Lazio vs. Celtic – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L D W L W
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 28. studeni 18:45
Forma:
W L W W D
Lazio
Više od 2.5 gola1.72
Celtic
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U petom kolu Lige prvaka nastavlja se neizvjesna borba za prolazak dalje iz skupine E, u kojoj važnu utakmicu u utorak igraju Lazio i Celtic.

Domaća momčad pod trenerom Mauriziom Sarrijem igra toplo-hladno u elitnom klupskom natjecanju ove sezone. No, pobjeda protiv Feyenoorda u prethodnom kolu gurnula je rimski klub u odličnu poziciju i sada trijumfom kod kuće može napraviti ogroman korak prema osmini finala.

Lazio ove sezone možda nije jednako jak kao i prošle, no igra s mnogo entuzijazma u Ligi prvaka, a svakako su pomogli i neki golovi koje je postigao duboko u sudačkoj nadoknadi. Tu posebno vrijedi izdvojiti onaj kojeg je zabio golman Ivan Provedel protiv Atletica, što je do danas najatraktivniji potez viđen ove jeseni u europskim utakmicama.

U napadu pak Rimljani ne briljiraju, ali imaju nekoliko odličnih napadača. Ciro Immobile i dalje je dio momčadi, iako se već piše o njegovom odlasku u 2024. godini. Jedan od najboljih talijanskih napadača u novom mileniju još uvijek predstavlja opasnost za protivničke momčadi, a tu je i Valentin Castellanos kao alternativno rješenje u ofenzivi.

Danac Gustaf Isaksen također može biti opasan prema naprijed, dok je ozbiljno pojačanje svakako i Daichi Kamada koji je stigao iz Eintrachta. Hendikep za Sarrija definitivno je ozljeda Mattije Zaccagnija, najboljeg igrača Lazija ove sezone, no tu je zato Felipe Anderson koji već godinama radi razliku na travnjaku za rimski klub.

S druge strane, Celtic pokušava pod Brendanom Rodgersom osvjetlati obraz škotskom nogometu u Europi, no nema kvalitetu boriti se s najboljim momčadima Starog kontinenta.

Zeleno-bijeli dosad su osvojili tek jedan bod, onaj protiv Atletica i u ovoj utakmici samo ih pobjeda može održati u borbi za europsko proljeće. No, Daizen Maeda i Reo Hatate su ozlijeđeni, što značajno otežavao posao Škotima u Rimu.

Ipak, tu je treći Japanac Kyogo Furuhashi koji svojim golovima drži Celtic ove sezone iznad vode. Od njega se očekuje da nešto napravi i u ovoj važnoj europskoj utakmici.

Od ostalih, Rodgers se nada da bi Callum McGregor i James McCarthy mogli doći do izražaja u sredini terena na stadionu Olimpico, u utakmici u kojoj domaćin ipak slovi za izrazitog favorita…

Prethodni dvoboji:
04.10.23 Celtic1:2Lazio LP
07.11.19 Lazio1:2Celtic EL
24.10.19 Celtic2:1Lazio EL

Izostanci i ozljede:

Lazio: Mattia Zaccagni (ozljeda kuka), Nicolò Casale (ozljeda mišića), Alessio Romagnoli (ozljeda lista).

Celtic: Reo Hatate (ozljeda stražnje lože), Liel Abada (ozljeda bedra), Daizen Maeda (istegnuće ligamenata)..

Lazio zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, kladionice u Hrvatskoj u ovom susretu proglasile su Lazio izrazitim favoritom za dolazak do pobjede, do mjere da se na jedinicu zapravo i ne isplati igrati.

Mi pak vjerujemo da će se ovaj dvoboj pretvoriti u pravi festival golova. Naime, Celtic nema ništa od toga da brani remi u ovom susretu, a ni inače mu defenziva nije jača strana momčadi. Lazio pak itekako treba trijumf u ovom susretu, po mogućnosti uvjerljiv zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, na više od 2.5 gola na utakmici, uz koeficijent 1.72 u kladionici 20bet.

Bit će to dvoboj u kojem ne bi trebalo biti puno kalkulacija, već se očekuje vatromet već u ranoj fazi utakmice. Zbog toga će neki odigrati i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete zgrabiti tečaj 1.90.

Ako pak vjerujete u domaću momčad, kladionica bet365 nudi vam dvije atraktivne opcije kako podebljati tečaj. Prva je oklada da Lazio zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.25, a možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz isti koeficijent. To postaje dobitno ako Rimljani povedu u prvih 45 minuta i pobijede na kraju.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.10 na gol Cira Immobilea, a 2.87 ako poentira Daichi Kamada. S druge strane, kvota je 4.33 na Kyoga Furuhashija, a čak 7.50 na Matta O’Rileyja.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.85, što definitivno možemo zamisliti u ovom dvoboju, u kojem i jedni i drugi imaju lukave napadače spremne učiniti sve da njihova momčad postigne pogodak…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top