Dinamo vs. Astana – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
W W L W W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 21. rujan 21:00
Forma:
D W L W D
Dinamo
Hendikep: F+21.90
Astana
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon ispadanja iz Lige prvaka i Europske lige, Dinamo ovog četvrtka započinje svoj nastup u grupnoj fazi Konferencijske lige, utakmicom protiv kazahstanske Astane.

Za momčad koju vodi Sergej Jakirović bit će to treći dvoboj protiv Kazahstanca ove sezone, jer već su izbacili iz Lige prvaka, no na kraju su i jedni i drugi završili u Konferencijskoj ligi. No, sada do trijumfa “modri” moraju bez Luke Ivanušeca, Josipa Šutala i Dominika Livakovića, s praktički sasvim drugom momčadi.

Dobra vijest za zagrebački klub svakako je to što je Bruno Petković ostao i produžio ugovor, a posljednjih tjedana zaista je u dobroj formi pa se od njega očekuje da nešto napravi i na međunarodnoj sceni.

U ofenzivi “modri” sada imaju i Gabrijela Vidovića koji se pokazao odličnim u svom debiju protiv Slavena, dok je Jakirović vratio i Sandra Kulenovića iz Lokomotive.

Kao i obično, mnogo će toga ovisiti o igri mladih Dinamovih uzdanica, Martina Baturine i Josipa Špikića, a šteta je što Arijan Ademi nije stigao u klub na vrijeme pa nije prijavljen za ovo natjecanje.

Što se pak obrane tiče, Dinamo je pokazivao određene slabosti u prethodnim utakmicama, no Ivan Nevistić podigao je svoju razinu prošlog vikenda, a od Stefana Ristovskog i Dine Perića očekuje se sve bolja suradnja u zadnjoj liniji.

S druge strane, Astana pod trenerom Grigorijem Babajanom dolazi rasterećena u Zagreb, zadovoljna što je još jednom izborila europsku jesen.

Nakon dva glatka poraza od Dinama tijekom ljeta, Kazahstanci će zasigurno pokušati pametnije postaviti taktiku u ovoj utakmici, no treće mjesto koje drže u svojem nacionalnom prvenstvu pokazuje da trenutna momčad nije jedna od najboljih koje je Astana dosad imala na raspolaganju.

Josip Čondrić i Marin Tomasov hrvatske su uzdanice Astane i trebali bismo ih vidjeti na stadionu Maksimir. Najveća opasnost pak za domaći gol bit će najvjerojatnije Dembo Darboe i Abat Ajmbetov, u dvoboju u kojem očekujemo nastavak Dinamovog pozitivnog niza protiv Kazahstanaca…

Prethodni dvoboji:
02.08.23 Astana0:2Dinamo LP
25.07.23 Dinamo4:0Astana LP
14.08.18 Dinamo1:0Astana LP
07.08.18 Astana0:2Dinamo LP

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Arijan Ademi (nije registriran), Luka Stojković (ozljeda koljena), Lukas Kačavenda (ozljeda mišića).

Astana: nema značajnih izostanaka.

Dinamo zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dinamo je dosad četiri puta igrao protiv Astane i svaki je put pobijedio pa iznenađuje da su ga kladionice u Hrvatskoj proglasile izrazitim favoritom u ovom dvoboju.

Mi se s tim slažemo, jer kazahstanski sastav u ovom je trenutku u slaboj formi i sljedeće sezone neće više biti dio kvalifikacija Lige prvaka. Unatoč promjenama u “modroj” svlačionici, očekujemo da se ponovi sličan rezultat iz prve utakmice s Maksimira, zbog čega je naša glavna preporuka oklada hendikep F+2 iliti -1.5 na Dinamo, uz koeficijent 1.90 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako Jakirovićeva momčad pobijedi s najmanje dva razlike.

Postoje još dva odlična načina kako podebljati tečaj na trijumf zagrebačkog sastava. Prva opcija je oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.90, što postaje dobitno ako Dinamo povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju. Alternativa tome je oklada da Dinamo zabija gol u oba poluvremena, na što možete dobiti tečaj 2.00.

U kladionici 22bet postoji pak mogućnost klađenja da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti obećavajući koeficijent 1.79, dok je kvota 2.00 na okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom.

Tu su i kombinacijske oklade u kladionici 20bet, od kojih izdvajamo okladu na pobjedu Dinama uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete zgrabiti primamljivi koeficijent 1.81.

Kladiti se možete i na kornere. Izdvajamo okladu na više od 8.5 kornera na utakmici, uz tečaj 1.83, što definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.00 ako tipujete na Brunu Petkovića, dok je tečaj 2.87 da će zabiti Gabrijel Vidović. S druge strane, na Abata Ajmbetova kvota je 4.75, a na Marina Tomasova možete dobiti čak 6.00.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.85, što bi se lako moglo dogoditi u utakmici u kojoj Dinamo igra protiv vrlo nesigurne obrane koja pokazuje posljednjih mjeseci brojne slabosti…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top