Arsenal vs. Bayern – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W D W W
  • Emirates Stadium
  • Početak: 09. travanj 21:00
Forma:
L L W W W
DOMAĆIN 1.78
Remi 4.00
GOST 4.40
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Europska Liga prvaka polako ulazi u svoju samu završnici, a vrlo atraktivan dvoboj četvrtfinala igra se ovog utorka između Arsenala i Bayerna.

Posljednji put kad su se ovi klubovi sreli u elitnom klupskom natjecanju, Bayern je utrpao 10 golova Arsenalu u dvije utakmice. Domaći trener Mikel Arteta siguran je da se to neće ponoviti, jer “topnici” ponovo djeluju moćno i imaju potencijal po prvi put osvojiti Ligu prvaka.

Problem za Arsenal tek je ozljeda Bukaya Sake koji ima problem s mišićem, no očekuje se u sastavu londonskog kluba od prve minute. Isto vrijedi i za Gabriela Martinellija, dok se Gabriel Jesus nada svojem odličnom nastupu, kakvih nije bilo puno ove sezone.

Odlična vijest za Arsenal je uspon forme Kaija Havertza koji izgleda impresivno ovog proljeća. Leandro Trossard još jedno je rješenje koje Arteta ima u ofenzivi, a čvrstu podršku svojim će napadačima dati Martin Odegaard i Declan Rice u veznoj liniji.

Što se obrane tiče, William Saliba i Gabriel trenutno su jedan od najboljih stoperskih parova na svijetu, a David Raya se dokazao u prošlom kolu, kada je odveo Arsenal dalje u raspucavanju penala protiv Porta. Dakle, “topnici” su jaki na svim pozicijama i nikom nije lako igrati s njima.

S druge strane, Bayern se pod Thomasom Tuchelom muči već dugo i Liga prvaka mu ostaje jedino natjecanje u kojem može osvojiti trofej. Nedavni porazi od Borussije Dortmund i Heidenheima samo su produbili krizu pa okršaj s Arsenalom nije mogao doći u lošijem trenutku za Bavarce.

No, minhenski klub u svojim redovima ima nekoliko iznimnih nogometaša. Harry Kane trpa golove iz tjedna u tjedan i iznimno je motiviran pobijediti ljutitog londonskog rivala, što bi razveselilo navijače njegovih Spursa.

Tuchel ima problema s ozljedama u svim linijama, no barem je zdrav daroviti Jamal Musiala. U sredini pak terena možemo očekivati nastup Joshue Kimmicha i Leona Goretzke, a nikog ne bi iznenadilo ni da Thomas Müller istrči od prve minute.

Obrana Bayerna s Matthijsom de Ligtom i Kim Min-Jaeom djeluje pak ranjivo i to je segment igre kojeg će Bayern morati poboljšati na stadionu Emirates, ako želi s aktivnim rezultatom dočekati uzvrat…

Prethodni dvoboji:
18.07.19 Arsenal2:1Bayern ICC
19.07.17 Bayern1:2Arsenal ICC
07.03.17 Arsenal1:5Bayern LP
15.02.17 Bayern5:1Arsenal LP
04.11.15 Bayern5:1Arsenal LP

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Timber J. (ozljeda koljena).

Bayern: Aseko-Nkili N. (ozljeda gležnja), Boey S. (ozljeda mišića), Buchmann T. (ozljeda mišića), Coman K. (ozljeda mišića), Marušić G. (ozljeda koljena), Mazraoui N. (bolest), Neuer M. (ozljeda prepone), Sane L. (ozljeda mišića), Sarr B. (ozljeda koljena).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što je posljednji put primio 10 komada od Bayerna, kladionice u Hrvatskoj svejedno su odlučile proglasiti Arsenal favoritom u ovoj utakmici.

Mi se s tim slažemo. Istina je da Bayern igra bolje u Ligi prvaka nego u Bundesligi, no trenutno nema kvalitetu, a ni organizaciju na travnjaku s kojom se može suprotstaviti domaćinu. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Arsenala, uz koeficijent 1.78 u kladionici 20bet.

Iako se očekuje čvrsta igra oba suparnika, svejedno ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.73. Alternativa tome je ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 2.04.

Ako pak vjerujete u domaćina, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije kako podebljati tečaj. Prva je oklada da Arsenal zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.62, dok ćete dobiti 2.75 na okladi poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Artetina momčad povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.87 na pogodak Bukaya Sake, a 3.10 ako tipujete na Kaija Havertza. S druge strane, dobit ćete 3.10 na gol Harryja Kanea, a 6.00 ako odigrate da će zabiti Jamal Musiala.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.50, što nije rijetkost u europskim utakmicama, čak i kada braniči znaju da su takve pogreške skupe i mogu utjecati na ishod kompletnog dvoboja…

U kladionici bet365 hrvatski igrači mogu uloviti bonus 50 €, kao i brojne besplatne oklade iskoristive na Ligi prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top