Eintracht vs. Bayern – Tipovi za klađenje i najava Bundeslige

Forma:
W W W D W
  • Commerzbank-Arena
  • Početak: 05. kolovoz 20:30
Forma:
W L W D D
Eintracht
Manje od 3.5 gola1.90
Bayern
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nogometna sezona u Njemačkoj počinje pravom poslasticom, jer prvo kolo Bundeslige otvaraju Eintracht i Bayern, dvije momčadi koje su u svibnju osvojile prestižne trofeje.

Bayern već čitavo desetljeće osvaja titulu prvaka u elitnom rangu njemačkog nogometa, no upravo Eintracht mu je pod Nikom Kovačem uzeo trofej u njemačkom Kupu 2018. godine, a sada u utakmicu ulazi kao aktualni osvajač Europske lige, u kojoj je trijumfirao zahvaljujući pobjedi protiv Rangersa u finalu sredinom svibnja.

Eintracht je tako pod trenerom Oliverom Glasnerom pokazao da može do najviših europskih dometa i za nagradu će igrati u Ligi prvaka ove jeseni, ali mora popraviti igru u Bundesligi, u kojoj prošle sezone nije uspio završiti niti u gornjem domu.

Baš zbog toga družina iz Frankfurta želi pokazati protiv najjačeg mogućeg protivnika da ima potencijal, a kolumbijski napadač Rafael Borré ponovo bi trebao predstavljati najveću prijetnju, uz ofenzivnog Filipa Kostića koji će prijetiti s krila.

Eintracht je ovog ljeta doveo nekoliko zanimljivih igrača u ofenzivu, od kojih svakako svi dobro poznaju Marija Götzea, a stigao je i talentirani Norvežanin Jens Petter Hauge. U momčadi su i dva hrvatska igrača, Kristijan Jakić i Hrvoje Smolčić koji će se također boriti za mjesto u udarnih 11 i jedan od njih bi mogao zaigrati u velikom derbiju ovog petka.

A Bayern je ovog ljeta možda izgubio Roberta Lewandowskog, no u klub je stigao Sadio Mane, a Superkup dvoboj protiv Leipziga pokazao je da ekipa nije ništa izgubila na svojoj ubojitosti.

Momčad koju vodi Julian Nagelsmann poznata je po napadačkom nogometu kojim melje protivnike u Njemačkoj, a sada se još pojačala nizozemskim stoperom Matthijsom de Ligtom koji bi se trebao pobrinuti za veću sigurnost u obrani.

Bayern također ima u svojim redovima dva hrvatska nogometaša, Josipa Stanišića i Gabriela Vidovića kojima se u zvjezdanoj momčadi neće biti lako izboriti za minutažu, a bit će zanimljivo vidjeti koliko će prostora dobiti Thomas Müller, koji unatoč padu forme posljednjih godina još uvijek redovito starta od prve minute.

Igrači koji bi ove sezone mogli doći do prostora su Leroy Sané i Jamal Musiala, dva iznimna talenta s kojima se niti jedna obrana neće lako nositi, a isto vrijedi i za domaćina na Deutsche Bank Park stadionu ovog petka, u dvoboju u kojeg Bayern definitivno ulazi u ulozi favorita…

Prethodni dvoboji:
26.02.22 Eintracht0:1Bayern BUN
03.10.21 Bayern1:2Eintracht BUN
20.02.21 Eintracht2:1Bayern BUN
24.10.20 Bayern5:0Eintracht BUN
10.06.20 Bayern2:1Eintracht NJK

Izostanci i ozljede:

Eintracht: Buta (ozljeda koljena).

Bayern: Coman K. (crveni karton), Goretzka L. (ozljeda koljena).

Bayern zabija manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Bayern je možda jedna od najefikasnijih momčadi u Europi, no ovog petka gostuje kod čvrstog i organiziranog protivnika koji je uvijek iznimno motiviran protiv Bavaraca i neće samo tako dopustiti golijadu.

Eintrach je u svojim prethodnim utakmicama s Bayernom pokazao da zna kako obuzdati ofenzivu moć protivnika, a i igrati taktički, na rezultat. Baš zbog toga naša je glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola, uz koeficijent 1.90 kojeg nudi kladionica 22bet.

Za one pak koji izrazito favoriziraju Bayern u ovom dvoboju nekoliko je načina kako podebljati kvotu. Prvi je oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 2.10 koju nudi bet365, što znači da gost mora povesti u prvih 45 minuta i zatim zadržati prednost sve do kraja utakmice. Druga mogućnost svakako je hendikep -1.5 na Bayern, uz koeficijent 2.07, što znači da Bavarci moraju pobijediti s dva ili više razlike.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 1.83 ako poentira Sadio Mane, a 5.00 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Leroya Sanea kvota da će zabiti je 2.62, dok ćete na Jamala Musialu dobiti 3.50.

Za kraj, spomenimo da 20bet nudi klađenje i na asistencije te udarce po golu. Pa ćete tako dobiti koeficijent 4.00 ako Serge Gnabry asistira, a 4.35 ako Thomas Müller četiri puta puca po golu, što su dodatne opcije koje će neki igrači definitivno isprobati ovog petka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top