Barcelona vs. Antwerp – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W W D
  • Estadio Olímpico Lluís Companys
  • Početak: 19. rujan 21:00
Forma:
W D W D D
Barcelona
Manje od 3.5 gola1.90
Antwerp
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Već prvog dana nove sezone Lige prvaka na scenu stupa Barcelona. Odmjerit će snage s belgijskim prvakom Royal Antwerpom, u dvoboju u kojem je u ulozi apsolutnog favorita.

Domaća momčad pod trenerom Xavijem Hernandezom dobro je otvorila sezonu u španjolskoj La Ligi, a sada se želi pokazati i na europskoj sceni, gdje je prethodnih godina nizala neuspjehe. Barcelona već dugo nije prošla grupnu fazu Lige prvaka, što je pomalo nevjerojatno, a ako se to ponovi u skupini H, u kojoj su još Porto i Šahtar, to će biti senzacija.

Najveći hendikep za Katalonce je to što traje rekonstrukcija stadiona Camp Nou, što znači da moraju igrati na Olimpijskom stadionu. No, glavnim zvijezdama to ne bi trebalo smetati pa očekujemo još jednom raspoloženo izdanje Roberta Lewandowskog, uvijek spremnog svojim golovima odlučivati utakmice.

U svom napadu Barcelona još ima niz opasnih igrača poput Ferrana Torresa i Raphinhe, dok je značajno povećala i veznu liniju dolaskom Ilkaya Gündogana. Od prije je tu još iznimno talentirani Gavi, dok Pedri ima problema s ozljedom i upitan je za ovaj dvoboj.

Novost u Barceloni svakako je i Joao Felix, željan pokazati se nakon što se nije proslavio niti u Chelseaju niti u Atleticu. Oživjeti karijeru u Kataloniji pokušava i Joao Cancelo, a vrijedan dodatak obrani je i Íñigo Martínez.

Na samom golu nema promjena i očekuje se da bi Marc-Andre ter Stegen mogao imati manje posla u ovoj utakmici, nego u nekima koje čekaju Barcelonu u nastavku natjecanja.

S druge strane, Royal Antwerp pod vodstvom trenera Marca van Bommela može biti vrlo ponosan što se po prvi put našao u grupnoj fazi elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Ostvario je to impresivnom igrom u dvije utakmice protiv grčkog AEK-a. Antwerp je u tim utakmicama igrao jedan odlično organiziran i ozbiljan nogomet, što je bilo sasvim dovoljno da grčku ofenzivu učini prilično bezopasnom.

To će biti nešto teže realizirati u gostima u Barceloni, no iskusni Toby Alderweireld u obrani pokušat će što bolje posložiti svoje suigrače, kako se golman Jean Butez ne bi našao kao na streljani.

Antwerp ima i par ozbiljnih igrača spremnih potegnuti prema naprijed. Izdvajamo darovitog Arthura Vermeerena u sredini terena, dok je u napadu dobro poznati nizozemski napadač Vincent Janssen, spreman iskoristiti svaku eventualnu pogrešku favoriziranog domaćina…

Prethodni dvoboji:
Barcelona-nikad dosad igrali-Antwerp

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Araujo R. (ozljeda mišića), Lopez F. (suspenzija), Pedri (ozljeda mišića).

Antwerp: Corbanie K. (operacija), Engels B. (ozljeda Ahilove tetive), Verhulst D. (ozljeda koljena), Vines S. (ozljeda mišića).

Antwerp ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, kladionice u Hrvatskoj u ovoj utakmici su proglasile Barcelonu favoritom u tolikoj mjeri da se baš i ne isplati igrati na čistu jedinicu.

No, ono što je Royal Antwerp pokazao u kvalifikacijama za Ligu prvaka upozorava da nema namjere biti potpuno pregažen u Kataloniji. Van Bommelovi Belgijci postavit će se organizirano i strpljivo će igrati, dok domaćina nakon neuspjeha prethodnih godina zadovoljiti bilo kakva pobjeda. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola, na što možete uzeti koeficijent 1.90 u kladionici bet365.

Iako nije potpuno bezazlen, teško je vjerovati da bi belgijski prvak mogao mnogo toga napraviti prema naprijed ovog utorka, zbog čega će se dio igrača odlučiti i za kvotu 1.90 koju nudi kladionica Rabona na okladu da Antwerp ne zabija gol.

Ako pak favorizirate domaćina, najbolja je opcija kladiti se da Barcelona pobjeđuje bez primljenog gola, na što možete dobiti koeficijent 2.00. Neki će se pak odlučiti i na hendikep -2.5 na Barcelonu, uz kvotu 2.29 u kladionici 22bet, što postaje dobitno ako domaćin pobijedi s barem tri razlike.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete samo 1.57 na gol Roberta Lewandowskog, no to raste na 3.00 ako se kladite da to bude prvi gol na utakmici. Da će zabiti Raphinha kvota je 2.20, dok ćete dobiti 2.62 na pogodak Ferrana Torresa.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.24, što je itekako moguće kad igraju dva suparnika među kojima postoji velika razlika u klasi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top