Bayern vs. Manchester United – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D W W W L
  • Allianz Arena
  • Početak: 20. rujan 21:00
Forma:
L L W L W
Bayern
Hendikep: F+22.30
Manchester U.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede u Münchenu igra se jedna od najzanimljivijih utakmica 1. kola Lige prvaka, u kojoj će snage odmjeriti Bayern i Manchester United.

Domaća momčad pod Thomasom Tuchelom ove sezone se pokušava učvrstiti na tronu u Bundesligi, a u Europi se nada da može daleko, nakon što je prošle godine u ovo vrijeme nizala pobjede u teškoj grupi s Interom i Barcelonom.

Bayern nikad ne podbacuje u Ligi prvaka, a sada u svojim redovima ima i najboljeg engleskog napadača Harryja Kanea, čovjeka od kojeg se očekuje da utrpa više od 30 golova u sezoni, uključujući i one ključne u Ligi prvaka.

Bavarska momčad poznata je i po odličnim krilima, poput Kingsleyja Comana i Leroya Sanea, dok u svojim redovima također ima jednog od najvećih svjetskih nogometnih talenata, Jamala Musialu.

U sredini terena glavnu riječ će voditi pak Joshua Kimmich, a Tuchel na raspolaganju ima još niz zanimljivih ofenzivnih rješenja, uključujući iskusne igrače Thomasa Müllera i Sergea Gnabryja.

Za Bayern je posljednjih godina najveći problem ipak bila obrana, pogotovo nakon što se Manuel Neuer teško ozlijedio. Sada Sven Ulreich mora braniti minhensku mrežu, a u obranu je doveden odlični Korejac Kim Min-Jae, kako bi zakrpao rupe koje su ipak još uvijek bile vidljive protiv Bayera u petak.

S druge strane, momčad Manchester Uniteda posljednjih tjedana djeluje grozno pod Erikom ten Hagom, o čemu svjedoči uvjerljiv poraz kod kuće od Brightona u subotu. Gosti su se tada igrali sa skupocjenim zvijezdama nekoć slavnog kluba pa su “crveni vragovi” mogli još i uvjerljivije izgubiti.

Sada ih čeka još teži posao, no dobar otpor koji je Ten Hagova momčad pružila nedavno Arsenalu ipak budi određeni optimizam. Svejedno, Marcus Rashford čini se da je izvan forme, a ne briljira niti Bruno Fernandes.

Ozljede također muče gostujuću momčad i puno će joj faliti Luke Shaw, dok je Anthony izvan kadra zbog sudskih sporova koji se protiv njega vode.

Sve u svemu, Manchester United dolazi ranjen i s mnogo problema na Allianz Arenu, a Bayern voli igrati protiv takvih suparnika koje obično bez ikakve milosti pregazi na svom stadionu…

Prethodni dvoboji:
05.08.18 Bayern1:0Manchester United PRI
09.04.14 Bayern3:1Manchester United LP
01.04.14 Manchester United1:1Bayern LP
07.04.10 Manchester United3:2Bayern LP
30.03.10 Bayern2:1Manchester United LP

Izostanci i ozljede:

Bayern: Buchmann T. (ozljeda mišića), Guerreiro R. (ozljeda lista), Marušić G. (ozljeda koljena), Neuer M. (slomljena noga).

Manchester United: Amrabat S. (ozljeda leđa), Diallo A. (ozljeda koljena), Heaton T. (ozljeda lista), Mainoo K. (ozljeda gležnja), Malacia T. (ozljeda mišića), Sancho J. (suspenzija), Shaw L. (ozljeda mišića), Anthony (izvan kadra).

Bayern zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, online kladionice daju značajnu prednost Bayernu u ovoj utakmici, što zbog bolje forme, što zbog boljeg stanja s ozljedama.

Mi se s tim ovaj put slažemo, jer smatramo da Ten Hagova momčad u ovom trenutku uopće nije na nivou Lige prvaka, a kad će se vratiti staroj slavi, nismo sigurni. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na hendkep F+2 iliti -1.5 na Bayern, uz koeficijent 2.30, što postaje dobitno ako Bavarci pobijede s dva ili više razlike.

Za one koji favoriziraju domaću momčad, postoje još dvije zanimljive opcije koje bi vrijedilo iskušati u kladionici bet365. Prva je oklada da Bayern zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.10, dok ćete na okladi poluvrijeme/kraj 1/1 dobiti 2.30. To postaje dobitno ako Bavarci povedu u prvom poluvremenu i pobijede na kraju utakmice.

Zanimljivo djeluje i kombinacijska oklada koju nudi kladionica 22bet, na pobjedu Bayerna uz više od 2.5 gola na utakmici, uz kvotu 1.98, što definitivno možemo zamisliti na Allianz Areni.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 1.83 na gol Harryja Kanea, dok je kvota 2.75 da će zabiti Leroy Sane. S druge strane, na gol Marcusa Rashforda koeficijent je 3.50, a čak 4.75 ako tipujete na Brunu Fernandesa.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.24, što možemo zamisliti u dvoboju u kojem je i jedna i druga obrana sklona pogreškama, uključujući i one fatalne u kaznenom prostoru…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top