Bayern vs. Manchester City – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D L W L W
  • Allianz Arena
  • Početak: 19. travanj 21:00
Forma:
W W W W W
DOMAĆIN 2.76
Remi 3.79
GOST 2.41
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najjača utakmica četvrtfinala Lige prvaka na rasporedu je ove srijede, kada će u Münchenu uzvratni okršaj odigrati Bayern i Manchester City.

Domaća momčad promijenila je trenera i dovela Thomasa Tuchela, osvajača Lige prvaka iz 2021. godine, no nakon teškog poraza na Etihadu sada mora nadoknaditi tri gola zaostatka, što djeluje vrlo izazovno.

Ipak, u Ligi prvaka svjedočili smo i većim preokretima pa Bayern ne treba prerano otpisati, pogotovo kad znamo da u svojim redovima ima darovitog Jamala Musialu, igrača koji sjajnim potezima uvijek može riješiti utakmicu.

Tu je i iskusni Thomas Müller, sposoban naći se na pravom mjestu u pravo vrijeme, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li ponovo na terenu zajedno zaigrati Leroy Sane i Sadio Mane, nakon fizičkog obračuna u koji su međusobno ušli prošlog utorka.

U redovima Bayerna Joshua Kimmich još je jedan važan igrač od kojeg će se mnogo očekivati u ovom dvoboju, a tu je i Serge Gnabry koji zna kako se pridodati ofenzivi i u vrlo je dobroj formi posljednjih mjeseci.

Ako Bavarci žele proći dalje na visini zadatka trebat će biti i Yann Sommer među vratnicama, kao i njegova uža obrana, u utakmici u kojoj samo potpuni slom protivnika dovodi do onog čemu se nadaju navijači u Münchenu.

A momčad Pepa Guardiole nije lako slomiti, jer u seriji je od 10 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima i zadnjih tjedana djeluje zaista impresivno na travnjaku.

Ipak, sada Manchester City ide na jedno od najtežih gostovanja u Europi i mora biti oprezan, što znači da će Kevin de Bruyne kao dirigent ove ekipe imati mnogo posla, kako bi uspostavio ravnotežu na sredini terena.

Guardiola se nada da će u srijedu Erling Haaland nastaviti trpati golove, no još važnije će mu biti da Ederson među vratnicama te braniči John Stones i Ruben Dias odrade besprijekoran posao na Allianz Areni, gdje će domaćin silovito navaliti od prve minute, u vrlo uzbudljivoj utakmici koju jedva čekamo…

Prethodni dvoboji:
11.04.23 Manchester City3:0Bayern LP
24.07.22 Bayern0:1Manchester City PRI
29.07.18 Bayern2:3Manchester City ICC
20.07.16 Bayern1:0Manchester City PRI
25.11.14 Manchester City3:2Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Bayern: Choupo-Moting E. M. (ozljeda koljena), Hernandez L. (ozljeda koljena), Neuer M. (slomljena noga), Wanner P. (ozljeda mišića).

Manchester City: Foden P. (bolest).

ManCity zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako ima veliku prednost iz prve utakmice, hrvatske kladionice svejedno su proglasile Manchester City favoritom u ovoj utakmici, no mi se s tim ne slažemo.

U Ligi prvaka bezbroj se puta okršaj zakomplicirao unatoč uvjerljivom trijumfu jednog suparnika u prvoj utakmici. Vjerujemo da bi moglo biti tako i ovaj put, zbog čega je naša glavna preporuka pobjeda Bayerna u regularnom vremenu, uz koeficijent 2.76 kojeg nudi kladionica 20bet.

Radi se o utakmici u kojoj neće biti previše kalkulacija, pogotovo ne s domaće strane. Zato ovaj susret miriše na golijadu pa će mnogi poželjeti odigrati okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti zanimljivu kvotu 2.32.

U kladionici 22bet dobit ćete tečaj 1.72 ako se kladite da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što možemo zamisliti na Allianz Areni, dok ćete dobiti 1.99 na okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom.

Ako favorizirate domaćina, postoji nekoliko smjerova u kojima možete krenuti. Zanimljivo djeluje oklada da Bayern pobjeđuje barem u jednom poluvremenu, uz kvotu 1.83, dok ćete u bet365 dobiti čak 3.25 ako odigrate okladu da Bayern zabija gol u oba poluvremena.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.60 na gol Jamala Musiale, a ista kvota stoji i uz ime Leroya Sanea. S druge strane, na Erlinga Haalanda samo je 1.83, a na Juliana Alvareza koeficijent je 2.70.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer još će biti lakše procijeniti tko ima prednost u ovom dvoboju jednom kad akcija započne u Münchenu. Gol u zadnjih 20 minuta, na što možete dobiti koeficijent oko 1.85 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da pitanje pobjednika ne bude riješeno već ranije…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top