Liverpool vs. Real Madrid – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W D W D
  • Stade de France
  • Početak: 28. svibanj 21:00
Forma:
D D W L W
Liverpool
Dvoznak: 2X1.82
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najvažnija utakmica međunarodne klupske sezone napokon je na rasporedu ove subote, kada će u Parizu odmjeriti snage Liverpool i Real Madrid, dvije momčadi koje su se zasluženo našle u finalu Lige prvaka.

Bit će to posebna utakmica za Jürgena Kloppa koji juri treću titulu ove sezone, nakon što je već osvojio FA Cup i EFL Cup s Liverpoolom, a naslov mu je za dlaku pobjegao u Premiershipu.

Liverpool je u posljednja dva mjeseca igrao svaka tri dana i mnogo se iscrpljivao, što se moralo osjetiti. Ozljede Fabinha i Thiaga Alcantare toga su produkt, no Klopp ih još nije otpisao i nada se da bi ipak mogli zaigrati u veznoj liniji protiv Reala.

No, zato je napad “Redsa” ostao netaknut, kojeg predvodi Mohamed Salah, čovjek koji se itekako želi osvetiti Realu nakon što je u prethodnom finalu 2018. godine ozlijeđen morao s tribina gledati poraz svojih suigrača, nakon nasrtaja Sergija Ramosa.

Ovaj put Salah će imati moćnu podršku u Sadiju Maneu i Diogu Joti, koji su zabili pregršt golova ove sezone, a tu je i Luis Diaz, kao još jedan ofenzivac koji može svojim potezima na lijevoj strani riješiti utakmicu.

Liverpool će u ovom dvoboju morati paziti i na obranu, koju sada odlično vodi oporavljeni Virgil van Dijk, a definitivno će posla imati i Alisson koji mora biti na nivou u jednoj ovakvoj utakmici, jer sjećamo se što je Loris Karius napravio u zadnjem sličnom okršaju ovih suparnika.

Real je s druge strane davno osigurao titulu u španjolskom prvenstvu i Carlo Ancelotti već tjednima priprema ovu utakmicu pa možemo očekivati najbolje moguće izdanje kluba koji ima rekordnih 13 titula u Ligi prvaka i želi tome dodati još jednu.

Po običaju, mnogo toga će se vrtjeti oko Luke Modrića, koji će pokušati nametnuti svoju igru u sredini terena i pokrenuti odlučujuće akcije u ovom finalu. Ako Real pobijedi, našem reprezentativcu bi to bila peta titula u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

A za golove će svakako biti zadužen Karim Benzema, koji je bio čovjek odluke protiv PSG-a, Chelseaja i Manchester Cityja na Realovom putu do finala i ima namjeru to ponoviti i u Parizu.

Na stadionu Stade de France svakako će još pokušati zablistati Brazilci Rodrygo i Vinicius Junior, željni potvrditi da su vrhunska klasa, a nas čeka zaista strašan okršaj dva nogometna diva, u kojem će u pobjedniku odlučivati zaista nijanse…

Prethodni dvoboji:
14.04.21 Liverpool0:0Real Madrid LP
06.04.21 Real Madrid3:1Liverpool LP
26.05.18 Real Madrid3:1Liverpool LP
04.11.14 Real Madrid1:0Liverpool LP
22.10.14 Liverpool0:3Real Madrid LP

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Origi D. (ozljeda mišića).

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda mišića).

Liverpool zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je Liverpool izgledao nedodirljivo u prethodnim rundama nokaut faze i online kladionice ga favoriziraju, no mi vjerujemo da Kloppa i njegove igrače čeka najteža utakmica sezone, u kojoj će samo uz tešku muku moći do titule.

Real obožava velika finala, kao i njegov trener Carlo Ancelotti koji ima sve svoje najveće zvijezde na broju i spreman je još jednom velikanu uzeti mjeru. Baš zbog toga naša glavna preporuka za ovu utakmicu je dvoznak X2 na Real u regularnom vremenu, na što ćete dobiti čak 1.82 u kladionici 22bet, a oklada je dobitna čak i ako Liverpool osvoji titulu u produžetku ili na penale.

Zanimljivo je da bookmakeri vjeruju da nas čeka golijada u Parizu, ali nije to baš tako u velikim finalima. Zbog toga će sigurno mnogi odigrati na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz primamljivu kvotu 2.16.

Iako postoje neizravnani računi iz prošlog finala, ne očekujemo grubu utakmicu, zbog čega ima smisla odigrati i ono što nudi 20bet, koeficijent 2.11 da će biti manje od 3.5 žutih kartona u finalu.

Što se pak strijelaca tiče, bet365 će vam dati 2.50 ako Karim Benzema zabije, a čak 6.00 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Mohameda Salaha dobit ćete 2.10, a na gol Luke Modrića kvota je čak 8.50, iako možemo zamisliti neki dalekometni udarac kako odsjeda u mreži.

Za kraj, spomenimo da je Liverpool oba finala ove sezone, u FA Cup i EFL Cupu pobijedio izvođenjem penala. A ako ste taj scenarij ponovi i u Ligi prvaka, ulovit ćete koeficijent 12.00, a kvota je 13.00 da će Real biti uspješniji ako budu odlučivali udarci s bijele točke…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top