Juventus vs. Napoli – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
D L W L D
  • Allianz Stadium
  • Početak: 23. travanj 20:45
Forma:
D D L W L
Juventus
Oba daju gol: Ne1.90
Napoli
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon europskih uzbuđenja preko tjedna talijanski klubovi ovog vikenda se ponovo posvećuju Seriji A, u kojoj veliki derbi u Torinu igraju Juventus i Napoli.

Domaća momčad vrlo zadovoljna iščekuje ovu utakmicu, jer družina Massimiliana Allegrija je dobila nazad 15 bodova koje su joj oduzeli zbog navodnih financijskih malverzacija. To znači da je Juventus skočio na treće mjesto na ljestvici i smiješi mu se plasman u Ligu prvaka.

Do elitnog klupskog natjecanja crno-bijeli mogu i preko Europske lige, u kojoj su dogurali do polufinala, a što je najvažnije, ozljede u svlačionici napokon su stvar prošlosti pa Allegri može računati čak i na Paula Pogbu i Federica Chiesu, igrače koji su izbivali veći dio prošle godine.

Juventus posljednjih tjedana u talijanskom prvenstvu zapravo i nema predobre rezultate, jer izgubio je od Sassuola i Lazija. No, rivali su bili još i slabiji, zbog čega ima značajnu prednost ispred Milana i Intera. Uz pomoć svojih napadačkih rješenja koja predvode Dušan Vlahović i Arkadiusz Milik pokušat će tu razliku ove nedjelje još i povećati.

“Stara dama” u svojim redovima ima i opasnog Angela di Mariju, jednog od junaka Argentine na SP-u, dok u veznoj liniji operira veliki talent Manuel Locatelli.

Ostaje otvoreno pitanje hoće li Wojciech Szczesny zauzeti svoje mjesto među vratnicama, nakon što je imao srčanih problema, no zaigrao je u četvrtak protiv Sportinga i nije pokazivao znakove slabosti.

A san o dvostrukoj tituli Napolija pod vodstvom Luciana Spallettija srušen je u utorak u Ligi prvaka, u kojoj su nebesko plavi ispali nakon dvije utakmice protiv Milana.

Sada im preostaje očuvati veliku prednost u talijanskom prvenstvu, a jedan od posljednjih velikih izazova je ovo gostovanje kod Juventusa. Viktor Osimhen se oporavio od ozljede i trebao bi zaigrati, a Hviča Kvarachelia pokušat će dobrim nastupom izbrisati ružno sjećanje promašenog penala u dvoboju s Milanom.

Andre-Frank Zambo Anguissa vraća se u kadar, a vidjet ćemo hoće li priliku dobiti Makedonac Elif Elmas, vrlo koristan kada dobije priliku u veznoj liniji.

U obrani Napolija trebao bi biti sjajni branič Kim Min-jae, a među vratnicama ove sezone pouzdani Alex Meret pa na stadionu Allianz možemo očekivati neizvjesnu utakmicu, u kojoj će detalji odlučivati o pobjedniku…

Prethodni dvoboji:
13.01.23 Napoli5:1Juventus HNL
06.01.22 Juventus1:1Napoli HNL
11.09.21 Napoli2:1Juventus HNL
07.04.21 Juventus2:1Napoli HNL
13.02.21 Napoli1:0Juventus HNL

Izostanci i ozljede:

Juventus: Ihattaren M. (izvan kadra), Kaio Jorge (ozljeda koljena).

Napoli: Simeone G. (ozljeda bedra).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ovom talijanskom derbiju čak se ni hrvatske kladionice ne mogu odlučiti tko je favorit pa daju gotovo jednake izglede i jednima i drugima da dođu do pobjede.

Mi vjerujemo da će se europski nastupi osjetiti ove nedjelje u igri barem jedne, a možda i obje momčadi. Ne očekujemo da će napadači doći do izražaja, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.90 kojeg nudi kladionica 20bet. To postaje dobitno ako jedan od dva golmana očuva svoju mrežu netaknutom.

Po istoj logici djeluje zanimljivo i ono što nudi kladionica 22bet, kvotu 1.83 na okladu da gol NEĆE biti postignut u oba poluvremena, dok je tečaj 2.17 na okladi da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom.

Zanimljivo djeluje i kombinacijska oklada X2 na Napoli uz manje od 2.5 gola na utakmici, na kojoj možete dobiti koeficijent 2.31, dok ćete na dosuđen penal dobiti čak 3.20, što nije takva rijetkost u talijanskim derbijima.

Neki će se ovdje odlučiti kladiti i na točan rezultat. Kladionica Rabona nudi kvotu 8.00 na rezultat 0:0, dok ćete za rezultat 1:0 dobiti 7.80, a na rezultat 0:1 tečaj je 7.40.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 će vam dati 3.25 na gol Dušana Vlahovića, a 3.75 da će zabiti Angel di Maria. S druge strane, kvota je 2.62 na pogodak Viktora Osimhena, a 3.25 da će poentirati Hviča Kvarachelia.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer tko ima prednost bit će lakše detektirati jednom kad započne ovaj derbi. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti mogle bi biti obećavajuće u Torinu, zbog čega svakako imajte otvorenu omiljenu kladionicu u nedjelju navečer i reagirajte ako se pojavi primamljivi koeficijent…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top