Milan vs. Borussia D. – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W D W L D
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 28. studeni 21:00
Forma:
W L W L W
Milan
Oba daju gol: Da1.76
Borussia D.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Skupina F Lige prvaka opravdala je svoju reputaciju “grupe smrti”, a ovog utorka na rasporedu su nova dva zanimljiva okršaja, uključujući dvoboj Milana i Borussije Dortmund.

Domaća momčad uspjela je pod Stefanom Piolijem doći do važnog trijumfa protiv Paris Saint-Germaina u prošlom kolu, čime je povećala svoje izglede za plasmanom u osminu finala. No, sada treba novi trijumf na domaćem terenu, kako bi se probila na jedno od prva dva mjesta na ljestvici.

Milan ima popriličan broj ozlijeđenih igrača, među kojima je i njegov najbolji igrač Rafael Leao. Portugalac je ozlijedio mišić, no očekuje se da će stisnuti zube i zaigrati u ovoj važnoj utakmici, u kojoj si crveno-crni ne mogu dopustiti neuspjeh.

Pioli na raspolaganju ima još iskusnog Oliviera Girouda, vrlo spretnog pred suparničkim golom, dok opasnost prijeti i od Christiana Pulišića, odličnog krilnog napadača koji je stigao ovog ljeta iz Chelseaja.

U sredini pak terena milanski klub sada ima Robina Loftus-Cheeka, dok se prilici nada i mladi Tommaso Pobega, kao i iskusni Rade Krunić koji odrađuje dobar posao u veznoj liniji.

Što se pak obrane tiče, kapetan Davide Calabria pokušat će posložiti svoje suigrače, no mnogo je izostanaka i neće biti lako zadržati čvrstinu. Zato pak Theo Hernandez uz defenzivne može odlično odrađivati i zadatke prema naprijed pa ne bi bilo iznenađenje da nešto napravi na suparničkoj polovici.

S druge strane, Borussia Dortmund pod trenerom Edinom Terzićem pokazuje brojne slabosti u njemačkom prvenstvu ove sezone, no u Europi igra na svom najboljem nivou.

Uspjesi protiv Newcastlea gurnuli su klub u odličnu poziciju, no bit će potreban još jedan trijumf kako bi žuto-crni prošli u osminu finala. To naravno neće biti lako ostvariti bez Judea Bellinghama koji je napustio Dortmund ovog ljeta, no tu je barem Donyell Malen, vrlo efikasni Nizozemac ove jeseni.

U klub je stigao Marcel Sabitzer ovog ljeta, kao pojačanje veznoj liniji, a Marco Reus i Julian Brandt već godinama daju kvalitetu veznoj liniji dortmundske družine. Dodajmo im Matsa Hummelsa i Niklasa Sülea u zadnjoj liniji pa je jasno kako na stadionu Giuseppe Meazza Borussia definitivno ima svojih aduta i neće se samo tako predati u ovoj derbi utakmici…

Prethodni dvoboji:
04.10.23 Borussia Dortmund0:0Milan LP
18.07.17 Milan1:3Borussia Dortmund ICC
18.03.03 Milan0:1Borussia Dortmund LP
11.12.02 Borussia Dortmund0:1Milan LP
11.04.02 Milan3:1Borussia Dortmund EL

Izostanci i ozljede:

Milan: Ismaël Bennacer (ozljeda koljena), Pierre Kalulu (ozljeda tetive), Mattia Caldara (ozljeda gležnja), Marco Pellegrino (ozljeda gležnja), Marco Sportiello (ozljeda mišića), Simon Kjaer (ozljeda mišića), Noah Okafor (ozljeda stražnje lože).

Borussia Dortmund: Julien Duranville (ozljeda mišića), Felix Nmecha (ozljeda kuka), Karim Adeyemi (bolest), Sébastien Haller (bolest).

Milan zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč impresivnim rezultatima Borussije u Ligi prvaka ove sezone, online kladionice svejedno su proglasile Milan favoritom u ovom dvoboju.

Mi pak smatramo da utakmica definitivno neće biti jednosmjerna ulica. I jedni i drugi imaju odlične igrače prema naprijed pa ne vjerujemo da će se ponoviti remi bez golova, viđen u prvom međusobnom dvoboju. Dapače, očekujemo pogotke na obje strane, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.76 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da gol pada u oba poluvremena, što također ide uz kvotu 1.76. Neki će otići još dalje i odigrati da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 2.08.

Ako pak želi dati određenu prednost domaćinu, tu su kombinacijske oklade. Izdvajamo dvoznak 1X na Milan uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz koeficijent 2.49.

Spomenimo i klađenje na strijelce. Naime, dobit ćete u bet365 kladionici 2.75 na okladu da će zabiti Olivier Giroud, a 3.25 ako tipujete da će poentirati Rafael Leao. S druge strane, zanimljivo djeluje kvota 5.00 na Donyella Malena, jednog od najopasnijih igrača u gostujućoj ofenzivi.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Milana i Borussije još će biti lakše detektirati jednom kad započne ovaj dvoboj. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 1.90 djeluje zanimljivo, a bit će i drugih obećavajućih opcija. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu i budite spremni reagirati čim vidite tečaj za koji mislite da sigurno prolazi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top