PSV vs. Rangers – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D W W W W
  • Philips Stadium
  • Početak: 30. kolovoz 21:00
Forma:
W D W D W
PSV
Poluvrijeme/kraj: 1/12.20
Rangers
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ova srijeda posljednji je dan kvalifikacija za Ligu prvaka, a najzanimljiviji dvoboj definitivno će biti onaj u Eindhovenu, gdje će snage odmjeriti PSV i Rangers.

Domaća momčad pod trenerom Peterom Boszom nada se povratku među elitu ove jeseni, gdje već dugo nije napravila zapažen uspjeh. U tu svrhu u momčad su vraćeni neki iskusni igrači, a skautska služba i omladinska škola po običaju odrađuju solidan posao u ovom nizozemskom klubu.

Nakon 2:2 u prvoj utakmici, navijači PSV-a definitivno vjeruju u prolazak dalje, no prednost u kvaliteti treba potvrditi na travnjaku. U tome bi trebao pomoći Luuk de Jong, legendarni napadač crveno-bijelih koji se vratio u grad nakon prosječne epizode u Španjolskoj.

U ofenzivi Bosz još ima opasnog Noaha Langa, nizozemskog reprezentativca kojem predviđaju blistavu budućnost, a tu je i Belgijac Yorbe Vertessen koji je u odličnoj formi ovog ljeta.

Guus Til i Joey Veerman predvode veznu liniju PSV-a od koje se očekuje da dominira travnjakom i donose prednost svojoj momčadi, dok će u obrani iskusni Andre Ramalho i ostatak društva morati biti puno koncentriraniji nego prije tjedan dana u Glasgowu.

S druge strane, škotski Rangers kojeg vodi Michael Beale nada se europskom uspjehu u rangu igranja finala Europske lige, u kojem je klub bio prije samo dvije godine.

No, kvaliteta škotska nogometa zapravo je prilično upitna pa je pitanje mogu li plavi s Ibroxa parirati domaćinu u ovoj utakmici. Jamajkanac Kemar Roofe, kao i Brazilac Danilo igrači su koje vrijedi izdvojiti u ofenzivi, a svojim sunarodnjacima pokušat će pokvariti planove Sam Lammers.

Ryan Jack i Jose Cifuentes igrači su pred kojima je najteži posao, jer moraju pokušati uspostaviti ravnotežu u sredini terena, što će zapravo biti moguće samo ako sve linije Rangersa budu uspješno surađivale u ovoj utakmici.

Na poziciji beka škotski klub ima i našeg Bornu Barišića, prilično pouzdanog, kako u defenzivi, tako i prema naprijed. No, zasigurno ga čeka pregršt posla na ovom gostovanju, kao i Jacka Butlanda među vratnicama koji će morati odigrati briljantno, kako bi njegov klub prošao dalje.

U svakom slučaju, na Philips stadionu možemo očekivati atraktivnu utakmicu u kojoj golovi sigurno neće izostati, a žestoka akcija trebala bi započeti već od prve minute ovog dvoboja…

Prethodni dvoboji:
22.08.23 Rangers2:2PSV LP
24.08.22 PSV0:1Rangers LP
16.08.22 Rangers2:2PSV LP
17.03.11 Rangers0:1PSV EL
10.03.11 PSV0:0Rangers EL

Izostanci i ozljede:

PSV: Mauro Junior (ozljeda koljena), Obispo A. (ozljeda koljena).

Rangers: Davis S. (ozljeda koljena), Yilmaz R.(ozljeda mišića).

PSV zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, kladionice u Hrvatskoj daju određenu prednost PSV-u u ovoj utakmici, s obzirom na domaći teren, ali i prednost u kvaliteti u odnosu na Rangers.

Mi se s tim slažemo i vjerujemo da će Boszova momčad mnogo toga riješiti već u ranoj fazi ovog okršaja. PSV će zasigurno silovito jurnuti od prve minute, a mi smatramo da gosti neće izdržati niti do odmora. Zato je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.20 u kladionici bet365, što postaje dobitno ako domaćin povede u prvom dijelu i upiše trijumf na kraju susreta.

Ako favorizirate nizozemsku momčad, postoje još dvije zanimljive opcije koje možete odigrati. Prva je oklada da PSV zabija u oba poluvremena, uz koeficijent 2.20, što definitivno možemo zamisliti u srijedu. Također možete odigrati i hendikep F+2 iliti -1.5 na PSV, uz tečaj 2.33 u kladionici 20bet, što znači da domaćin mora pobijediti s najmanje dva razlike.

Zanimljivu opciju nudi i kladionica 22bet, a to je oklada da na utakmici drugi gol pada do 55. minute ili ranije, na što možete uzeti primamljivu kvotu 1.82.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit će 2.20 na pogodak Luuka de Jonga, dok je kvota 2.50 da će poentirati Noa Lang. S druge strane, koeficijent je 4.33 da će zabiti Kemar Roofe, a 6.00 na gol Sama Lammersa.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.85, dok je tečaj na autogol postavljen na čak 7.50, a sve češće se događa čak i u utakmicama najjačih europskih suparnika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top