Lazio vs. Milan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W W D L L
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 24. siječanj 20:45
Forma:
L D D D W
Lazio
Više od 2.5 gola1.90
Milan
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Italiji su odlučili produljiti 19. kolo Serie A sve do utorka, kada će ga u derbi utakmici zaključiti nogometaši Lazija i Milana.

Domaća momčad predvođena trenerom Mauriziom Sarrijem imala je nekoliko zapaženih pobjeda ove sezone, poput one protiv Intera još tamo u uvodnim kolima, no uslijedili su mnogi razočaravajući rezultati zbog kojih je odavno ispala iz borbe za naslov prvaka.

No, Lazio se još uvijek nada mjestu u Ligi prvaka sljedeće sezone, a u tome će svakako pomoći kazna Juventusa od minus 15 bodova, zbog financijskih malverzacija. A ako nebesko plavi dođu do pobjede u ovom derbiju, tada definitivno imaju priliku učvrstiti se među četiri najbolje momčadi u Italiji.

Za Sarrija je problem ozljeda bedra Cire Immobilea koji bi unatoč tome mogao zaigrati u Rimu, dok se u napadu očekuje da povuku Matteo Cancellieri i Pedro, ako kapetan ne bude mogao igrati.

Lazio još uvijek u svojim redovima ima Sergeja Milinkovića-Savića, koji je vrlo dobar veznjak, a solidnu sezonu proživljava i Mattia Zaccagni, strijelac 7 pogodaka.

Felipe Anderson i Luis Alberto još su dva igrača od kojih se očekuje doprinos u ofenzivi, a tu je i Mattia Vecino kao vrijedno pojačanje iz Intera pa Lazio može reći da ima sredinu terena koja bi se trebala moći ravnopravno nositi sa svakim.

S druge strane, Milan je aktualni prvak Italije i još uvijek drži drugo mjesto na tablici, no nanizao je nekoliko neuspjeha u posljednjim kolima, a novi bi širom otvorio Napoliju vrata Scudetta.

Zato trener Massimiliano Allegri traži maksimalni angažman svojih nogometaša u ovoj utakmici, s Olivierom Giroudom i Rafaelom Leaom koji bi se trebali pobrinuti za postizanje golova.

Crveno-crni imaju ponešto problema s ozljedama, no barem im se Ante Rebić vratio u sastav, dok su treneru na raspolaganju Sandro Tonali i Brahim Diaz u veznoj liniji, kao igrači velikog potencijala koji jedva čekaju ovaj derbi.

Milan u momčadi ima i Thea Hernandeza, braniča koji se zna vješto ubaciti u ofenzivu, a svojem prvom pogotku ove sezone u Seriji A nada se i Alexis Saelemaekers, još jedan igrač koji zna kako zaprijetiti iz drugog plana.

U svakom slučaju, na stadionu Olimpico očekujemo uzbudljivu utakmicu dvije odlične momčadi, u kojoj golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
24.04.22 Lazio1:2Milan SA
09.02.22 Milan4:0Lazio COP
12.09.21 Milan2:0Lazio SA
26.04.21 Lazio3:0Milan SA
23.12.20 Milan3:2Lazio SA

Izostanci i ozljede:

Lazio: Gila M. (ozljeda stopala).

Milan: Ballo-Toure F. (ozljeda ramena), Florenzi A. (ozljeda mišića), Ibrahimović Z. (ozljeda koljena), Krunić R. (ozljeda mišića), Maignan M. (ozljeda lista).

Lazio zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo za očekivati, kladionice u Hrvatskoj u ovom susretu daju malu prednost gostima, no Lazio definitivno nije momčad koju itko smije podcjenjivati, pogotovo ne kad igra na domaćem terenu.

Dapače, radi se o izrazito ofenzivnom kolektivu koji je u prošlosti bio poznat po golijadama, uključujući i prethodne derbije s Milanom. Vjerujemo da će se to nastaviti i ovog utorka pa je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.90 kojeg nudi kladionica bet365.

Ako vjerujete da će Milanova obrana nastaviti pokazivati slabosti koje smo vidjeli u srijedu protiv Intera u Superkupu, Rabona nudi primamljivih 2.54 na okladu da Lazio zabija više od 1.5 gola na utakmici.

Ima svakako smisla i oklada na oba tima daju gol, uz kvotu 1.71 koju nudi kladionica 20bet, dok možete uzeti 1.75 ako se u kladionici 22bet okladite da gol pada u oba poluvremena.

Što se klađenja na strijelce tiče, koeficijent je 2.62 da će zabiti Ciro Immobile, a čak 4.50 na pogodak Pedra. S druge strane, dobit ćete 2.50 na gol Oliviera Girouda, dok je kvota 3.25 da će zabiti Ante Rebić.

Za kraj, ne zaboravimo ni uživo klađenje, jer jednom kad lopte krene s centra bit će još lakše detektirati trenutni odnos snaga Lazija i Milana. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta utakmice, uz kvotu koja će se kretati oko 2.00 djeluje obećavajuće pa svakako imajte otvorenu omiljenu kladionicu za vrijeme derbija i reagirajte čim se pojavi koeficijent za kojeg vjerujete da donosi dobitak…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top