PSG vs. Borussia Dortmund – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W W D D
  • Parc des Princes
  • Početak: 19. rujan 21:00
Forma:
W D D W W
DOMAĆIN 1.75
Remi 3.80
GOST 4.50
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Derbi utakmica prvog dana grupne faze Lige prvaka definitivno je ona koja se igra u Parizu, gdje će domaći Paris Saint-Germain odmjeriti snage s Borussijom Dortmund.

Domaća momčad pod vodstvom novog trenera Luisa Enriquea nije započela novu sezonu na način na koji se nadala. Već je nekoliko puta posrnula u domaćem prvenstvu, a posebno boli poraz od Nice kod kuće prethodnog vikenda.

No, dobra vijest za Parižane je dobra igra Kyliana Mbappéa u toj utakmici, strijelca dvostrukog pogotka. Nakon što su klub i njegov najbolji igrač vodili rat tijekom cijelog ljeta, čini se da se slavni napadač polako vraća u normalu i spreman je ponovo gurati PSG prema naprijed.

Parižani su u svoje redove ovog ljeta doveli niz zanimljivih igrača. U napad je stigao Goncalo Ramos iz Benfice, vrlo opasan strijelac, a dovedeni su i francuski reprezentativci Randal Kolo Muani te Ousmane Dembélé.

Klub je i izgubio mnogo zvijezda, od Lionela Messija i Neymara do Marca Verrattija i Sergija Ramosa. No, novi kadar definitivno ima potencijala i slagan je po ukusu trenera Enriquea, zaduženog da PSG napokon dovede na krov Europe.

S druge strane, Borussia Dortmund još se oporavlja od šokantno izgubljenog naslova prvaka Njemačke u zadnjem kolu prošle sezone. Trener Edin Terzić pokušat će ponovo jurnuti na titulu u Bundesligi, što neće biti jednostavno, a težak ga posao čeka i u Ligi prvaka, gdje je dortmundska družina zaglavila u grupi u kojoj su još Milan i Newcastle.

Najveći problem za gostujuću momčad je odlazak Judea Bellinghama, čija je vrhunska klasa nezamjenjiva. No, oni iskusni su ostali u svlačionici, uključujući Marca Reusa i Emrea Cana, od kojih se očekuje da povuku suigrače prema pozitivnim rezultatima.

Borussia u napadu ima nekoliko zanimljivih igrača, poput Sebastiana Hallera koji se potpuno oporavio od svojih zdravstvenih problema. Vrlo raspoložen je pak posljednjih tjedana Nizozemac Donyell Malen, trenutno najbolji strijelac dortmundskog kluba.

Terzić je za novu sezonu dobio na raspolaganje i odličnog Marcela Sabitzera u sredini terena, a u obrani ima iskusni dvojac Matsa Hummelsa i Niklasa Sülea pa se nada da može nešto napraviti na stadionu Park Prinčeva, protiv momčadi koja je favorit za osvajanje prvog mjesta u skupini F…

Prethodni dvoboji:
11.03.20 PSG2:0Borussia Dortmund LP
18.02.20 Borussia Dortmund2:1PSG LP
04.11.10 PSG0:0Borussia Dortmund EL
21.10.10 Borussia Dortmund1:1PSG EL

Izostanci i ozljede:

PSG: Asensio M. (ozljeda stopala), Kimpembe P. (nedovoljno opravljen), Lee Kang-In (ozljeda mišića), Letellier A. (ozljeda koljena), Mendes N. (ozljeda mišića), Mukiele N. (ozljeda mišića), Rico S.(ozljeda glave), Ruiz F. (ozljeda mišića).

Borussia Dortmund: Duranville J. (ozljeda bedra), Meunier T. (ozljeda bedra), Morey Bauza M.(ozljeda koljena).

PSG zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U utakmici na Parku Prinčeva hrvatske kladionice su postavile PSG favoritom za ostvarenje pobjede, no uz puno bolju kvotu nego što je bila na Parižanima u prošlosti u sličnim utakmicama.

Unatoč brojnim problemima u igri koji su izašli na vidjelo prethodnih tjedana u francuskom prvenstvu, vjerujemo da će se Parižani mobilizirati za ovaj susret i odigrati svoju najbolju utakmicu u sezoni. Nema sumnje, kvaliteta je debelo na strani domaćina, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Paris Saint-Germaina, uz koeficijent 1.75 u kladionici bet365.

Radi se o susretu u kojem pogodaka ne bi smjelo nedostajati, jer i jedni i drugi su bolji prema naprijed, nego prema nazad. Zato će mnogi odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, na što možete uzeti kvotu 2.42 u kladionici 22bet.

Zanimljivo djeluje i oklada da će dva gola pasti do 55. minute ili prije, što ide uz tečaj 1.75, a lako bi se moglo pretvoriti u realnost u okršaju sjajnih napadača u Parizu.

Kladiti se možete i na strijelce. Odlično djeluje kvota 1.90 koju možete dobiti na pogodak Kyliana Mbappéa, dok je 2.40 da će zabiti Goncalo Ramos. S druge strane, 3.75 dobivate na gol Sebastiana Hallera, a 4.00 da će poentirati Donyell Malen.

Za kraj, spomenimo i kombinacijske oklade u kladionici 20bet, gdje možete dobiti 1.98 na okladu 1X na PSG uz više od 2.5 gola na utakmici, što je jedna umjerena opcija koja će se svidjeti igračima koji ne vole previše riskirati dok se klade…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top