Real Madrid vs. Manchester City – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W D D
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 09. travanj 21:00
Forma:
W W D W D
Real Madrid
Više od 2.5 gola1.74
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U četvrtfinalu Lige prvaka imamo nekoliko iznimno jakih dvoboja, a najjači među njima definitivno je onaj između Real Madrida i Manchester Cityja.

Domaća momčad pod trenerom Carlom Ancelottijem ganja svoju 15. europsku titulu i igra vrlo dobro ove sezone. Real se bez problema probio među 8 najboljih momčadi Starog kontinenta, no sada ga čeka obračun s aktualnim osvajačem Lige prvaka.

To znači da će “kraljevi” morati odigrati besprijekorno ako žele do pobjede. U tome bi trebao pomoći Jude Bellingham, sjajni engleski ofenzivac koji je procvjetao nakon dolaska u Madrid. Krilni napadači Reala Rodrygo i Vinicius Junior također predstavljaju veliku opasnost čak i najboljima u Europi.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Ancelotti koristiti u ovom dvoboju Brahima Diaza, odličnog u prethodnim utakmicama protiv Leipziga. Tu su još Federico Valverde i Aurelien Tschouaméni, važni u veznoj liniji, a minutaži se barem u drugom poluvremenu nada i Luka Modrić.

U obrani Reala nekoliko je važnih izostanaka, uključujući Davida Alabu. No, Antonio Rüdiger dobro poznaje Manchester City i pokušat će ga zaustaviti, dok bi se među vratnicama mogao naći Andrij Lunjin, čovjek koji je izgurao Kepu Arrizabalagu na klupu.

S druge strane, Manchester City izgleda odlično pod Pepom Guardiolom u posljednje vrijeme, no morao se zadovoljiti remijem protiv Arsenala i Liverpoola u Premiershipu. Sada ga čeka barem jednako moćan suparnik, ako ne i još jači.

“Građani” vjeruju da bi Erling Haaland mogao proraditi u ovom dvoboju, a tu je i fantastični Kevin de Bruyne koji je za vikend uništio Crystal Palace. Phil Foden je još jedan ofenzivac Cityja koji je u velikoj formi, a minutaži očekuje u ovom susretu i Julian Alvarez.

Što se hrvatskih igrača tiče, Mateo Kovačić rijetko počinje od prve minute, a Joško Gvardiol ima manjih problema s ozljedom. Obrana je pak definitivno najslabiji dio gostujuće momčadi, što zbog izostanaka, što zbog organizacijskih problema i to je nešto što Guardiola mora posložiti na stadionu Santiago Bernabeu, inače neće dobro proći protiv Reala…

Prethodni dvoboji:
17.05.23 Manchester City4:0Real Madrid LP
09.05.23 Real Madrid1:1Manchester City LP
04.05.22 Real Madrid3:1Manchester City LP
26.04.22 Manchester City4:3Real Madrid LP
07.08.20 Manchester City2:1Real Madrid LP

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Courtois T. (ozljeda koljena).

Manchester City: Ake N. (ozljeda mišića), Walker K. (ozljeda bedra).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što igra fantastično ove sezone, online kladionice svejedno vide Real Madrid kao autsajdera u ovom dvoboju, čak i na domaćem terenu.

Mi pak vjerujemo da unatoč velikom ulogu neće biti mnogo kalkulacija na stadionu Santiago Bernabeu. I jedni i drugi su itekako željni zabiti suparniku, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.74 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, kvotu 1.94 na okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije. Neki će odigrati i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 2.02.

Ako pak vjerujete u madridsku družinu, postoje dvije zanimljive opcije u bet365 kladionici. Prva je oklada da Real pobjeđuje barem jedno poluvrijeme, uz koeficijent 1.83, dok ćete dobiti 3.50 ako odigrate da Real zabija gol u oba poluvremena.

Tu su i kombinacijske oklade. Izdvajamo okladu dvoznak 1X na Real uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti vrlo zanimljiv tečaj 3.10.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 3.25 da će zabiti Jude Bellingham, a isto ćete dobiti i ako tipujete na Viniciusa Juniora. S druge strane, dobit ćete 2.37 na Erlinga Haalanda, a čak 4.33 na Phila Fodena.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo. Naime, odnos snaga Reala i Manchester Cityja bit će još lakše ocijeniti jednom kad dvoboj počne. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi live okladama. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi kvota za koju ste sigurni da prolazi…

U kladionici Mozzart igračima se smiješi bonus dobrodošlice 400 € i detaljna razrada utakmica Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top