Manchester City vs. Crvena zvezda – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W W D
  • Etihad Stadium
  • Početak: 19. rujan 21:00
Forma:
L W L W W
Manchester C.
Više od 3.5 gola1.60
Crvena Z.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Aktualni prvak Europe Manchester City ovog utorka započinje svoju obranu naslova u Ligi prvaka, a prvi protivnik bit će mu beogradska Crvena zvezda.

Domaća momčad ulazi u ovaj susret kao apsolutni favorit za ostvarenje pobjede, a Pep Guardiola zasigurno će dati priliku barem pokojem igraču koji u Premiershipu ne dobiva dovoljnu minutažu.

No, očekuje se da će Erling Haaland svejedno započeti ovaj susret od prve minute, jer upravo on je jedan od rijetkih koje katalonski stručnjak nema običaj rotirati. Razlog je jasan, golovi Norvežana rade razliku na travnjaku.

Ove sezone jednako je opasan u Cityjevoj ofenzivi i Julian Alvarez, čovjek koji je svjetskoj tituli s Argentinom dodao i naslov u elitnom klupskom nogometnom natjecanju prošle sezone.

Nažalost, Mateo Kovačić zbog ozljede mišića još uvijek je izvan pogona, ali na terenu bismo mogli vidjeti Joška Gvardiola, sve važnijeg u taktičkim zamislima nebesko plavih.

Rodri i Kyle Walker još su dva iznimno bitna igrača koji bi trebali osigurati dominaciju domaćeg sastava u ovom okršaju, dok se doprinos ofenzivi još očekuje od ove sezone vrlo raspoloženog Phila Fodena.

Bernardo Silva je još jedan igrač koji bi svojim potezima mogao biti prevaga na travnjaku, a ovaj se dvoboj čini idealnim da priliku na velikoj sceni dobije i talentirani mladi Belgijac Jeremy Doku.

S druge strane, Crvena zvezda pod trenerom Bacharom Bakharom ušla je u Ligu prvaka izravno, bez potrebe igranja u kvalifikacija, zahvaljujući trenutnom visokom Uefinom koeficijentu srpske nacionalne lige.

To je razlog zašto ne znamo koliko momčad srpskog prvaka može ove sezone u međunarodnim natjecanjima. Nedavni porazi od Voždovca i Čukaričkog pokazuju da crveno-bijeli nisu tako nedodirljivi u Srbiji kao što su bili prošle sezone, no sigurno će svi igrači igrati iznad svojih mogućnosti sada kada imaju priliku nadmetati se s aktualnim prvakom Europe.

U gostujućim redovima najopasniji bi trebalo biti Bjelokošćanin Jean Philippe Krasso, strijelac već 6 golova ovog ljeta, a tu je i ofenzivni Ganac Osman Bukari koji je također dobro otvorio sezonu.

Zvezda je uspjela dovesti i odličnog Korejca Hwang In-beoma, a Aleksandar Dragović i Miloš Degenek trebali bi se brinuti za stabilnost obrane koja će na stadionu Etihad biti na velikom iskušenju…

Prethodni dvoboji:
Manchester City-nikad dosad igrali-Crvena zvezda

Izostanci i ozljede:

Manchester City: Grealish J. (ozljeda bedra), Kovačić M. (ozljeda leđa), Stones J. (ozljeda mišića).

Crvena zvezda: Falco F. (ozljeda mišića), Katai A. (ozljeda leđa).

Crvena zvezda ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U prvom kolu Lige prvaka Manchester City najveći je favorit od svih uključenih momčadi. Online kladionice ponudile su tako nizak koeficijent na trijumf domaćina da nećete dobiti gotovo ništa ako tipujete na nebesko plave.

Mi pak smatramo da je Manchester City stroj s kakvim se Crvena zvezda još nije susrela. Očekujemo dominaciju od prve do posljednje minute te pregršt postignutih pogodaka na Etihadu. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, na što će vam bet365 dati koeficijent 1.60.

Beogradska momčad nije za podcjenjivanje i mogla bi nekome otkinuti bodove u Europi ove sezone. Međutim, ovo gostovanje je iznad mogućnosti crveno-bijelih, zbog čega ima i smisla kvota 1.70 koju nudi Rabona na okladi da Crvena zvezda ne zabija gol u Manchesteru.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu na hendikep kornera. Pa je tako ponuđen koeficijent 1.87 na hendikep -5.5 kornera na Manchester City, što postaje dobitno ako domaćin na kraju utakmice bude imao 6 ili više kornera od Crvene zvezde.

Kladiti se možete i na posjed lopte. Tečaj 1.83 na posjed lopte veći od 69.5% Manchester Cityja djeluje zanimljivo, pogotovo ako gosti uspiju neko vrijeme izdržati prije nego krene trpanje golova.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete samo 1.28 na gol Erlinga Haalanda, no kvota raste na 2.62 ako odigrate da će to biti prvi pogodak na utakmici. Tečaj je 1.80 da će zabiti Julian Alvarez, a 2.40 da će među strijelcima biti i Phil Foden.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz koeficijent 4.00, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost u utakmici u kojoj će gosti morati igrati na rubu javne opomene ako žele izbjeći težak poraz…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top