Lazio vs. Atletico – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W L L W
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 19. rujan 21:00
Forma:
L W W D W
Lazio
Oba daju gol: Da1.77
Atletico
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka Liga prvaka vraća se na veliku scenu, a jedan od najzanimljivijih dvoboja igrat će se u Rimu, gdje će snage odmjeriti Lazio i Atletico.

Domaća momčad pod trenerom Mauriziom Sarrijem nakon mnogo godina se vratila u elitno klupsko nogometno natjecanje i sada se nada prolasku grupne faze, u čemu bi puno pomogla pobjeda protiv španjolskog rivala.

Lazio je ovog ljeta ostao bez Sergeja Milinkovića Savića koji karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, no ostatak momčadi je manje-više isti. Ključna figura i dalje je legendarni talijanski napadač Ciro Immobile, od kojeg se očekuje da nešto posebno napravi na travnjaku i na otvaranju Lige prvaka.

Rimski sastav ima i dva vrlo dobra krilna napadača. Na lijevoj strani operira Mattia Zaccagni, dok je na desnoj iskusni Brazilac Felipe Anderson, već godinama važan član nebesko plavih.

Momčad je pojačao i odlični Japanac Daichi Kamada, a karijeru će u Rimu pokušati oživjeti i Mattéo Guendouzi, francuski veznjak koji nikad nije ispunio svoj veliki potencijal.

Iza Lazija su već tri poraza ove sezone, ali i pobjeda u gostima protiv Napolija. Nema sumnje, u utorak će Ivan Provedel među vratnicama i njegova obrana morati odigrati bolje nego što su igrali prethodnih tjedana, kako bi domaćin imao šanse upisati tri boda.

S druge strane, trener Diego Simeone dolazi u Rim nakon teškog poraza Atletica protiv Valencije i brojnih ozljeda koje su pogodile madridski klub.

Argentinski stručnjak ne može ozbiljno računati na Memphisa Depaya, Rodriga de Paula, Vitola, Kokea i još niz nogometaša pa možemo očekivati gostujuću momčad postavljenu tako da bi im i osvojeni bod bio zadovoljavajući.

No, crveno-bijeli imaju pregršt europskog iskustva, kao i nekoliko vrhunskih igrača u napadu. Antoine Griezmann mogao bi doći do izražaja ove sezone u Ligi prvaka, a Alvaro Morata po svom običaju redovito zabija golove, što namjerava nastaviti i u europskom klupskom nogometnom natjecanju.

Mladi Pablo Barrios mogao bi dobiti minutažu na Olimpicu, a gosti mnogo očekuju od Marcosa Llorentea u veznoj liniji, kao i od iskusnog Axela Witsela, u teškoj utakmici u kojoj bi detalji mogli odlučivati o pobjedniku…

Prethodni dvoboji:
23.02.12 Atletico1:0Lazio EL
16.02.12 Lazio1:3Atletico EL
04.08.07 Lazio1:3Atletico PRI
14.04.98 Lazio0:0Atletico EL
31.03.98 Atletico0:1Lazio EL

Izostanci i ozljede:

Lazio: Cristiano Lombardi (ozljeda mišića).

Atletico: Depay M. (ozljeda bedra), Koke (ozljeda mišića), Lemar T. (ozljeda Ahilove tetive), Mandava R. (ozljeda koljena), Soyuncu C. (ozljeda prepone), Vitolo (ozljeda koljena), De Paul R. (ozljeda mišića).

Lazio zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za ovaj europski okršaj kladionice u Hrvatskoj nisu sigurne tko je favorit pa su ponudile slične tečajeve na pobjedu i jedne i druge momčadi.

Mi pak smatramo da unatoč velikom ulogu ni jedni ni drugi neće čuvati početni rezultat, već će se igra prije ili kasnije rasplamsati. Baš zbog toga naša je glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.77 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla i očekivati da će pasti još koji pogodak više na Olimpicu pa će neki odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.00 u kladionici bet365.

Radi se o utakmici koja bi mogla započeti oprezno, a onda se pretvoriti u pravu golijadu. Zbog toga zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 2.10.

Ako pak favorizirate domaćina protiv oslabljenog Atletica, Rabona vam nudi čak 2.54 na okladu da Lazio zabija više od 1.5 gola na utakmici, a sličnu kvotu pronaći ćete i na pobjedi Rimljana u svim kladionicama.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.75 na pogodak Cira Immobilea, dok je kvota 4.50 da će poentirati Felipe Anderson. S druge strane, na gol Alvara Morate koeficijent je 2.75, a 3.50 da će zabiti Antoine Griezmann.

Za kraj, spomenimo još i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.74, što je uvijek moguće kad igraju dvije momčadi čije obrane pokazuju slabosti, a napadači spremno koriste svaku ponuđenu priliku…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top