Chelsea vs. Real Madrid – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
L W W W W
  • Stamford Bridge
  • Početak: 06. travanj 21:00
Forma:
W L W W W
Chelsea
Dvoznak: 2X1.79
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema sumnje, najjači okršaj četvrtfinala Lige prvaka igra se ove srijede u Londonu, gdje aktualni branitelj naslova Chelsea dočekuje Real Madrid, najtrofejniji klub elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Momčad Chelseaja proživljava neizvjesne dane, jer zbog političke situacije Roman Abramovič je primoran prodati klub, što utječe i na formu momčadi, koja je izgubila 1:4 od Brentforda na svom stadionu u subotu.

Trener Thomas Tuchel nada se da će u Ligi prvaka njegovi igrači pokazati neko sasvim drukčije lice, jer sličan nastup završio bi katastrofom protiv Reala, koji je izbacivanjem PSG-a pokazao da vrijedi više nego što ga ocjenjuju online kladionice u Europi.

Chelsea će se u ovoj utakmici uzdati u svoje prokušane snage, prije svega Kaija Havertza koji je klubu donio europsku titulu, golom u prošlogodišnjem finalu, dok bi razliku o ofenzivi mogao napraviti i Christian Pulišić.

U sredini terena N’Golo Kante i Jorginho pokušat će se suprotstaviti Realu, a puno se očekuje od Romelua Lukakua, koji doduše zasad zapravo i nije opravdao velika očekivanja koja ga prate otkad je potpisao ugovor tijekom ljeta.

A Real s druge strane polako osigurava titulu u Španjolskoj, gdje ima ogromnu prednost ispred Barcelone, Atletica i Seville. Nedavni poraz u El Clasicu pokazao je da madridski klub ima slabosti, no s obzirom na veliku razliku koju ima ispred rivalima, tu utakmicu i ne treba ozbiljno analizirati, uoči ključnih dvoboja u Ligi prvaka.

Trener Carlo Ancelotti u svojim redovima ima brojne kvalitetne pojedince, a posebno se ističe Karim Benzema, koji je s tri pogotka potopio PSG i najzaslužniji je što je Real dogurao do četvrtfinala elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Benzemi će u ofenzivi pomagati mladi Vinicius Junior koji proživljava najbolju sezonu otkad je stigao u Madrid, ali još važnija će biti vezna linija, s Lukom Modrićem kao dirigentom orkestra.

Kapetan hrvatske reprezentacije u suradnji s Casemiro i Tonijem Kroosom još uvijek dominira protiv većine europskih top kluba i to je ono u što će se uzdati Real Madrid pri svojoj posjeti Stamford Bridgeu, gdje želi napraviti još jedan važan korak prema 14. tituli, u natjecanju u kojem mu nitko na Starom kontinentu nije ravan…

Prethodni dvoboji:
05.05.21 Chelsea2:0Real Madrid LP
27.04.21 Real Madrid1:1Chelsea LP
30.07.16 Real Madrid3:2Chelsea ICC
08.08.13 Real Madrid3:1Chelsea ICC
28.08.98 Real Madrid0:1Chelsea SC

Izostanci i ozljede:

Chelsea: Chilwell B. (ozljeda koljena).

Real Madrid: Hazard E. (ozljeda noge), Isco (ozljeda mišića), Jović L. (ozljeda gležnja).

Real Madrid osvaja Ligu prvaka

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Chelsea u prethodnom izdanju Lige prvaka bez većih problema pobijedio protiv Reala, vjerujemo da to neće biti slučaj ove srijede na Stamford Bridgeu.

Gosti dolaze u puno boljem raspoloženju i formi pa vjerujemo da će Chelsea imati velikih problema na travnjaku, a domaći teren neće biti prevaga. Baš zbog toga naša je glavna preporuka dvoznak X2 na Real, uz koeficijent 1.79 kojeg nudi kladionica 22bet.

Također bi ovo mogla biti vrlo tvrda utakmica u kojoj neće biti mnogo prilika za napadače da se razmašu. Oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.75 zbog toga se čini izglednom.

Po istoj logici ima smisla igrati i da bi prvo poluvrijeme moglo završiti remijem, uz kvotu 2.10, jer nikom se neće žuriti rješavati dvoboj u prvih 45 minuta, kad znamo da se igra ukupno 180 minuta, a možda će biti potrebno i dodatnih 30.

Spomenimo i strijelce, jer dobit ćete 2.75 ako Karim Benzema zabije, a čak 6.00 u kladionici bet365, ako to bude prvi gol na utakmici. Na gol Lukakua je kvota 2.50, na Matea Kovačića 7.50, a na gol Luke Modrića čak 9.50, a ne bi bilo potpuno iznenađenje da slavni hrvatski veznjak poentira.

Za kraj, spomenimo još kombinacijsku okladu dvoznak X2 na Real i manje od 2.5 gola, za što ćete u kladionici 20bet dobiti 2.70, a lako bi se moglo pretvoriti u realnost…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top