Tottenham vs. West Ham – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
D L L L W
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Početak: 07. prosinac 21:15
Forma:
D W W W W
DOMAĆIN 1.79
Remi 4.20
GOST 4.10
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka bit će kompletirano još jedno kolo Premiershipa, zanimljivom utakmicom u Londonu između Tottenhama i West Hama.

Domaćin pod Angeom Postecoglouom ulazi u ovaj gradski derbi nakon tri poraza u nizu i jednog remija, što znači da mora pod svaku cijenu ganjati pobjedu. Forma Spursa nije sjajna, no osvojen bod na Etihadu protiv Manchester Cityja pokazao je da ova momčad ima sposobnost igrati na visokom nivou.

Tottenham se muči s ozljedama. Izvan stroja je James Maddison, jedan od najboljih pojedinaca ove ekipe tijekom jeseni. Još dugo na travnjaku neće biti niti našeg Ivana Perišića, a dosta je izostanaka i u obrani.

No, napokon je svoju kaznu odradio Iker Romero, dok je Dejan Kuluševski za vikend pokazao da može napraviti razliku u ofenzivi. Tu je još Richarlison koji se nada prilici u ovoj utakmici, a kao i obično mnogo toga će se vrtjeti oko učinka Son Heung-Mina, kapetana i najboljeg igrača Tottenhama.

Spursi se nadaju da bi u četvrtak mogli uspostaviti dominaciju u sredini terena, s Giovannijem Lo Celsom koji djeluje raspoloženo, a velika su očekivanja i od Brennana Johnsona i Bryana Gila na krilnim pozicijama.

S druge strane, West Ham ove sezone pod Davidom Moyesom igra promjenjivo i nalazi se u sredini ljestvice. Zna zaprijetiti onima s vrha ljestvice, no rijetko postiže dobre rezultate u serijama.

Moyes više ne može računati na Declana Ricea koji je prešao u Arsenal, što je ogroman udarac za ovu momčad. No, tu je i dalje nekoliko solidnih pojedinaca, poput Jarroda Bowena koji uvijek može postići pogodak, dok James Ward-Prowse prijeti iz prekida.

Mladi Mohammed Kudus vrijedno je pojačanje “Čekićara” u novoj sezoni, a u sredini terena i dalje operira brazilski reprezentativac Lucas Paqueta. Dodajmo još Dannyja Ingsa u napadu i Tomaša Součeka koji dolazi iz drugog plana pa postaje jasno da je riječ o momčadi koja može igrati vrlo dobar nogomet.

U svakom slučaju, na stadionu Tottenham Hotspur domaćina čeka mnogo posla ako želi ostvariti pobjedu, u utakmici u kojoj golovi definitivno ne bi trebali izostati…

Prethodni dvoboji:
18.07.23 West Ham3:2Tottenham PRI
19.02.23 Tottenham2:0West Ham PL
31.08.22 West Ham1:1Tottenham PL
20.03.22 Tottenham3:1West Ham PL
22.12.21 Tottenham2:1West Ham PL

Izostanci i ozljede:

Tottenham: Bentancur R. (ozljeda gležnja), Maddison J. (ozljeda gležnja), Perišić I. (ozljeda koljena), Sessegnon R. (ozljeda bedra), Solomon M. (ozljeda koljena), Whiteman A. (ozljeda gležnja), Van de Ven M. (ozljeda bedra).

West Ham: Antonio M. (ozljeda koljena).

Tottenham zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Tottenham ne zna za pobjedu već četiri utakmice, kladionice u Hrvatskoj svejedno su ga proglasile favoritom u ovoj utakmici.

Mi se s tim slažemo, jer Spursi unatoč slabijim rezultatima pokazuju da imaju kvalitetu u svojim redovima. Domaćin je dobro posložen i prema naprijed i prema nazad te posjeduje opasnije pojedince od West Hama. Zato vjerujemo u prekid negativne serije pa je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Tottenhama, uz koeficijent 1.79 u kladionici 20bet.

Radi se o dvoboju u kojem niti jedni niti drugi neće kalkulirati pa bi se derbi lako mogao pretvoriti u golijadu. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.25.

Za one koji žele dodatno podebljati tečaj na domaćinu, bet365 nudi dvije atraktivne opcije. Prva je oklada da Tottenham zabija u oba poluvremena, uz koeficijent 2.25, a možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.75. To postaje dobitno ako Spursi povedu u prvom poluvremenu i pobijede na kraju.

Kladiti se možete i na kartone. Zanimljivo djeluje kvota 1.83 na više od 4.5 kartona na utakmici, što možemo zamisliti u ovom žestokom gradskom derbiju. Na Lucasa Paquetu je pak 2.20 da će dobiti karton, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce. Naime, na gol Son Heung-Mina dobit ćete 2.20, što djeluje obećavajuće, dok je kvota 2.87 na pogodak Richarlisona. S druge strane, koeficijent je 3.75 na pogodak Dannyja Ingsa, a isto ćete dobiti i ako se Jarrod Bowen upiše među strijelce…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top