Eintracht vs. Barcelona – Tipovi za klađenje i najava Europske lige

Forma:
D D D D W
  • Commerzbank-Arena
  • Početak: 07. travanj 21:00
Forma:
W W W W D
DOMAĆIN 4.48
Remi 4.11
GOST 1.74
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Travanj je mjesec kroz koji ćemo saznati tko je glavni kandidat za osvajanje Europske lige, a na papiru se čini da najveće izglede ima Barcelona, koja ovog četvrtka gostuje kod Eintrachta u Frankfurtu.

Prošla su vremena Nike Kovača u Eintrachtu, koji je s ovom skromnom momčadi osvojio njemački Kup i tako si osigurao prelazak u redove Bayerna. Trenutno klub igra neuvjerljivo u Bundesligi i drži deveto mjesto, a Europska liga mu je posljednja prilika za dokazivanje kvalitete.

Međutim, trener Oliver Glasner itekako je svjestan da je njegova momčad izvukla najtežeg mogućeg protivnika u četvrtfinalu, protiv kojeg će morati odigrati iznad svojih mogućnosti ako želi proći dalje.

Eintracht i dalje u svojim redovima ima kvalitetne igrače iz naše regije, prije svega bivšeg Dinamovog veznjaka Kristijana Jakića koji ima veliku minutažu, a tu je i Filip Kostić, koji uvijek može pomoći ofenzivi.

Međutim, upravo ofenzivni dio ekipe ne briljira ove sezone. Jedini koji uspijevaju zabiti ponešto golova su Danac Jasper Lindstrøm i Kolumbijac Rafael Borré, a znamo da je Barci potrebno utrpati mnogo golova, ako protivnik želi pobijediti.

Eintracht je u prethodnom kolu iz natjecanja izbacio Betis, prije svega zahvaljujući pobjedi u gostima, da bi zatim gubio u uzvratu i spasio se tek u produžetku, uoči obračuna s još malo jačim španjolskim suparnikom.

A Barcelona je nakon očajne jeseni oživjela pod trenerom Xavijem Hernandezom, o čemu svjedoči i nedavna impresivna pobjeda u El Clasicu, 4:0 na Santiago Bernabeu.

Samopouzdanje momčadi je na vrhuncu, koja se preko zime zaista značajno ojačala. U momčad je stigao Pierre-Emerick Aubameyang, kojeg u Arsenalu nisu znali iskoristiti na pravi način, a tu je i talentirani Ferran Torres, koji također predstavlja veliku opasnost protivničkom golu.

U redovima Barce još je nekoliko iznimnih igrača, od kojih prije svega treba izdvojiti Pedrija koji gospodari sredinom terena, dok je tu i Frenkie de Jong, još jedan vrhunski veznjak. Dodajmo još tome Memphisa Depaya i probuđenog Ousmanea Dembelea u napadu pa se zaista čini da Katalonci imaju sve za uspjeh na stadionu Deutsche Bank Park, kao i u nastavku Europske lige. No, treba to prvo dokazati na travnjaku…

Prethodni dvoboji:
Eintracht-nikad dosad igrali-Barcelona

Izostanci i ozljede:

Eintracht: Ramaj D. (ozljeda koljena).

Barcelona: Alves D. (izvan sastava), Dest S. (ozljeda noge), Fati A. (ozljeda bedra), Roberto S. (ozljeda mišića), Umtiti S. (ozljeda mišića), De Jong L. (bolest).

Barcelona zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Europskoj ligi znala su se događati velika iznenađenja, a ugledni klubovi povremeno ispadaju ranije nego što to itko očekuje, no mi vjerujemo da Barcelona neće posrnuti protiv Eintrachta.

Katalonci su odlično tempirali formu za ovo proljeće i trenutno beru plodove dobrog rada. Domaćin pak izgleda blijedo i malo toga pokazuje na travnjaku, kako u Bundesligi, tako i u međunarodnim utakmicama. Zbog toga je naša glavna preporuka čista pobjeda Barcelone, uz koeficijent 1.74 kojeg nudi kladionica 20bet.

Od ostalog, svakako se čini primamljiva kvota 1.60 koju daje Rabona, da će Barcelona zabiti više od 1.5 gola na utakmici, dok je tu uvijek i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola ukupno, uz koeficijent 1.64.

Što se pak strijelaca tiče, da će Pierre-Emerick Aubameyang poentirati kvota je samo 1.83, no bet365 zato nudi čak 6.50 da će Gabonac zabiti najmanje dvaput. Od ostalih spomenimo Ferrana Torresa na kojeg je koeficijent 2.20, a gol Ousmanea Dembelea ide uz 2.50.

Spomenimo još dvije popularne oklade, prije svega poluvrijeme/kraj 2/2, uz koeficijent 2.62, što znači da Barca mora povesti u prvih 45 minuta i zatim uspješno zadržati prednost do samog kraja utakmice. A tu je i oklada na hendikep -1.5 na goste, uz čak 2.87, što postaje dobitno ako Barcelona pobijedi s najmanje dva razlike…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top