Freiburg vs. Eintracht – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Bundeslige

Forma:
L W L W D
  • MCH Arena
  • Početak: 25. siječanj 20:30
Forma:
W D W W W
Freiburg
Više od 2.5 gola1.76
Eintracht
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Bundesligi su na rasporedu dva kola ovog tjedna, a u srijedu najzanimljiviju utakmicu igraju Freiburg i Eintracht, dvije momčadi sa samog vrha ljestvice.

Domaća ekipa predvođena trenerom Christianom Streichom predstavlja jedno od najugodnijih iznenađenja sezone, jer reprezentativnu stanku dočekala je s drugog mjesta, no u subotu ju je prizemljio Wolfsburg i nanio joj teški 0:6 poraz.

Sada se Freiburg pokušava konsolidirati i vratiti na poziciju prvog pratitelja Bayerna, pobjedom protiv momčadi koja je za vikend preuzela drugo mjesto u Bundesligi. U tome bi joj trebao pomoći najbolji strijelac Vincenzo Grifo, koji je već utrpao 9 golova sezone i nema namjere na tome stati.

Freiburg u svojim redovima ima još nekoliko zanimljivih igrača, poput Michaela Gregoritscha u napadu koji igra vrlo dobro u posljednje vrijeme, a tu je dobro nam poznati Japanac Ritsu Doan, koji se proslavio golom protiv Njemačke na SP-u u Kataru.

Streich na raspolaganju ima i ugledne igrače u zadnjoj liniji, poput Matthiasa Gintera i Philippa Lienharta, a dobar posao odrađuje ove sezone i Nizozemac Mark Flekken među vratnicama, koji će sigurno biti na iskušenjima u ovoj derbi utakmici.

S druge strane, Eintracht se u velikom stilu vratio na međunarodnu scenu prošle sezone, kada je pod trenerom Oliverom Glasnerom osvojio Europsku ligu, a sada želi napraviti nešto veliko i u Bundesligi.

Iako je ove sezone imao i dobrih i loših utakmica, svejedno se drži u samom vrhu ljestvice, a pobjeda protiv Freiburga približila bi ga novom nastupu u Ligi prvaka, u kojoj ga u veljači čeka veliki okršaj s Napolijem.

Hrvatskim ljubiteljima nogometa Eintracht je zanimljiv zbog Kristijana Jakića, darovitog veznjaka koji dobiva solidnu minutažu kod Glasnera i definitivno ima potencijal igrati značajnu ulogu u hrvatskoj reprezentaciji.

Najveća zvijezda momčadi svakako je Daichi Kamada, strijelac ključnih golova prošle jeseni, dok je tu i Mario Götze, kojeg su nastupi za klub iz Frankfurta doveli do povratka u njemačku reprezentaciju.

A ne zaboravimo ni Randala Kolo Muanija, izuzetno talentiranog Francuza koji je imao priliku dotući Argentinu u finalu SP-a pa postaje jasno da Eintracht ima momčad koja se s pravom nada pobjedi na Europa-Park stadionu, na kojem Freiburg sigurno neće pasti bez ispaljenog metka…

Prethodni dvoboji:
10.04.22 Eintracht1:2Freiburg BUN
21.11.21 Freiburg0:2Eintracht BUN
22.05.21 Eintracht3:1Freiburg BUN
20.01.21 Freiburg2:2Eintracht BUN
26.05.20 Eintracht3:3Freiburg BUN

Izostanci i ozljede:

Freiburg: Sallai R. (ozljeda mišića).

Eintracht: Dina Ebimbe J. (ozljeda mišića), Pellegrini L. (ozljeda lista), Tuta (ozljeda gležnja), Wenig M. (slomljen gležanj).

Eintracht zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je doživio teški poraz prije samo nekoliko dana, sportske kladionice proglasile su Freiburg laganim favoritom u ovom derbiju, no nismo sigurni da zaista ima prednost u odnosu na Eintracht.

Svejedno, vjerujemo da će Freiburg odigrati napadački bolju utakmicu nego protiv Wolfsburga, dok ni Eintracht ne bi smio razočarati prema naprijed, sa sjajnim ofenzivcima koje ima. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.76 kojeg nudi kladionica 22bet.

Nakon što je primio šest komada u subotu, Freiburgova mreža mogla bi se još koji put zatresti i ove srijede, zbog čega ima smisla oklada da Eintracht zabija više od 1.5 gola, uz koeficijent 2.20 kojeg nudi kladionica Rabona.

Obećavajuće izgleda i klađenje na kornere, jer kladionica 20bet dat će vam čak 1.90 na okladu na više od 9.5 kornera na utakmici, što možemo zamisliti s ove dvije momčadi na travnjaku. Zanimljiva je i oklada oba tima daju gol u drugom poluvremenu, uz kvotu 2.87, što bi se lako moglo dogoditi jednom kad se rasplamsa utakmica.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.00 u kladionici bet365 ako zabije Michael Gregoritsch, a 3.40 ako s druge strane poentira Randal Kolo Muani. Na pogodak Vincenza Grifa kvota je 4.75, dok ćete dobiti čak 12.00 na gol Kristijana Jakića.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.88, što nije rijetkost na utakmicama Eintrachta, kako u Ligi prvaka, tako i u Bundesligi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top