Manchester City vs. Bayern – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W W W
  • Etihad Stadium
  • Početak: 11. travanj 21:00
Forma:
W L W L W
DOMAĆIN 1.78
Remi 4.07
GOST 4.28
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon gotovo mjesec dana pauze Liga prvaka vraća se na scenu ovog utorka, s uzbudljivim derbijem kojeg će odigrati Manchester City i Bayern.

Domaća momčad pod Pepom Guardiolom iz godine u godinu slovi kao glavni favorit za osvajanje titule prvaka Europe, no još uvijek čeka na svoj prvi naslov u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Sada Manchester City dočekuje ovaj dvoboj u odličnoj formi, nakon što je potpuno pregazio Leipzig u prethodnoj nokaut rundi. A odlična vijest za Guardiolu je i oporavak Erlinga Haalanda od ozljede, Norvežanina koji je utrpao već 30 golova u Premiershipu, a tome je dodao 10 u Ligu prvaka, uključujući četiri u prethodnoj utakmici.

Situacija s ozljedama vrlo je dobra u redovima Cityja, u kojem je upitan nastup jedino Phila Fodena, dok bi u ofenzivi minutažu trebao dobiti opasni Riyad Mahrez, a priliku iz drugog plana čeka i mladi Argentinac Julian Alvarez.

U sredini terena nebesko plavi imaju Kevina de Bruynea, čovjeka koji je podijelio već stotinu asistencija u engleskom prvenstvu, a ništa lošije ne dirigira igrom i u Ligi prvaka te bi trebao biti središnja figura u ovoj utakmici.

Što se obrambenih redova tiče, stoperski dvojac kojeg čine John Stones i Ruben Dias potpuno se oporavio od svih zdravstvenih problema i polako se uigrava, no defenziva je i dalje najslabija točka Cityja i Guardiola će morati vješto osmisliti taktiku za ovaj derbi, kako slabosti u obrani ne bi došle do izražaja.

S druge strane, Bayern je smijenio trenera i nada se da bi pod Thomasom Tuchelom mogao do titule u Ligi prvaka. Njegov prethodnik Julian Nagelsmann pobijedio je svih osam utakmica u elitnom klupskom natjecanju, uključujući one s Interom, Barcelonom i PSG-om pa je jasno da s Bavarcima nikom nije lako igrati u Europi.

Bayern je nedavno doživio šok u njemačkom Kupu i ne želi da se isto ponovi u Ligi prvaka. Jamal Musiala mlada je zvijezda koja bi se trebala pobrinuti da gosti nešto naprave u ofenzivi, dok su tu još Thomas Müller i Serge Gnabry na koje će domaća obrana morati posebno paziti na stadionu Etihad, na kojem nas čeka izuzetno uzbudljiva utakmica…

Prethodni dvoboji:
24.07.22 Bayern0:1Manchester City PRI
29.07.18 Bayern2:3Manchester City ICC
20.07.16 Bayern1:0Manchester City PRI
25.11.14 Manchester City3:2Bayern LP
17.09.14 Bayern1:0Manchester City LP

Izostanci i ozljede:

Manchester City: Foden P. (bolest).

Bayern: Choupo-Moting E. M. (ozljeda koljena), Hernandez L. (ozljeda koljena), Neuer M. (slomljena noga), Tel M. (ozljeda prepone), Wanner P. (ozljeda vilice).

ManCity zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je to uvijek kad Guardiolina momčad istrči na travnjak, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Manchester City favoritom u ovom dvoboju, no koeficijent ovaj put i nije tako loš kako to najčešće bude.

Gledajući trenutnu formu, a i individualnu kvalitetu nebesko plavi definitivno imaju prednost u ovoj utakmici i vjerujemo da neće podbaciti u utorak. Bayern možda ima seriju dobrih rezultata u Ligi prvaka, no pokazuje mnogo slabosti i zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Manchester Cityja, uz tečaj 1.78 kojeg nudi kladionica 20bet.

Dvoboj je to u kojem teško da će i jedni i drugi igrati šahovsku partiju, a ako i krenu oprezno, sve će se promijeniti kad netko zabije. Zbog toga će mnogi poželjeti odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.58.

U kladionici 22bet zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.02, što je scenarij koji itekako možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Ako pak čvrsto favorizirate domaćina, bet365 nudi dvije atraktivne opcije. Prva je oklada da Manchester City zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.50, dok ćete dobiti 2.75 na okladu poluvrijeme/kraj 1/1 koja postaje dobitna ako domaćin povede u prvom poluvremenu i održi svoju prednost do samog kraja.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 1.72 na gol Erlinga Haalanda, a 3.50 na pogodak Riyada Mahreza. S druge strane, kvota je čak 5.00 da će zabiti Jamal Musiala.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.37, što itekako možemo zamisliti u utakmici dvije momčadi čije su ofenzive definitivno superiorne u odnosu na obrambene linije…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top