Real Madrid vs. Union Berlin – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W W W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 20. rujan 18:45
Forma:
L L W W W
Real Madrid
Više od 2.5 gola1.72
Union Berlin
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede Real Madrid u Ligi prvaka kreće po svoj 15. naslov u povijesti, a prvi protivnik bit će mu njemački prvoligaš Union Berlin.

Domaća momčad pod vodstvom Carla Ancelottija niže pobjede u španjolskom prvenstvu, a sada započinje i svoje omiljeno natjecanje, ono u kojem ima više titula nego ijedan drugi klub u Europi. Neće biti lako, jer u grupi C još igraju Napoli i Braga, što znači da si madridski klub ne može dopustiti kiks na otvaranju Lige prvaka, protiv suparnika koji je bio jedno od najugodnijih iznenađenja prošle sezone.

Real ima problema s ozljedama. Ostao je cijelu sezonu bez Edera Militaoa, kao i bez Thibauta Courtoisa, a trenutno je izvan pogona i Vinicius Junior.

Međutim, Ancelottijeva družina i dalje je vrlo snažna, pogotovo u ofenzivi u kojoj ima Rodryga, a solidno se u momčad uklopio i Joselu. Iza njih operira sjajni Jude Bellingham, ključan igrač ove generacije, a nadamo se da bi u ovoj utakmici minutažu napokon mogao dobiti i naš Luka Modrić.

Ono što ostaje kritično u redovima Reala je obrana, što se posebno osjetilo protiv Sociedada za vikend. Previše prostora ostaje između linija pa je moguće da će Kepa među vratnicama ponovo morati barem jednom ili dvaput sjajno intervenirati, kako bi “kraljevski” klub u srijedu upisao sigurnu pobjedu.

S druge strane, gostujuća momčad predvođena trenerom Ursom Fischerom plasmanom u Ligu prvaka ostvarila je uspjeh o kojem je klub prije samo nekoliko godina mogao samo sanjati. No, uspon iz druge u prvu ligu okrunjen je četvrtim mjestom na ljestvici u Njemačkoj prošle sezone, što je bilo vrijedno mjesta među elitom.

Union Berlin definitivno ne dolazi na Santiago Bernabeu pomiriti se s porazom. Pokušat će iskoristiti slabosti svog suparnika u defenzivi, a Kevin Behrens bit će zadužen za postizanje pogotka koji bi mogao zakomplicirati ovu utakmicu.

Snaga Union Berlina su sjajni bočni igrači, Josip Juranović i Ryan Gosens pa možemo očekivati njemačkog autsajdera kako po krilima pokušava pronaći prostor i tako daje šansu da Brenden Aaronson i ostatak ofenzive zablista.

U svakom slučaju, čeka nas u Madridu vrlo zanimljiva utakmica, u kojoj bi suparnici mogli igrati otvorenog garda, zbog čega golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
Real Madrid-nikad dosad igrali-Union Berlin

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Courtois T. (ozljeda koljena), Guler A. (ozljeda koljena), Mendy F. (ozljeda mišića), Militao E. (ozljeda koljena), Vinicius Junior (ozljeda bedra).

Union Berlin: Dehl L. (ozljeda Ahilove tetive), Khedira R. (ozljeda lista), Schafer A. (ozljeda stopala).

Union Berlin daje gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, hrvatske kladionice proglasile su Real Madrid izrazitim favoritom za pobjedu u dvoboju s Union Berlinom u srijedu.

Međutim, čak i u najboljim danima Ancelottijeva momčad znala je imati problema protiv Šerifa i sličnih klubova u ovoj fazi natjecanja pa treba pristupiti oprezno ovoj utakmici. Mi vjerujemo da će biti pogodaka na Santiago Bernabeuu, možda i u obje mreže. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete dobiti koeficijent 1.72 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla uzeti u obzir i okladu oba tima daju gol, što je bez problema prošlo za vikend protiv Sociedada, a ovaj put ide uz kvotu 2.05 u kladionici bet365.

Ako pak favorizirate domaćina, postoje dvije zanimljive opcije koje trebate uzeti u obzir. Prva je oklada na gol Reala u oba poluvremena, na što možete dobiti tečaj 2.10. Također možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.00, što postaje dobitno ako Real povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.20 na gol Rodryga, dok je kvota lijepih 2.60 da će zabiti Jude Bellingham. S druge strane, na Kevina Behrensa koeficijent je 5.00, a na našeg Josipa Juranovića čak 13.00.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Reala i Union Berlina bit će još lakše detektirati jednom kad dvoboj počne. Oklada na gol u posljednjih 20 minuta, na što će koeficijent biti oko 1.90 djeluje primamljivo, pod uvjetom da do tada utakmica ne bude već riješena…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top