Arsenal vs. PSV – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W D W W
  • Emirates Stadium
  • Početak: 20. rujan 21:00
Forma:
W W W D W
Arsenal
Poluvrijeme/kraj: 1/12.05
PSV Eindhoven
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon čak sedam godina Arsenal se ove srijede vraća u Ligu prvaka, a natjecanje će otvoriti protiv starog poznanika, nizozemskog PSV-a.

Domaća momčad pod trenerom Mikelom Artetom solidno je otvorila novu sezonu Premiershipa. Dogodio joj se tek jedan kiks protiv Fulhama i drži se u vrhu ljestvice, a sada se želi pokazati i u Europi, u skupini u kojoj još igraju Sevilla i Lens.

Ovog ljeta “topnici” su pojačali svoje redove s nekoliko odličnih igrača, od kojih vrijedi izdvojiti Declana Ricea, veznjaka koji donosi stabilnost igri londonskog kluba. Stigao je i Kai Havertz, kao dokazano uspješan igrač u Ligi prvaka, a napokon se od ozljede oporavio i Gabriel Jesus te će konkurirati za sastav od prve minute.

Za Artetu je problem što se protiv Evertona ozlijedio Gabriel Martinelli pa nije sigurno da će moći igrati ove srijede. No, tu je sjajni Bukayo Saka na desnoj strani koji svojim asistencijama i golovima gura Arsenal prema naprijed, dok svoju šansu još čekaju Leonardo Trossard i Eddie Nketiah.

Domaćin još ima Martina Odegaarda u veznoj liniji, spremnog dalekometnim udarcima prijetiti suparnicima, dok obrana u posljednje vrijeme igra sasvim solidno, s Williamom Salibom kao čovjekom koji je odlično posložio suigrače u zadnjoj liniji.

S druge strane, PSV je u kvalifikacijama izbacio Rangers i zasluženo se našao među europskom nogometnom elitom. Sada momčad trenera Petera Bosza ponovo mora na Arsenal, klub s kojim je igrala u grupnoj fazi Europske lige prošle sezone.

PSV je prodao neke od svojih dragulja tijekom ljeta, no još uvijek ima sasvim solidne igrače na raspolaganju. Vrijedi izdvojiti iskusnog Luuka de Jonga u ofenzivi, kao i mladog Noaha Langa koji bi se trebali pobrinuti da ova utakmica bude kompliciranija nego što domaći navijači očekuju.

Yorbe Vertessen i Joey Veerman još su dva igrača koji mogu biti opasni prema naprijed, a tu je i Guus Til kao važan igrač sredine terena. U obrani PSV ima uglavnom vrlo mlade igrače što bi mogla biti i najveća slabost ove momčadi, no iskusni Walter Benitez među vratnicama to će pokušati nadoknaditi svojim obranama.

U svakom slučaju, na stadionu Emirates očekuje nas vrlo atraktivna utakmica, u kojoj je engleska momčad u ulozi jasnog favorita…

Prethodni dvoboji:
27.10.22 PSV2:0Arsenal EL
20.10.22 Arsenal1:0PSV EL
07.03.07 Arsenal1:1PSV LP
20.02.07 PSV1:0Arsenal LP
24.11.04 PSV1:1Arsenal LP

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Elneny M. (ozljeda zgloba), Partey T. (ozljeda mišića), Timber J. (ozljeda koljena).

PSV: Mauro Junior (ozljeda koljena), Obispo A. (ozljeda koljena), Oppegard F. (ozljeda mišića).

Arsenal zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za ovu utakmicu kladionice u Hrvatskoj ponudile su prilično nizak tečaj na pobjedu Arsenala, jer ipak se radi o klubu koji igra u puno jačoj ligi od PSV-a.

Mi se slažemo da je u ovom trenutku razlika u klasi ipak velika, jer PSV je prodao Xavija Simmonsa, Codyja Gakpa i mnoge druge važne igrače. Baš zbog toga naša je glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.05 u kladionici bet365, što postaje dobitno ako domaćin povede u prvih 45 minuta i zadrži prednost do samog kraja.

Ako želite podebljati kvotu na “topnike”, postoje još dvije opcije koje možete koristiti. Prva je oklada da Arsenal zabija u oba poluvremena, na što ćete dobiti kvotu 2.00. Tu je i oklada na hendikep F+2 iliti -1.5 na Arsenal u kladionici 22bet, uz tečaj 2.06, što postaje dobitno ako Artetina momčad pobijedi s najmanje dva razlike.

Ima smisla i klađenje na zbroj golova na ovoj utakmici, da će pasti više od 3.5 gola, na što će vam kladionica 20bet ponuditi koeficijent 2.34, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Neki igrači poželjet će se u srijedu kladiti i na kornere. Oklada na više od 9.5 kornera, uz kvotu 1.82 djeluje zanimljivo, kad znamo da će i jedni i drugi duboko pritiskati, a obrane neće komplicirati oko otklanjanja opasnosti pred golom.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce. Pa ćete tako dobiti 2.37 na gol Gabriela Jesusa na otvaranju Lige prvaka, dok je kvota 2.75 na pogodak Martina Odegaarda. S druge strane, dobit ćete 5.00 na pogodak Luuka de Jonga, dok je kvota 6.00 da će zabiti Noah Lang

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top