Škotska vs. Ukrajina – Tipovi za klađenje i najava kvalifikacija za SP

Forma:
D D W W W
  • Hampden Park
  • Početak: 01. lipanj 20:45
Forma:
D W W W D
Škotska
Oba daju gol: Ne1.71
Ukrajina
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Klupska nogometna sezona je završena, a ovog tjedna napokon ćemo saznati i imena svih sudionika Svjetskog prvenstva u Kataru. Najzanimljivije bit će u Europi, gdje ove srijede igraju Škotska i Ukrajina, a pobjednik će razigravati s Walesom za mjesto na velikoj reprezentativnoj smotri koja počinje 21. studenog.

Nakon što je Rangers igrao u finalu Europske lige, Škotska predvođena izbornikom Steveom Clarkeom optimistično iščekuje završetak kvalifikacija, a svakako joj ide na ruku što se ovaj okršaj igra u Glasgowu.

Škoti u svojoj momčadi imaju spoj iskusnih i mladih igrača, od kojih se najviše ističe veznjak Manchester Uniteda Scott McTominay, a tu je i Andrew Robertson, vrlo važan igrač udarne momčadi Liverpoola.

U napadu pak Clarke ima Che Adamsa na raspolaganju, koji vrlo dobro igra za Southampton, dok je zvučno ime i John McGinn, veznjak Aston Ville koji je također na meti mnogih bogatih klubova.

Škotsku smo upoznali na Euru prošle godine kada je izvukla remi s Engleskom na Wembleyju i zatim izgubila u ključnoj utakmici protiv Hrvatske pred svojom publikom, a ovaj put će se pokušati pobrinuti da se ništa slično ne dogodi.

S druge strane, ukrajinska nogometna reprezentacija čiji je izbornik Oleksandr Petrakov trenutno je velika nepoznanica, nakon što je rat uništio klupski nogomet u ovoj zemlji i odgodio ovu kvalifikacijsku utakmicu koja se trebala održati u ožujku.

Prije samo godinu dana Ukrajinci su bili ugodno iznenađenje na Europskom prvenstvu na kojem su dogurali do četvrtfinala, prije nego li su ih zaustavili Englezi, a sada su ponovo blizu nastupu na velikom turniru, no ponovo ih čeka obračun s otočkom momčadi i to u gostima.

Sigurno je da je voljni moment na strani Ukrajinaca u ovom dvoboju, no trebat će odigrati i taktički mudro. Četiri igrača svakako treba izdvojiti, kao nositelje igre. Andrij Jarmolenko iz West Hama obično je taj koji zabija ključne golove, a opasan je i Ruslan Malinovski iz Atalante, koji također igra na vrhunskom nivou.

Trio zaokružuje defenzivac Manchester Cityja Oleg Zinčenko, koji dolazi na Hampden Park pun samopouzdanja, nakon osvajanja titule u Premiershipu, a tu je i Roman Jaremčuk u ofenzivi, kao napadač od kojeg će se mnogo očekivati. U svakom slučaju, čeka nas utakmica u kojoj je ulog ogroman i u kojoj bi jedan potez mogao odlučiti konačnog pobjednika…

Prethodni dvoboji:
13.10.07 Škotska3:1Ukrajina EPK
11.10.06 Ukrajina2:0Škotska EPK

Izostanci i ozljede:

Škotska: Marshall D. (ozljeda mišića), McLean K. (ozljeda nožnog prsta), Nisbet K. (ozljeda koljena), Patterson N. (ozljeda gležnja), Tierney K. (ozljeda koljena).

Ukrajina: nema značajnih izostanaka.

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su i Škoti i Ukrajinci pokazali da znaju zabijati golove, a nacionalni ponos im je na visokom nivou te će pokušati pod svaku cijenu slomiti protivnika što prije u utakmici, vjerujemo da nas ipak čeka rovovska bitka u Glasgowu.

Nakon što početna euforija na travnjaku splasne, i jedni i drugi će naići na probleme u ofenzivi, zbog čega je naša glavna preporuka oba NE daju gol, uz koeficijent 1.71 kojeg nudi 22bet, što znači da u regularnom vremenu barem jedna mreža mora ostati netaknuta.

Za one koji vjeruju kako će domoljublje Ukrajinaca biti presudan faktor i održati ih u ovoj utakmici, tu je oklada dvoznak X2, uz kvotu 1.65, a kladionica 20bet nudi kombinaciju X2 na Ukrajinu i manje od 2.5 gola, uz koeficijent 2.29, što će sigurno mnogi poželjeti odigrati.

Sjećamo se da se Škotska plasirala na Euro nakon boljeg izvođenja penala u sličnoj utakmici protiv Srbije prije godinu dana, a ako se nešto slično ponovi uz točan rezultat 0:0 koeficijent je 7.00.

Što se pak strijelaca tiče, bet365 je ponudio koeficijent 3.20 na gol Che Adamsa, dok ćete za pogodak Andrija Jarmolenka dobiti 4.50.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđen penal, na što možete uloviti kvotu 2.88, a itekako bi se moglo dogoditi u jednoj ovakvoj tvrdoj i neizvjesnoj utakmici, u kojoj jedna neopreznost može odlučiti pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top