Dinamo vs. Osijek – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava HNL-a

Forma:
D W W W W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 05. ožujak 17:30
Forma:
L L L D L
Dinamo
Više od 2.5 gola1.89
Osijek
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavljaju se jake utakmice u domaćem nogometu, a ove nedjelje u 25. kolu HNL-a na rasporedu je dvoboj Dinama i Osijeka, prve i treće momčadi na ljestvici.

Domaćin pod vodstvom Ante Čačića sigurno grabi prema naslovu prvaka, a uvjerljiva pobjeda protiv Hajduka u prethodnom kolu potvrđuje da Dinamo trenutno nema pravu konkurenciju u hrvatskom klupskom nogometu.

Sada “modre” čeka još jedan derbi kojeg samouvjereno iščekuju na svom stadionu, na kojem će definitivno biti u ulozi izrazitog favorita, što potvrđuje i pogled na ponudu sportskih kladionica. A oči će biti uprte u mladog Martina Baturinu koji igra sve bolje i predstavljat će veliku opasnost gostujućoj obrani.

Čačić na raspolaganju još ima u ofenzivi Josipa Drmića i Brunu Petkovića, dva odlična strijelca koji svojim potezima mogu odlučiti svaku utakmicu, a tu je i Dario Špikić, još jedan veliki talent zagrebačkog kluba.

Dobra vijest za navijače zagrebačkog kluba definitivno je i uspon forme Luke Ivanušeca, koji ponovo izgleda sjajno na travnjaku kao u svojim najboljim danima, a obrana pak djeluje solidnije nego na otvaranju 2023. godine, s pouzdanim Dominikom Livakovićem među vratnicama.

S druge strane, Osijek dolazi ranjen u Zagreb, nakon tri poraza u nizu i pet utakmica bez pobjede, zbog čega je Rene Poms dobio otkaz.

Klupu je preuzeo Borimir Perković koji će pokušati trgnuti svoje uspavane zvijezde. Kristijan Lovrić definitivno spada među igrače koji mogu više nego što trenutno pokazuju, a novi strateg pokušat će izvući više i iz Ramona Miereza, koji je daleko od forme koja ga je svojedobno dovela do titule najboljeg strijelca HNL-a.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se kod Perkovića vratiti na svoju stopersku poziciju kapetan Mile Škorić koji je neko vrijeme pao u drugi plan, a Mijo Caktaš kao jedini koji je solidno izgledao tijekom jeseni trebao bi zadržati svoje mjesto u udarnih 11.

U svakom slučaju, na stadionu Maksimir čeka nas još jedna zanimljiva derbi utakmica, u kojoj golovi definitivno ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
29.10.22 Osijek1:0Dinamo HNL
20.08.22 Dinamo5:2Osijek HNL
08.05.22 Dinamo3:0Osijek HSK
27.02.22 Osijek1:0Dinamo HNL
20.11.21 Dinamo1:1Osijek HNL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: nema značajnih izostanaka.

Osijek: Mihael Žaper (ozljeda mišića).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Povijest kaže da su utakmice Dinama i Osijeka puno sadržajnije kad se odigravaju na Maksimiru, nego kad se igraju u Gradskom vrtu, a vjerujemo da će se to potvrditi i ove nedjelje.

Dinamo izgleda zaista goropadno posljednjih nekoliko tjedana, a Osijek je dobio pozitivan šok dolaskom novog trenera i pokušat će se nadigravati s aktualnim prvakom Hrvatske. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, uz koeficijent 1.89 kojeg nudi kladionica 22bet.

Za one pak koji favoriziraju domaćina, tu su dvije odlične opcije u kladionici bet365. Prva je oklada da Dinamo zabija gol u oba poluvremena, na što ćete dobiti tečaj 2.37, dok se također možete kladiti i na okladu poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.25, što postaje dobitno ako Dinamo povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju utakmice.

Zanimljiva oklada je hendikep F+2 iliti -1.5 na Dinamo, uz koeficijent 2.33 u kladionici 20bet, što znači da domaćin mora pobijediti s najmanje dva razlike, kako bi vaš listić bio dobitan. Kombinacijska pak oklada na pobjedu Dinama uz više od 2.5 gola na utakmici ide uz kvotu 2.18.

Vrijedi još izdvojiti i okladu da gol pada u oba poluvremena, uz kvotu 1.74, što je scenarij koji možemo zamisliti u ovom dvoboju, dok ćete dobiti čak 2.10 ako padnu dva gola do 55. minute utakmice.

Spomenimo i klađenje na kornere, jer dobit ćete primamljivih 1.89 ako odigrate na više od 8.5 kornera na utakmici, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost. Za kraj, spomenimo još okladu na crveni karton, uz kvotu 4.00 koja nije rijetkost u hrvatskim derbijima, kao ni dosuđen penal, uz kvotu 2.65, koji bi vrlo lako mogao biti dosuđen u dvoboju koji ćemo s velikim zanimanjem pratiti…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top