Španjolska vs. Portugal – Tipovi za klađenje i najava Lige nacija

Forma:
W W W W L
  • Benito Villamarín
  • Početak: 02. lipanj 20:45
Forma:
W W L D W
Španjolska
Dvoznak: 2X1.73
Portugal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ulazimo u treću sezonu Lige nacija, u kojoj ćemo ponovo gledati pregršt međusobnih okršaja najjačih reprezentacija Europe, a prvi takav na rasporedu je ove srijede kada u Sevilli igraju Španjolska i Portugal.

Riječ je o dvoboju dva suparnika koji se dobro poznaju, a Španjolska s izbornikom Luisom Enriqueom u posljednje vrijeme imala je više uspjeha od rivala, iako je Portugal bio taj koji je osvojio prvo izdanje Lige nacija, a ima i europsku titulu iz 2016. godine.

Španjolska u ovom dvoboju neće moći računati na Pedrija koji se još nije oporavio od ozljede, a bio je najbolji igrač ove selekcije još od Eura prošle godine. No, Enrique je napokon počeo ponovo zvati igrače Reala pa za udarnu momčad konkuriraju Marco Asensio i Dani Carvajal.

U napadu “Furije” ima nekih novosti, jer Gerard Moreno više nije u prvom planu, a izbornik će se prije svega uzdati u Ferrana Torresa i Alvara Moratu, dok je tu i mladi Ansi Fati, koji je napokon zdrav i želi po prvi put zablistati u reprezentativnom dresu.

Hendikep za Španjolce svakako će biti ozljeda Mikela Oyarzabala koji se prometnuo u najboljeg strijelca ove momčadi posljednjih godina, no tu je zato Dani Olmo pa će domaćin pokušati posjedom lopte kontrolirati utakmicu i tako doći do ključne prednosti na travnjaku.

A Portugal ima zaista momčad punu istinskih zvijezda pa izbornik Fernando Santos uvijek može moćnih 11 igrača poslati na teren, bez obzira na ozljede koje ga muče.

Ovaj put je morao poslati na odmor važnog braniča Rubena Diasa, no najzvučnija imena su u sastavu, uključujući Cristiana Ronalda i Brunu Fernandesa koji žele dobrim igrama u reprezentativnom dresu zaboraviti na fijasko s Manchester Unitedom.

U momčadi Portugala tri su igrača iza kojih je fantastična sezona. Rafael Leão jedan je od najzaslužnijih za senzacionalnu titulu Milana u Italiji, a jednako važan bio je u pohodu na Premiership Bernardo Silva za Manchester City.

Dodajmo tome Dioga Jotu koji je ove sezone u Premiershipu zabijao više nego ikad u dresu Liverpoola da postane jasno da Portugal ima brojna oružja s kojima može ugroziti Španjolsku na stadionu Benito Villamarin, gdje nas definitivno čeka vrlo zanimljiva utakmica…

Prethodni dvoboji:
04.06.21 Španjolska0:0Portugal PRI
07.10.20 Portugal0:0Španjolska PRI
15.06.18 Portugal3:3Španjolska SP
27.06.12 Portugal0:0*Španjolska EP
17.11.10 Portugal4:0Španjolska PRI

Izostanci i ozljede:

Španjolska: Pedri (ozljeda stražnje lože), Mikel Oyarzabal (ozljeda koljena).

Portugal: Ruben Dias (ozljeda mišića).

Španjolska zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Španjolska čeka na pobjedu protiv Portugala točno 10 godina, kada je nakon izvođenja penala slomila protivnika i ušla u finale Europskog prvenstva 2012. godine, kojeg je kasnije osvojila. A u regularnom vremenu nije pobijedila rivala od 2010. godine i mi vjerujemo da neće ni ovaj put.

Portugal ima jednu od najuzbudljivijih momčadi trenutno na svijetu i bolju situaciju s ozljedama u odnosu na Španjolce. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada X2 na Portugal, uz koeficijent 1.73 kojeg ćete dobiti u 22bet, kladionici koja uvijek daje dobre kvote na dvoznak.

Iako su posljednje dvije utakmice ovih suparnika završile 0:0, a bilo je još takvih okršaja u prošlosti, ovaj put nema toliko pritiska u Ligi nacija pa će mnogi poželjeti odigrati okladu oba tima daju gol, uz kvotu 1.91.

A tu su i kombinacijske oklade koje uvijek nude izdašan koeficijent pa ćete tako u kladionici 20bet dobiti čak 4.32 ako odigrate dvoznak X2 na Portugal uz više od 2.5 gola postignutih na utakmici.

Što se pak strijelaca tiče, u kladionici bet365 dobit ćete 2.37 na gol Cristiana Ronalda, a 5.00 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Dioga Jotu kvota je 3.75, a na Bernarda Silvu čak 6.50.

Za kraj, svakako spomenimo i klađenje uživo, jer radi se o dvoboju čiji će ishod biti lakše prognozirati nakon što akcija započne na travnjaku, jer već uvodne minute će nam otkriti tko je motiviraniji i u boljoj trkačkoj formi. Oklade na ishod, zbroj golova i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi uz live oklade pa svakako imajte otvorenu omiljenu kladionicu za vrijeme utakmice i zgrabite obećavajući koeficijent dok je na svom vrhuncu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top