Aston Villa vs. Arsenal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W D W W W
  • Villa Park
  • Početak: 09. prosinac 18:30
Forma:
W W W W W
Aston Villa
Dvoznak: 1X1.79
Arsenal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Engleskoj nogomet ne miruje pa imamo uzbudljivo kolo Premiershipa i za vikend, s derbijem u Birminghamu u kojem igraju Aston Villa i Arsenal.

Domaća momčad predvođena Unaijem Emeryjem u srijedu je s lakoćom svladala Manchester City i tako pokazala da je spremna za najviše domete. Aston Villa je nadigrala nebesko plave u svim segmentima igre, što je i najveća pobjeda ove družine u novoj nogometnoj sezoni.

Sada Emeryja i njegove igrače čeka još jedan veliki izazov koji će nam pokazati ima li Aston Villa zaista kvalitetu boriti se na vrhu ljestvice engleskog prvenstva. U tome bi joj trebao pomoći njezin najbolji strijelac Ollie Watkins, uvijek raspoložen u velikim utakmicama.

Emery u ofenzivi ima još Jhona Durana i Moussu Diabyja, a iz drugog plana dolazi Leon Baily, čiji je pogodak u prethodnom kolu dotukao Manchester City. Impresivno ove sezone u sredini terena igra pak Douglas Luiz, a miljenik navijača svakako je borbeni John McGinn, još jedan veznjak s kojim će Arsenal imati mnogo posla ove subote.

Dodajmo tome Lucasa Dignea kao jednog od najboljih bekova u ligi te Diega Carlosa koji također odrađuje odličan posao u obrani pa postaje jasno da će s ovom Aston Villom svi imati posla u Premiershipu ove sezone.

S druge strane, Arsenal je pod Mikelom Artetom u utorak iščupao tešku pobjedu kod Lutona. Španjolski trener pretjerano je slavio pobjednički gol u sudačkoj nadoknadi pa je dobio suspenziju i gledat će ovaj susret s tribina.

“Topnici” su na vrhu ljestvice, s Bukayom Sakom koji briljira iz utakmice u utakmicu te oporavljenim Gabrielom Jesusom od kojeg se mnogo očekuje u nastavku prvenstva. Tu je još Gabriel Martinelli na lijevoj strani, a uvijek može pomoći i Leandro Trossard.

Vezna linija Arsenala mnogo je dobila dolaskom Declana Ricea, junaka protiv Lutona, a od ozljede se oporavio Martin Odegaard pred kojim je težak posao u sredini terena protiv Aston Ville.

Arsenalova obrana predvođena Williamom Salibom djelovala je dosad prilično dobro, no u subotu je na Villa Parku čeka veliko iskušenje. Posebno to vrijedi za golmana Davida Rayu koji je kiksao dvaput u utorak, a ako mu se dogodi nešto slično u derbiju domaćin će to definitivno znati iskoristiti…

Prethodni dvoboji:
18.02.23 Aston Villa2:4Arsenal PL
31.08.22 Arsenal2:1Aston Villa PL
19.03.22 Aston Villa0:1Arsenal PL
22.10.21 Arsenal3:1Aston Villa PL
06.02.21 Aston Villa1:0Arsenal PL

Izostanci i ozljede:

Aston Villa: Buendia E. (ozljeda koljena), Mings T. (ozljeda koljena), Traore B. (ozljeda mišića).

Arsenal: Partey T. (ozljeda mišića), Smith Rowe E. (ozljeda koljena), Timber J. (ozljeda koljena), Vieira F. (ozljeda prepone).

Arsenal zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što je Aston Villa s lakoćom svladala Manchester City u srijedu, hrvatske kladionice svejedno daju izrazitu prednost Arsenalu ove subote.

Mi se s tim ne slažemo, jer smatramo da je Unai Emery odlično posložio svoju momčad koja će vodećem Arsenalu u ovoj utakmici stvoriti mnogo problema. Domaćin će biti potpuno ravnopravan na travnjaku, zbog čega je naša glavna preporuka oklada dvoznak 1X na Astonu Villu, uz koeficijent 1.79 u kladionici 22bet.

Očekujemo puno čvršću i oprezniju utakmicu od prethodne koju je igrao Arsenal, zbog čega ima smisla i odigrati na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.16 u kladionici 20bet.

Svakako zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.04, što je sasvim realno u dvoboju koji bi trebao krenuti rezervirano pa se kasnije rasplamsati.

Kladiti se možete i na kartone. Kvota je 1.83 na okladu na više od 4.5 kartona, što je sasvim moguće u utakmici u kojoj je puno toga na kocki. Douglas Luiz ima pak koeficijent 2.62 u kladionici bet365 da će dobiti karton, kao favorit među igračima koji bi trebali istrčati na teren.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce. Pa ćete tako dobiti 3.00 na gol Ollieja Watkinsa, dok je kvota čak 6.50 na Johna McGinna. S druge strane, možete uzeti 3.40 na pogodak Gabriela Jesusa i 3.50 ako poentira Bukayo Saka u ovom derbiju…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top