Juventus vs. Sassuolo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W W W W W
  • Allianz Stadium
  • Početak: 16. siječanj 20:45
Forma:
W L L L D
Juventus
Više od 2.5 gola1.74
Sassuolo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U talijanskoj Serie A ovog tjedna nešto je manje utakmica na rasporedu, no u utorak nas čeka vrlo zanimljiv obračun između Juventusa i Sassuola.

Domaća momčad pod vodstvom Massimiliana Allegrija u ovom dvoboju traži pobjedu koja bi je približila milanskom Interu. Nema sumnje, Juventus ove sezone izgleda dobro i prijeti osvajanjem naslova prvaka, no morat će nastaviti u istom ritmu sve do svibnja.

Allegri više nema toliko problema s ozljedama kao što je to bio slučaj ranije u sezoni. Na raspolaganju ima sva svoja najbolja rješenja u napadu, uključujući Dušana Vlahovića koji redovito zabija golova. U ofenzivi još djeluje Arkadiusz Milik, a ne zaboravimo ni Federica Chiesu koji se oporavio od ozljede koljena i napokon djeluje jednako dobro kao i na Euru kojeg je Italija osvojila 2021. godine.

U sredini terena Juventusu će nedostajati Adrien Rabiot koji nije potpuno spreman igrati ovu utakmicu, ali zato su tu Winston McKennie i Manuel Locatelli, što je jamac da će torinska momčad dominirati u posjedu lopte u ovoj utakmici.

Što se pak obrane tiče, tu se Federico Gatti i Bremer brinu u zadnjoj liniji da Wojciech Szczesny ima što manje posla i Poljak će još jednom pokušati završiti dvoboj bez primljenog gola.

S druge strane, Sassuolo kojeg vodi trener Alessio Dionisi u prvom je dijelu prvenstva bez problema svladao Juventus, a kolo nakon toga i Inter u gostima. Međutim, kasnije nije uspio nastaviti u istom stilu pa se trenutno nalazi u donjem dijelu ljestvice.

Sassuolo redovito prodaje svoje najveće zvijezde, no uspio je sve ove godine zadržati u svojim redovima Domenica Berardija, strijelca 9 golova u talijanskom prvenstvu. Tome je Andrea Pinamonti dodao još 7 pa Dionisi može biti zadovoljan kako igra njegov napad.

No, sredina terena u kojoj djeluju Nedim Bajrami i Matheus Henrique nije uvijek na visini zadatka, a obrana s našim Martinom Erlićem i Gianmarcom Ferrarijem rijetko uspijeva sačuvati svoju mrežu potpuno netaknutom.

Zato Sassuolo na stadionu Allianz čeka izuzetno težak posao, protiv vrlo motiviranog suparnika koji će se pod svaku cijenu pokušati revanširati za poraz iz rujna…

Prethodni dvoboji:
23.09.23 Sassuolo4:2Juventus SA
16.04.23 Sassuolo1:0Juventus SA
15.08.22 Juventus3:0Sassuolo SA
25.04.22 Sassuolo1:2Juventus SA
10.02.22 Juventus2:1Sassuolo COP

Izostanci i ozljede:

Juventus: De Sciglio M. (ozljeda koljena), Fagioli N. (suspenzija), Pogba P. (doping), Rabiot A. (ozljeda mišića).

Sassuolo: Defrel G. (ozljeda zgloba), Obiang P. (ozljeda mišića).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, kladionice u Hrvatskoj u ovom su dvoboju proglasile Juventus apsolutnim favoritom, do te mjere da je kvota na jedinicu prilično neisplativa.

Mi pak vjerujemo da će dvoboj biti otvoreniji nego što je to inače slučaj kad igra torinski sastav. Sassuolo itekako zna kako zaprijetiti suparničkom golmanu i sposoban je iskoristiti svaku ukazanu priliku. Juventus pak ima sjajne strijelce, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.74 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete uzeti kvotu 1.90. Alternativa tome je oklada oba daju gol, uz tečaj 1.99, što je još jedan scenarij kojeg možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Ako ste pak uvjereni u razliku u klasi između ove dvije momčadi, bet365 vam nudi nekoliko zanimljivih opcija kako povećati kvotu na domaćinu. Prva mogućnost je oklada da Juventus zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.20, dok ćete dobiti 2.10 na okladi poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Allegrijeva momčad povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Kladiti se možete i na kartone. Izdvajamo okladu na manje od 4.5 kartona, uz kvotu 1.83, u utakmici između dva kluba koji nemaju neki izraženi međusobni rivalitet.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.10 na gol Dušana Vlahovića, a čak 8.50 na pogodak Manuela Locatellija. S druge strane, kvota je 5.50 na pogodak Domenica Berardija, najizglednijeg strijelca u gostujućim redovima.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.85, što je uvijek moguće kad Juventus igra utakmice talijanskog prvenstva protiv suparnika iz donjeg dijela ljestvice…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top