Girona vs. Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
L W D W D
  • Estadio Municipal José Zorrilla
  • Početak: 25. svibanj 19:30
Forma:
L W W W W
Girona
Manje od 2.5 gola2.26
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Španjolska La Liga polako se približava svom posljednjem mjesecu ove sezone, a zanimljivu utakmicu u utorak igrat će nogometaši Girone i Real Madrida.

Gostujuća momčad pod vodstvom Carla Ancelottija bori se za trofeje u Kupu kralja i u Ligi prvaka, dok u španjolskom prvenstvu previše zaostaje za vodećom Barcelonom pa joj ova utakmica zapravo i nije previše važna.

Zato je pitanje koliko će talijanski trener koristiti Luku Modrića na ovom gostovanju, kad znamo da se bliži obračun s Manchester Cityjem, u kojem će Realu trebati hrvatski virtuoz u svojem najboljem izdanju.

Minutažu bi ipak trebao dobiti Karim Benzema, Francuz koji se specijalizirao za važne golove u velikim utakmicama, dok bi i mladi Vinicius Junior trebao operirati u Gironi na lijevoj strani Realovog napada.

Jedan od igrača o kojem se dosta priča u Španjolskoj posljednjih tjedana je Federico Valverde. Urugvajac briljira na travnjaku, no ima tanke živce pa se gostujući navijači nadaju da neće nasjesti na provokacije ovog utorka, jer s desetoricom na travnjaku “kraljevi” bi postali puno ranjiviji.

U momčadi Reala važnu ulogu još ima Thibaut Courtois, zbog čijih obrana Real tako suvereno grabi prema finalu Lige prvaka, dok u obrani Ancelotti ima na raspolaganju brojna zvučna imena, uključujući oporavljenog Davida Alabu te sve boljeg Antonija Rüdigera.

S druge strane, momčad Girone pod trenerom Michelom zaista može biti zadovoljna ovom sezonom, u kojoj se drži u sredini ljestvice. Koliko je dobra Girona u posljednje vrijeme pokazuje remi bez golova u gostima kod Barcelone, a sada želi sličan uspjeh ponoviti i protiv Reala.

Radi se o vrlo dobrom spoju iskustva i mladosti, što najbolje pokazuje napad, u kojem djeluje veteran Cristhian Stuani, kao i daroviti Valentin Castellanos.

Vrijedi izdvojiti i Ukrajinca Viktora Cigankova u sredini terena, a tu je i mladi Rodrigo Riquelme kojem predviđaju blistavu budućnost među španjolskim veznjacima.

U svakom slučaju, na stadionu Municipal de Montelivi možemo očekivati neizvjesnu utakmicu, u kojoj Real nema toliko prednost kao što ima kad vodi žestoku bitku za naslov prvaka i ne smije si priuštiti izgubljene bodove…

Prethodni dvoboji:
30.10.22 Real Madrid1:1Girona LL
17.02.19 Real Madrid1:2Girona LL
31.01.19 Girona1:3Real Madrid KK
24.01.19 Real Madrid4:2Girona KK
26.08.18 Girona1:4Real Madrid LL

Izostanci i ozljede:

Girona: Garcia B. (ozljeda noge), Herrera Y. (ozljeda mišića), Kebe I. (ozljeda koljena), Lopez D. (ozljeda mišića), Roca J. (ozljeda bedra).

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda bedra), Ceballos D. (žuti kartoni), Mendy F. (ozljeda lista).

Real zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što to uvijek bude u Španjolskoj, sportske kladionice proglasile su Real tolikim favoritom da možda i nije pametno uplatiti tako mali koeficijent.

Mi vjerujemo da Girona u trenutnim okolnostima može zakomplicirati život gostima i da će to pokušati realizirati po istom receptu kao i protiv Barcelone prije nekoliko tjedana. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što možete dobiti tečaj 2.26 u kladionici 22bet.

Svakako ima smisla i oklada da gol neće pasti u oba poluvremena, uz koeficijent 2.32, dok ćete na okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom dobiti 2.02, što također djeluje kao realan scenarij ovog dvoboja.

Ako pak unatoč svemu favorizirate goste, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije. Prva je pobjeda Reala bez primljenog gola, uz kvotu 2.75, dok ćete na okladu poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 2.40, što postaje dobitno ako Real povede u prvih 45 minuta i na kraju upiše pobjedu.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 1.83 ako zabije Karim Benzema, dok je kvota 2.20 na gol Viniciusa Juniora. S druge strane, na Cristhiana Stuanija je koeficijent 3.40, a na Valentina Castellanosa je tečaj 4.33.

Za kraj, spomenimo još i klađenje uživo, jer bit će još lakše detektirati tko koliko ozbiljno ulazi u utakmicu, jednom kad Girona i Real istrče na travnjak. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti postaju lakše dok je dvoboj u tijeku pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi obećavajući koeficijent…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top