Real Madrid vs. Barcelona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava španjolskog Superkupa

Forma:
D W W W W
  • King Fahd Stadium
  • Početak: 14. siječanj 20:00
Forma:
W W W L W
Real Madrid
Više od 2.5 gola1.81
Barcelona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove nedjelje na rasporedu je novi El Clasico, jer u finalu španjolskog Superkupa igraju momčadi Real Madrida i Barcelone.

Teži posao na putu do završnog obračuna imala je momčad Carla Ancelottija koja je tek u produžetku pobijedila Atletico, u golijadi koja je završila rezultatom 5:3. Sada će Real pokušati zbiti redove i opravdati ulogu favorita protiv svog najvećeg rivala iz La Lige, u natjecanju u kojem su prethodni put trijumfirali Katalonci.

Ancelotti napokon na raspolaganju ima svoju najjaču ofenzivu. To znači da se Vinicius Junior oporavio od ozljede i igrat će na lijevom krilu, dok bi na desnoj strani trebao operirati Rodrygo. U sredini pak djeluje Jude Bellingham, najbolji igrač “kraljeva” otkad je potpisao za klub prošlog ljeta.

U veznoj liniji Luka Modrić započeo je od prve minute protiv Atletica, no mogao bi preseliti na klupu u finalnoj utakmici. Toni Kroos nada se svojoj minutaži, a Aurelien Tchouaméni i Federico Valverde imaju prednost na svojim pozicijama.

Obrana Reala ima problema s izostancima i primila je previše golova u prethodnoj utakmici. No, ako ništa drugo, Antonio Rüdiger počeo je redovito zabijati, što dobro dođe u ovakvim tijesnim dvobojima u kojima gol iz prekida može odlučiti pitanje pobjednika.

S druge strane, Barcelona pod Xavijem Hernandezom imala je ponešto posrtaja u ranijoj fazi sezone, no u novoj godini solidno gura i bez problema se probila pokraj Osasune do finala u Saudijskoj Arabiji.

U napadu Robert Lewandowski sve češće zabija golove. Poljak je najbolji strijelac Katalonaca, iako nije u formi u kakvoj je bio u Bayernu. Ferran Torres i Raphinha pak pomažu na krilnim pozicijama, a tu je još Joao Felix koji također može napraviti razliku u ofenzivi.

Barcelona se nada da će njezina vezna linija s Ilkayom Gündoganom i Pedrijem uspjeti uspostaviti dominaciju na travnjaku, no to neće biti jednostavno. Frenkie de Jong također bi mogao istrčati na travnjak i to mu je prilika da dokaže da može igrati na vrhunskoj razini.

Obrana pak Barcelone ponekad djeluje čvrsto, a katkad se muči pa će biti zanimljivo vidjeti kako će ovaj put izgledati na stadionu KSU u Riyadhu, gdje nas čeka izuzetno atraktivan nogometni dvoboj…

Prethodni dvoboji:
28.10.23 Barcelona1:2Real Madrid LL
29.07.23 Real Madrid0:3Barcelona PRI
05.04.23 Barcelona0:4Real Madrid KK
19.03.23 Barcelona2:1Real Madrid LL
02.03.23 Real Madrid0:1Barcelona KK

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Courtois T. (ozljeda koljena), Lucas (ozljeda bedra), Militao E. (ozljeda koljena).

Barcelona: Alonso M. (ozljeda leđa), Cancelo J. (ozljeda koljena), Gavi (ozljeda koljena), Martinez I. (ozljeda mišića), Ter Stegen M. (ozljeda leđa).

Real zabija više 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog individualne kvalitete, što zbog forme u novoj sezoni, online kladionice odlučile su u El Clasicu malu prednost dati momčadi Real Madrida.

Mi pak vjerujemo kako će se u Saudijskoj Arabiji igrati otvorenog garda, baš kao što je bilo u polufinalnim dvobojima. I jedni i drugi trebali bi imati pregršt prilika za postizanje pogotka, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.81 u kladionici 20bet.

Obećavajuće djeluje i oklada da gol pada u oba poluvremena, na što možete dobiti kvotu 1.70, a dio igrača odigrat će i okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz tečaj 2.00.

Kombinacijske oklade mogu biti dobar izbor u ovakvim derbijima. Izdvajamo ono što nudi kladionica 20bet, u kojoj se možete kladiti na dvoznak 1X na Real uz više od 1.5 gola na utakmici, što ide uz koeficijent 1.78.

Ako pak vjerujete da Ancelottijeva momčad ima prednost u ovu utakmicu, možete odigrati i okladu u kladionici Rabona da Real zabija više od 1.5 gola u regularnom dijelu derbija, na što ćete dobiti kvotu 2.05.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer trenutni odnos snaga Reala i Barcelone bit će još lakše detektirati jednom kad započne utakmica. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 1.90 djeluje obećavajuće, no pojavit će se i druge zanimljive opcije tijekom derbija. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u nedjelju navečer i reagirajte čim se pojavi izdašna kvota za koju vjerujete da sigurno prolazi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top