakom, no još ga čeka puno posla.

Crveno-bijeli nadaju se da mogu slomiti Borussiju već u Madridu. Antoine Griezmann u tome bi trebao igrati važnu ulogu, jer u sjajnoj je formi ove sezone i zasigurno će predstavljati veliku prijetnju gostujućem golu.

Simeone u ofenzivi na raspolaganju još ima Alvara Moratu kao klasičnog centarfora, a tu je i Memphis Depay koji u posljednje vrijeme počinje raditi razliku na travnjaku. Ne zaboravimo ni darovitog mladog Brazilca Samuela Lina, jedno od najugodnijih otkrića Lige prvaka tijekom jeseni.

Koke i Marcos Llorente trebali bi pak držati veznu liniju madridskog kluba, a u obranu se nakon oporavka od ozljede vratio moćni Jose Maria Jimenez. Odlični bek Mario Hermoso je pak upitan, ali tu je barem Jan Oblak, kao jedan od najboljih golmana današnjice.

S druge strane, Borussia Dortmund pod Edinom Terzićem može biti ponosna na svoj nastup među europskom elitom ove sezone. Prošla je kao prva “skupinu smrti” s PSG-om, Newcastleom i Milanom, a onda se bez problema obračunala i s PSV-om.

Sada čeka žuto-crne novi težak izazov. Na nivou će morati biti Niclas Füllkrug u napadu, najbolji strijelac ove družine. Jadon Sancho pojačao je Borussiju tijekom zime i od njega su velika očekivanja u ovoj utakmici, dok se minutaži nada i Sebastian Haller.

Borussia na raspolaganju ima i vrlo dobru veznu liniju, s Marcom Reusom i Julianom Brandtom u glavnoj ulozi. Obrana pak u kojoj djeluje Mats Hummels izgleda pristojno, no ima svojih slabosti. Na golu pak Gregor Kobel može dobiti solidnu ocjenu.

U svakom slučaju, na stadionu Wanda Metropolitano čeka nas okršaj dvije momčadi koje nisu u krugu najvećih favorita za osvajanje titule. No, ždrijeb im se otvorio pa su im porasla i krila uoči međusobnog obračuna…

Prethodni dvoboji:
06.11.18 Atletico2:0Borussia LP
24.10.18 Borussia4:0Atletico LP
30.10.96 Borussia1:2Atletico LP
16.10.96 Atletico0:1Borussia LP

Izostanci i ozljede:

Atletico: Hermoso M. (ozljeda mišića), Lemar T. (ozljeda Ahilove tetive), Vitolo (ozljeda koljena).

Borussia Dortmund: Bensebaini R. (ozljeda koljena), Malen D. (ozljeda bedra).

Atletico zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog europskog ugleda, što zbog igračkog kadra, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Atletico favoritom u Madridu.

Mi se s tim ovaj put slažemo. Diego Simeone ima kvalitetu na svojoj strani, ali i europsko iskustvo. Domaća momčad svjesna je da mora steći barem minimalnu prednost uoči uzvrata, a mi vjerujemo da će se to i dogoditi. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Atletica, uz koeficijent 1.82 u kladionici 20bet.

Iako je ulog velik u ovoj utakmici, pogotke svejedno možemo očekivati. Zato će dio igrača odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.98.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da gol pada u oba poluvremena, što ide uz tečaj 1.80. Tu je i oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz koeficijent 2.15.

Ako pak vjerujete u Simeoneovu družinu, bet365 nudi dvije atraktivne mogućnosti kako podebljati tečaj. Prva je oklada da Atletico zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.75, dok ćete dobiti 2.87 na okladi poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.30 na gol Alvara Morate, a 2.75 ako tipujete na Antoinea Griezmanna. S druge strane, kvota je 5.00 na pogodak Niclasa Füllkruga, a 7.50 da će zabiti Jadon Sancha.

Dodajmo tome i okladu na crveni karton, uz tečaj 6.00, što nije nemoguće u utakmicama u kojima igra Atletico, s mnogo tenzija i provokacija na travnjaku…

U kladionici 20bet igrači mogu zgrabiti do 1000 € besplatnih oklada, iskoristivih na najjačim nogometnim utakmicama!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top