Hrvatska vs. Austrija – Tipovi za klađenje i najava Lige nacija

Forma:
W D W W D
  • Gradski vrt
  • Početak: 03. lipanj 20:45
Forma:
D L W W L
Hrvatska
Oba daju gol: Da1,97
Austrija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Hrvatska nogometna reprezentacija vraća se u akciju ovog petka, kada će u Osijeku odmjeriti snage protiv Austrije, u sklopu novog izdanja Lige nacije.

Bit će to izazovna utakmica za našu izabranu vrstu,koja muku muči s ozljedama i umorom, a Zlatko Dalić kojem je preminuo otac također je morao napustiti tabor i pitanje je koliko će mentalno biti u ovom dvoboju.

Ipak, momčad koja u svojim redovima ima Luku Modrića, peterostrukog osvajača Lige prvaka ne treba se nikog bojati pa čak i ako veznjak Reala bude imao minimalnu minutažu u ovoj utakmici, svejedno bi mogao napraviti razliku na travnjaku.

Očekuje se mnogo i od Matea Kovačića koji je imao mirniju sezonu i trebao bi biti svjež i motiviran, a Marcelo Brozović izrastao je u jednog od najboljih veznjaka u Italiji pa će svakako biti jedna od prevaga na travnjaku, dok Lovre Majer briljira u Francuskoj i zaslužuje također dobiti minutažu.

Hrvatska ima par ključnih igrača ozlijeđenih, uključujući Ivana Perišića koji sigurno neće igrati, a izvan stroja je i Marko Livaja pa neće biti lako pronaći prava rješenja u napadu. No, Andrej Kramarić uvijek daje maksimum u dresu reprezentacije, a tu je i Luka Sučić koji bi sigurno volio zablistati protiv svojih Austrijanaca, koje dobro poznaje iz klupskih utakmica.

Ne zaboravimo ni Antu Budimira koji je ovog proljeća bio jedan od najboljih napadača u Španjolskoj i itekako je željan dobru formu potvrditi i u dresu Hrvatske.

A Austrijanci su pokazali prošle godine na Euru da su ozbiljna momčad pod izbornikom Francom Frodom, jer bili su najteži protivnik prvaku Italiji i umalo su kreirali veliku senzaciju, a sada ih vodi Ralf Rangnick, bivši trener Manchester Uniteda.

Godinu dana kasnije iza ove izabrane vrste osrednji su rezultati u kvalifikacijama za SP u kojima se Austrija nije proslavila, ali još uvijek u svojim redovima ima vrsne nogometaše, poput Marcela Sabitzera koji trenutno nastupa za Bayern.

Za golove će kod Austrijanaca biti zaduženi Marko Arnautović i Michael Gregoritsch, a tu je i Karim Onisiwo, kao još jedno rješenje koje Froda ima prema naprijed.

U svakom slučaju, i jedni i drugi će se pokušati pokazati u Gradskom vrtu, u prvoj od čak četiri utakmice Lige nacija koje čekaju hrvatsku reprezentaciju u lipnju…

Prethodni dvoboji:
19.05.10 Austrija0:1Hrvatska PRI
08.06.08 Austrija0:1Hrvatska EP
23.05.06 Austrija1:4Hrvatska PRI
28.02.01 Hrvatska1:0Austrija PRI
26.04.00 Austrija1:2Hrvatska PRI

Izostanci i ozljede:

Hrvatska: Ivan Perišić (ozljeda lista).

Austrija: nema značajnih izostanaka.

Hrvatska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Hrvatska ima bogatu povijest utakmica s Austrijom, ali dvije momčadi nisu igrale međusobno još od 2010. godine i čeka nas nešto sasvim drukčije, u odnosu na prethodne okršaje.

Posljednji put u Gradskom vrtu Hrvatska je igrala protiv Slovačke i dvoboj se pretvorio u golijadu, a vjerujemo da će i ovaj put biti nešto slično. I jedni i drugi imaju više kvalitete prema naprijed, nego prema nazad zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.97 kojeg nudi 22bet.

Po istoj logici, ima smisla u ovoj utakmici uzeti i ono što nudi 20bet, a to je kvota 2.23 na okladi na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola.

Što se pak strijelaca tiče, bet365 će vam dati 3.00 ako zabije Andrej Kramarić, a zabio je u Osijeku u spomenutoj utakmici protiv Slovačke. Isti koeficijent je i na Antu Budimira, dok ćete dobiti 4.00 ako s druge strane poentira Marko Arnautović.

Bit će to dvoboj u kojem bismo svašta mogli vidjeti, uključujući i dosuđen penal na kojem je kvota 2.88, dok ćete u slučaju autogola uzeti čak 9.00, a sve češći su u reprezentativnom nogometu.

Za kraj, spomenimo i kombinacijske oklade, koje su uvijek dobar način kako podebljati kvotu na vašeg favorita. Pa ćete tako na pobjedu Hrvatske s više od 2.5 gola na utakmici uzeti koeficijent 3.68, što je scenarij koji svakako da možemo zamisliti u ovoj utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top