Manchester United vs. Chelsea – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
L D W W L
  • Old Trafford
  • Početak: 06. prosinac 21:15
Forma:
W L D W W
Manchester U.
Manje od 2.5 gola2.27
Chelsea
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog tjedna engleski Premiership nudi nam dvostruki program utakmica, a najzanimljiviji dvoboj ove srijede definitivno je okršaj Manchester Uniteda i Chelseaja.

Domaća momčad pod Erikom ten Hagom na pragu je ispadanja iz Lige prvaka, a ne ide joj puno bolje niti u engleskom prvenstvu. Manchester United izgledao je potpuno bezopasno u prethodnom kolu protiv Newcastlea i mora se trgnuti ako želi sljedeće sezone igrati u Europi.

Problem za Ten Haga svakako je pad forme Marcusa Rashforda koji je neprepoznatljiv ove jeseni, dok suparnici uspijevaju Brunu Fernandesa odgurati dalje od gola pa je manje opasan nego što je bio prethodnih godina.

Malo je raspoloženih igrača u redovima Uniteda, od kojih vrijedi izdvojiti mladog Alejandra Garnacha, strijelca spektakularnog gola škaricama prije nekoliko tjedana. Scott McTominay također igra solidno, dok se ostatak društva muči.

Ten Hag ima dosta problema s ozljedama, a najviše mu fali Casemiro u sredini terena. U obrani pak sada glavnu riječ vodi Harry Maguire, što zasad nije rezultiralo fatalnim pogreškama na koje smo navikli, no uvijek postoji mogućnost da ovaj skupocjeni stoper ponovo zabrlja.

S druge strane, Chelsea također djeluje ranjivo pod Mauriciom Pochettinom, no remi s Manchester Cityjem pokazao je da ova momčad na svoj dan može parirati svakome.

Napadački dvojac kojeg čine Raheem Sterling i Nicolas Jackson predstavljat će opasnost za domaćina u ovoj utakmici, a ostaje za vidjeti koliko će prostora dobiti Cole Palmer, trenutno najbolji u sredini terena u redovima plavih.

U prethodnom kolu protiv Brightona napokon je proigrao i Enzo Fernandez, a na Pochettinu je pokušati probuditi i ostatak momčad, od Mihajla Mudrika do Moisesa Caiceda.

Obrana pak Chelseaja dugo je bila najjača strana ove momčadi, no primila je dosta pogodaka u posljednjim kolima pa će čini Robert Sanchez morati zaista biti na visini zadatka na stadionu Old Trafford, ako želi sačuvati svoju mrežu netaknutom…

Prethodni dvoboji:
25.05.23 Manchester United4:1Chelsea PL
22.10.22 Chelsea1:1Manchester United PL
28.04.22 Manchester United1:1Chelsea PL
28.11.21 Chelsea1:1Manchester United PL
28.02.21 Chelsea0:0Manchester United PL

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Casemiro (ozljeda zadnje lože), Diallo A. (ozljeda koljena), Eriksen C. (ozljeda koljena), Evans J. (ozljeda mišića), Malacia T. (ozljeda mišića), Martinez L. (ozljeda stopala), Sancho J. (suspenzija).

Chelsea: Chalobah T. (ozljeda bedra), Chilwell B. (ozljeda bedra), Chukwuemeka C. (ozljeda koljena), Fofana W. (ozljeda koljena).

Chelsea zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pomalo neočekivano hrvatske kladionice u ovoj su utakmici proglasile Chelsea favoritom, unatoč tome što Manchester United igra kod kuće.

Mi pak smatramo da nas čeka prava taktička bitka u ovom susretu koja neće biti ni slična prethodnim utakmicama koje su igrali ovi klubovi. U prošlosti u derbijima ovih ekipa nije bilo mnogo pogodaka, a mi vjerujemo da će se to ponoviti. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 2.27 kojeg nudi kladionica 20bet.

Dvoboj bi mogao početi izuzetno čvrsto, zbog čega će se dio igrača odlučiti i na okladu prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, što ide uz kvotu 2.38. Alternativa tome je oklada da će u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom, na što će vam kladionica 22bet dati tečaj 2.02.

Neki igrači odlučit će se i za pogađanje točnog rezultata. Ako odigrate na točan rezultat 1:1, dobit ćete 6.50 u kladionici Rabona, a tako su završile 3 od zadnjih 5 utakmica ovih suparnika. Na rezultat 0:0 kvota je pak 15.00.

Kladiti se možete i na strijelce u kladionici bet365. Pa je tako koeficijent 2.62 da će gol zabiti Marcus Rashford, dok ćete dobiti 4.00 na pogodak Brune Fernandesa. S druge strane, kvota je 2.87 na Nicolasa Jacksona, a 3.60 ako tipujete na Raheema Sterlinga.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga Manchester Uniteda i Chelseaja bit će još lakše detektirati jednom kad akcija započne na Old Traffordu. Oklade na ishod utakmice, broj kornera i tko će sljedeći zabiti bit će u fokusu igrača, a pojavit će se i druge zanimljive opcije. Zato imajte otvorenu omiljenu kladionicu za vrijeme derbija i reagirajte čim uočite kvotu za koju vjerujete da prolazi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top