Huddersfield vs. Nottingham – Tipovi za klađenje i najava doigravanja Premiershipa

Forma:
W D W W W
  • Wembley Stadium
  • Početak: 29. svibanj 17:30
Forma:
L W D L W
Huddersfield
Oba daju gol: Ne1.78
Nottingham
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Klupska sezona u Engleskoj završava ove nedjelje najvažnijom kvalifikacijskom utakmicom, onom u kojoj Huddersfield i Nottingham u međusobnom obračunu u Londonu traže mjesto u Premiershipu.

Završni dvoboj doigravanja nazivaju još utakmicom za stotinu milijuna funti, jer toliko će zaraditi ekipa koja se nađe među elitom sljedeće sezone, a Huddersfield Town se može pohvaliti da je tamo bio između 2017. i 2019. godine, kada se sasvim solidno nosio s nekima od najboljih klubova u Europi.

Ove sezone Huddersfield vodi španjolski trener Carlos Corberan koji odrađuje odličan posao i uspješno je u dvije utakmice izbacio Luton Town u play-off, čime je stigao na korak do velikog podviga.

U svojim redovima Huddersfield ima nekoliko solidnih igrača, a najviše se ističe napadač Daniel Ward, koji je zabio 14 golova u Championshipu i među najzaslužnijima je za dobre rezultate svoje momčadi ove sezone.

Corberan na raspolaganju ima i Levija Colwilla, talenta u obrani koji je stigao na posudbu iz Chelseaja, a važnu ulogu igrat će Lee Nicholls među vratnicama, koji sigurno u ovom dvoboju neće biti nezaposlen.

A Nottingham Forest nije bio u Premiershipu još od 1999. godine i želi se napokon vratiti gdje mu je mjesto, pod vodstvom trenera Stevea Coopera.

Riječ je o klubu koji se može pohvaliti s dvije titule prvaka Europe 1979. i 1980. godine, kao i osvajanjem svih dostupnih trofeja u Engleskoj, uključujući prvenstvo, FA Cup i Liga kup. Međutim, upao je u krizu u novom mileniju i nikako da se iz nje iščupa.

Ipak, sve pokazuje da je Nottingham spreman za iskorak, jer je u FA Cupu ove sezone izbacio iz natjecanja Arsenal i Leicester, da bi ga uspio zaustaviti tek Liverpool u četvrtfinalu.

Momčad predvodi iskusni napadač Lewis Grabban koji je postigao 12 golova u Championshipu, no trenutno ga muči ozljeda, ali zato je tu Brennan Johnson, mladi ofenzivni veznjak kojem predviđaju blistavu budućnost.

Ryan Yates i James Garner još su dva mladića u ovoj momčadi s velikim potencijalom i trener Copper definitivno ima koga poslati na Wembley, u velikom finalu koji će sa zanimanjem pratiti nogometna javnost diljem svijeta…

Prethodni dvoboji:
07.03.22 Nottingham2:1Huddersfield FAC
30.12.21 Nottingham0:1Huddersfield CHA
18.09.21 Huddersfield0:2Nottingham CHA
17.04.21 Nottingham0:2Huddersfield CHA
25.09.20 Huddersfield1:0Nottingham CHA

Izostanci i ozljede:

Huddersfield: Aarons R. (ozljeda mišića), Pearson M. (ozljeda zgloba), Schofield R. (ozljeda mišića), Vallejo A. (ozljeda koljena).

Nottingham: Grabban L. (ozljeda mišića), Lowe M. (ozljeda zgloba).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Utakmice u kojima pada odluka tko će u Premiership uvijek su nabijene emocijama i nervozom, a vjerujemo da će i ova između Huddersfielda i Nottinghama biti takva.

Iako su ove momčadi imale dvoboje koji su se pretvorili u golijadu ove sezone, teško da će se to ponoviti na Wembleyju, a jedan potez mogao bi odlučiti pobjednika. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.78 kojeg nudi 20bet.

Istom logikom, ima smisla očekivati mali broj pogodaka u ovom dvoboju, zbog čega će mnogi odigrati okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.63 koju nudi kladionica 22bet.

Ako pak gol padne, u kladionici bet365 možete se kladiti na strijelce. Na gol Brennana Johnsona dobit ćete 3.40, a čak 7.50 ako to bude jedini gol na utakmici. S druge strane, na Daniela Warda dobit ćete čak 4.50, a najizgledniji je strijelac u dresu Huddersfielda.

Ovo je dvoboj u kojem čak ima smisla kladiti se na točan rezultat. Ako odigrate na pobjedu favoriziranog Nottinghama 0:1, dobit ćete 6.50, a na pobjedu Huddersfielda 1:0 čak 8.50.

Naravno, utakmicu na Wembleyju najlakše će biti prognozirati uz klađenje uživo. Oklade na zbroj golova, tko će sljedeći zabiti pa i na broj kornera te kartona bit će lakše pogoditi dok se akcija odvija pred vašim očima, zato obavezno imajte upaljenu omiljenu kladionicu na svom mobitelu i zgrabite obećavajuću kvotu dok bude na svom vrhuncu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top