Juventus vs. Inter – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W W W W W
  • Allianz Stadium
  • Početak: 26. studeni 20:45
Forma:
W W W W W
Juventus
Manje od 2.5 gola1.74
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog vikenda talijanska Serie A počastit će nas jednim od svojih najvećih derbija, u kojem će snage u Torinu odmjeriti Juventus i Inter.

Domaća momčad predvođena trenerom Massimilianom Allegrijem u velikoj je formi i niže pobjedu za pobjedom. To ju je gurnulo u sam vrh ljestvice, a eventualni trijumf protiv Intera vratio bi Juventus na prvo mjesto u Italiji, gdje već godinama nije bio.

Svoj procvat ove jeseni Juventus može zahvaliti čvrstoj i dobro organiziranoj igri, s nekoliko zvijezda koje su u sve boljoj formi. Tu posebno vrijedi izdvojiti Federica Chiesu, oporavljenog nakon teške ozljede koja ga je izbacila iz stroja kroz više od godinu dana.

Allegri u svojoj ofenzivi ima i opasnog Dušana Vlahovića, napadača koji uvijek može svojim potezima riješiti utakmicu. Tu je i Arkadiusz Milik, poljski centarfor koji može uskočiti na teren i napraviti razliku pred suparničkim golom.

Juventus ima i mladog Fabija Mirettija, izuzetno talentiranog igrača sredine terena, a u veznoj liniji operira i Winston McKennie, spreman doći iz drugog plana i priključiti se ofenzivi.

No, najveća snaga crno-bijelih definitivno je obrana. Federico Gatti, Bremer i Danilo djeluju impresivno u zadnjoj liniji, a Wojciech Szczesny je primio tek jedan gol u zadnjih pet utakmica, što budi optimizam kod torinskih navijača.

S druge strane, Inter je pod Simoneom Inzaghijem postao ozbiljan suparnik svima čak i na europskoj razini, gdje je igrao u finalu Lige prvaka prošle sezone. No, naslov prvaka Italije u svibnju mu je izbjegao i želi se pod svaku cijenu vratiti na tron.

Inzaghi trenutno ima problema u veznoj liniji, jer Hakan Calhanoglu je bolestan pa je pitanje koliko toga može dati na travnjaku. Svejedno, tu je Nicolo Barella, kao i mladi Davide Frattesi pa je jasno da će crno-plavi biti moćni u sredini terena i u ovoj utakmici.

U napadu pak Lautaro Martinez redovito trpa ove jeseni, a u momčad se solidno uklopio i Marcus Thuram. A tu su i igrači iz drugog plana koji se vješto ubacuju u ofenzivu, poput Davyja Klaasena i Denzela Dumfriesa pa je jasno da Inter ide po tri boda na Allianz stadionu, no domaćin se također nada punom plijenu…

Prethodni dvoboji:
26.04.23 Inter1:0Juventus COP
04.04.23 Juventus1:1Inter COP
19.03.23 Inter0:1Juventus SA
06.11.22 Juventus2:0Inter SA
11.05.22 Juventus2:4Inter COP

Izostanci i ozljede:

Juventus: Alex Sandro (ozljeda bedra), Danilo (ozljeda bedra), De Sciglio M. (ozljeda koljena), Fagioli N. (suspenzija), Locatelli M. (slomljeno rebro), Miretti F. (ozljeda leđa), Pogba P. (doping), Weah T. (ozljeda mišića).

Inter: Bastoni A. (ozljeda mišića), Calhanoglu H. (bolest), Cuadrado J. (ozljeda Ahilove tetive), Pavard B. (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Juventus izgleda vrlo dobro u posljednje vrijeme i najugledniji je klub u Italiji, online kladionice svejedno su proglasile Inter favoritom u ovom dvoboju.

Mi pak smatramo da to neće ići tako glatko za gostujuću momčad. Očekujemo rovovsku bitku u Torinu, u kojoj bi svaki pogodak mogao biti odlučujući u borbi za tri boda. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.74 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da gol NEĆE biti postignut u oba poluvremena, na što možete dobiti kvotu 1.82. Zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.09.

Ako pak vjerujete u domaćina, tada bi vam kombinacijska oklada mogla donijeti lijepi tečaj. Pa ćete za dvoznak 1X na Juventus uz manje od 3.5 gola na utakmici dobiti koeficijent 2.08, što će neki oprezniji igrači pokušati odigrati.

Tu je i klađenje na kartone, s kvotom 2.20 na više od 5.5 kartona u kladionici bet365, što djeluje sasvim realno u ovom talijanskom derbiju koji bi mogao biti vrlo nervozan.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete čak 4.00 na gol Dušana Vlahovića, a 4.75 ako tipujete na Federica Chiesu. S druge strane, kvota je 3.10 na pogodak Lautara Martineza, a 3.50 da će zabiti Marcus Thuram.

Za kraj, spomenimo i okladu na isključenje iliti crveni karton, uz koeficijent 4.33, što je svakako moguće u žestokom obračunu u kojem bi netko na terenu definitivno mogao zaraditi dva žuta, a možda i izravni put u svlačionicu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top