Milan vs. Newcastle – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W W W W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 19. rujan 18:45
Forma:
W L L L W
Milan
Manje od 2.5 gola2.16
Newcastle
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Na otvaranju Lige prvaka akcija u utorak započinje u ranijem terminu vrlo zanimljivim dvobojem Milana i Newcastlea, dvije momčadi koje će biti tvrdi protivnik svakome ove sezone.

Domaća momčad predvođena Stefanom Piolijem odlično je otvorila sezonu u talijanskom prvenstvu, no za vikend je spuštena na zemlju u derbiju s Interom, protiv kojeg je izgubila s visokih 5:1. No, crveno-crni imaju potencijal, samo će morati odigrati puno čvršće protiv engleskog suparnika na otvaranju elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Najveća snaga Milana svakako je brzonogi portugalski krilni napadač Rafael Leao, sposoban svojim potezima riješiti svaku utakmicu. Tu je i iskusni Olivier Giroud, uvijek spreman naći se na pravom mjestu u kaznenom prostoru, ali i svojim zalaganjem pomoći suigračima.

Ruben Loftus-Cheek i Christian Pulišić dva su vrijedna pojačanja koja su došla iz Engleske u Milan ove sezone, dok je Sandro Tonali preselio na Otok i igrat će protiv talijanskog velikana u ovoj utakmici.

Theo Hernandez još je jedan izuzetno bitan Piolijev igrač na poziciji lijevog braniča, a talijanski stručnjak na klupi još ima Luku Jovića i Noaha Okafora kao napadače koji mogu promijeniti tijek utakmice u drugom poluvremenu.

U obrani Simon Kjær i Fikayo Tomori još uvijek drže zadnju liniju, dok se Mike Maignan pokazao toliko pouzdan da je dogurao sve do “jedinice” u francuskoj reprezentaciji.

S druge strane, Newcastle je ugodno iznenadio pod trenerom Eddiejem Howeom prošle sezone u Premiershipu i sada se želi pokazati na europskoj sceni.

U svojim redovima u novoj sezoni ima već spomenutog Tonalija, a u napadu je opasni Alexander Isak, kao i Callum Wilson, od kojih se očekuje da u ovoj utakmici iskoriste svoju brzinu i iznenade domaću obranu.

Bruno Guimaraes i Joelinton su brazilska pojačanja, vrlo važna za Howea i njegovu koncepciju. Ne smijemo zaboraviti niti Miguela Almirona u sredini terena, iza kojeg je briljantna prošla sezona koju je okrunio s pregršt postignutih golova.

Nema sumnje, najveća snaga ovog Newcastlea prije svega je organizirana igra u svim linijama. To je ono što olakšava posao Nicku Popeu među vratnicama. To nije funkcioniralo baš svaki put tijekom ljeta pa “svrake” već imaju tri poraza u engleskom prvenstvu. No, dogodili su se protiv najjačih ekipa pa Milan na stadionu Giuseppe Meazza definitivno mora biti spreman na izuzetno žestok otpor gostiju…

Prethodni dvoboji:
Milan-nikad dosad igrali-Newcastle

Izostanci i ozljede:

Milan: Bennacer I. (ozljeda koljena).

Newcastle: Krafth E. (ozljeda koljena), Willock J. (ozljeda mišića).

Milan zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, online kladionice predviđaju izjednačenu utakmicu na stadionu Giuseppe Meazza pa su tečajevi na trijumf obje momčadi prilično izjednačeni, s tek malom prednošću na strani domaćina.

No, mi vjerujemo da će ovo prije svega biti izuzetno tvrda utakmica u kojoj niti jedni niti drugi neće srljati prema naprijed. Pažljivo će se čekati pogreška suparnika i teško da će biti mnogo izglednih situacija na travnjaku. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola u ovoj utakmici, uz koeficijent 2.16 u kladionici 20bet.

Radi se o dvoboju za kojeg očekujemo da počne pažljivo, prije nego se ukažu prve ozbiljne prilike za pogodak. To je razlog zašto će se dio igrača odlučiti i za okladu prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, na što možete uzeti kvotu 2.33.

Po istoj logici obećavajuće djeluje i oklada koju nudi kladionica 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz primamljivi tečaj 2.04.

Neki će se na ovoj utakmici odlučiti pogađati i točan rezultat. Pa će vam tako Rabona ponuditi 6.50 na rezultat 1:1, dok ćete za rezultat 0:0 dobiti koeficijent čak 14.00.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 je postavio koeficijent 3.10 da će zabiti Rafael Leao, dok je 2.75 na pogodak Oliviera Girouda. S druge strane, čeka vas 2.87 na gol Alexandera Isaka, a na pogodak Calluma Wilsona dobit ćete 3.10.

Za kraj, spomenimo i klađenje na kornere, jer dobit ćete 1.92 na okladu na više od 9.5 kornera na ovoj utakmici, što je definitivno moguće u dvoboju dvije momčadi čije obrane pretjerano ne kompliciraju, kad je u pitanju otklanjanje opasnosti ispred svog gola…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top