Italija vs. Njemačka – Tipovi za klađenje i najava Lige nacija

Forma:
L W L D D
  • Renato dall Ara
  • Početak: 04. lipanj 20:45
Forma:
D W W W W
Italija
Više od 2.5 gola1.95
Njemačka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog lipnja igra se mnogo dvoboja moćnih europskih nogometnih reprezentacija u sklopu Lige nacija, a jedan od njih na rasporedu je u subotu, kada će Italija i Njemačka odmjeriti snage u Bologni.

Talijanska reprezentacija pod Robertom Mancinijem doživjela je svoj vrhunac na Euru prošle godine, ali uslijedio je strmoglavi pad pa je ostala bez mjesta na Svjetskom prvenstvu u Kataru, na kojem su je svi očekivali.

Da forma Italije nije briljantna pokazala je i Finalissima u utorak, kada je Argentina na Wembleyju glatko pobijedila 3:0 i tako produbila brige navijača “Azzurra”, koji vjeruju da je ovoj momčadi potrebna smjena generacija, prije svega u obrani.

Mladi bi trebali dobiti priliku protiv Njemačke, s Giacomom Raspadorijem kao napadačem koji ima veliki potencijal, a tu je i Lorenzo Pellegrini koji je poveo Romu prema osvajanju Europa Conference lige i definitivno zaslužuje da mu izbornik napokon pokloni zasluženu minutažu.

U sredini terena nastavlja Jorginho čiji su penali koštali Talijane plasmana na SP, no kod Mancinija ostaje nezamjenjiv, dok je tu i Nicola Barella, koji postaje sve važniji čovjek u veznoj liniji.

Za Talijane je dobra vijest povratak Spinazzole nakon duge i teške ozlijede, no obrana s njim i bez njega trenutno izgleda krhko i to je aspekt igre koji će morati popraviti ako želi u ovom dvoboju uzeti bodove.

S druge strane, Njemačka već dugo nije napravila nešto značajno na nogometnoj sceni, još od osvajanja Svjetskog prvenstva u Brazilu 2016. godine, no pod Hansom Flickom ipak pokazuje određeni napredak i želi to potvrditi ove godine u Ligi nacija, gdje se našla u jakoj skupini u kojoj još igra i Engleska.

Flick ima okosnicu momčadi iz Bayerna, s Joshuom Kimmichom, Leonom Goretzkom i Sergeom Gnabryjem u sredini terena, dok bi se za golove trebali brinuti Leroy Sane i Timo Werner.

Pozvan je i iskusni Thomas Müller, a u odličnoj formi trenutno je Ilkay Gündoğan, koji bi mogao biti jedan od ključnih igrača na travnjaku ove subote.

U svakom slučaju, dvoboj Italije i Njemačke uvijek je poslastica, a bit će i na stadionu Renato Dall’Ara, u kojem golovi ne bi smjeli izostati, ako je vjerovati nogometnoj filozofiji ovih ekipa kojoj smo svjedočili u njihovim prethodnim utakmicama…

Prethodni dvoboji:
15.11.16 Italija0:0Njemačka PRI
02.07.16 Njemačka*1:1Italija EP
29.03.16 Njemačka4:1Italija PRI
15.11.13 Italija1:1Njemačka PRI
28.06.12 Njemačka1:2Italija EP

Izostanci i ozljede:

Italija: Federico Chiesa (ozljeda koljena).

Njemačka: nema značajnih izostanaka.

Njemačka zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je posljednji dvoboj Italije i Njemačke završio bez pogodaka, ali sve govori da to neće biti slučaj u subotu u Bologni, pogotovo nakon onog što su Talijani pokazali protiv Argentine na Wembleyju.

I jedni i drugi u 2022. godini izgledaju bolje prema naprijed, nego prema nazad, zbog čega je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.95 kojeg nudi 20bet.

Talijanska obrana izgledala je toliko propusno protiv Argentine da se odličnim čini i ono što nudi Rabona, da će Njemačka zabiti više od 1.5 gola, uz kvotu 2.40.

Gost djeluje kao lagani favorit u ovom dvoboju pa ima smisla i kombinacijska oklada u kladionici 22bet, dvoznak X2 na Njemačku uz više od 2.5 gola, što ide uz primamljivi koeficijent 3.26.

Što se strijelaca pak tiče, da će zabiti Marco Reus kvota je čak 4.14, a dobit ćete 4.31 ako pogodak zabije Leroy Sane te 4.35 ako poentira Thomas Müller. S druge strane, na Giacoma Raspadorija je 3.38, a na Lorenza Insignea 3.37.

Za kraj, ne zaboravimo niti dosuđen penal, koji ide uz kvotu 3.30, a možemo ga zamisliti u dvoboju dvije nesigurne obrane, dok ni autogol uz koeficijent 8.00 ne izgleda nemoguć, kad znamo koliko ih je palo na europskoj reprezentativnoj smotri, igranoj u isto vrijeme prošle godine…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top