Juventus vs. Napoli – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W D W W W
  • Allianz Stadium
  • Početak: 08. prosinac 20:45
Forma:
L L W L D
Juventus
Oba daju gol: Da1.82
Napoli
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U talijanskoj Serie A već u petak imamo veliki derbi, u kojem će snage odmjeriti probuđeni Juventus i aktualni prvak Napoli.

Domaća momčad djeluje dobro posloženo pod Massimilianom Allegrijem u posljednjem vrijeme i predstavlja jedinog ozbiljnog konkurenta Interu u borbi za naslov prvaka. Nedavni remi s milanskim klubom to je samo potvrdio, no Juventus mora pobjeđivati iz kola u kolo kako bi ostao u igri za titulu.

Crno-bijeli u svojim redovima imaju nekoliko vrlo kvalitetnih igrača u ofenzivi. Prije svega vrijedi izdvojiti Federica Chiesu koji djeluje moćno u posljednjih nekoliko mjeseci, a velik uloženi novac polako počinje opravdavati i Dušan Vlahović.

U veznoj pak liniji Juventus ima iskusnog Adriena Rabiota, spremnog puno raditi za momčad i prema naprijed i prema nazad, dok mladi Fabio Miretti pokazuje ogromni potencijal i predviđaju mu obećavajuću budućnost.

U obrani pak “Stare dame” vladaju Brazilci Alex Sandro, Bremer i Danilo, što se pokazalo dovoljno čvrstim za talijanske suparnike ove sezone. Drugim riječima, Wojciech Szczesny ima čvrstu potporu u svojoj zadnjoj liniji, zbog čega je Juventus trenutno vrlo visoko na ljestvici.

S druge strane, Napoli pod novim trenerom Walterom Mazzarrijem nije uspio probuditi momčad i trenutno je u seriji od dva poraza. Doduše, dogodili su se u utakmicama protiv Intera i Reala, dva moćna suparnika.

Družina iz Napulja čini se da neće obraniti naslov prvaka, no želi barem zagorčati život torinskom rivalu u ovoj utakmici. U tome bi trebao pomoći Victor Osimhen u vrhu napada, kao i Hviča Kvarachelia koji nikako da se probudi i zaigra na razini na kojoj je igrao prošle sezone.

Matteo Politano i Giacomo Raspadori još su dva odlična rješenja koja Mazzarri ima u ofenzivi, a Franck Anguissa pruža im čvrstu podršku u sredini terena, u suradnji sa Stanislavom Lobotkom i Piotrom Zielinskim.

Obrana pak gostiju nije tako snažna kao što je bila u šampionskoj sezoni pa možemo na Allianz stadionu očekivati otvorenu utakmicu u kojoj i jedni i drugi pokušavaju zabiti pogodak više svom suparniku…

Prethodni dvoboji:
23.04.23 Juventus0:1Napoli SA
13.01.23 Napoli5:1Juventus SA
06.01.22 Juventus1:1Napoli SA
11.09.21 Napoli2:1Juventus SA
07.04.21 Juventus2:1Napoli SA

Izostanci i ozljede:

Juventus: De Sciglio M. (ozljeda koljena), Fagioli N. (suspenzija), Pogba P. (doping), Weah T. (ozljeda mišića).

Napoli: Olivera M. (ozljeda koljena), Rui M. (ozljeda prepone).

Juventus zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što Juventus igra odlično ove sezone, a Napoli se muči, kladionice u Hrvatskoj daju u ovoj utakmici tek malu prednost domaćinu.

Mi pak smatramo kako se ovaj dvoboj neće pretvoriti u klasični talijanski derbi, u kojem se rovovska bitka odvija na terenu. Napoli je svjestan da mu obrana ne briljira pa će pod svaku cijenu pokušati zabiti gol više na drugoj strani, zbog čega je naša glavna preporuka oklada da oba tima daju gol, uz koeficijent 1.82 u kladionici 20bet.

Po istoj logici svakako ima smisla očekivati još pokoji gol više, zbog čega će mnogi odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.07. Alternativu tome pronaći ćete u kladionici 22bet, u kojoj ćete dobiti 1.85 ako odigrate da gol pada u oba poluvremena.

Kladiti se možete i na kornere. Pa ćete tako dobiti 2.37 ako odigrate na više od 10.5 kornera na utakmici, što je sasvim realan scenarij u dvoboju u kojem obrane neće mnogo komplicirati prilikom čišćenja lopti iz kaznenog prostora.

U ponudi je i ponešto kombinacijskih oklada. Pa ćete dobiti 1.91 ako odigrate dvoznak 1X na Juventus uz više od 1.5 gola na utakmici, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Vrijedi spomenuti i klađenje na strijelce u kladionici bet365. Tamo ćete dobiti 2.60 na gol Victora Osimhena, dok je kvota 4.50 da će zabiti Hviča Kvarachelia. S druge strane, koeficijent je 3.50 na pogodak Dušana Vlahovića, a 4.00 da će zabiti Federico Chiesa.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.85, što je u talijanskim derbijima sasvim normalna pojava, pogotovo kad igra Juventus na domaćem terenu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top