Real Madrid vs. Chelsea – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W W L W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 12. travanj 21:00
Forma:
L D L D W
DOMAĆIN 1.71
Remi 3.86
GOST 5.09
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Još jedna velika utakmica igra se ovog tjedna u četvrtfinalu Lige prvaka. U Madridu će snage odmjeriti Real i Chelsea, posljednja dva pobjednika ovog natjecanja.

Domaća momčad krcata je samopouzdanjem pod trenerom Carlom Ancelottijem, a nedavna visoka pobjeda protiv Barcelone samo je dodatno osnažila momčad koja uvijek daje najviše u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Real na raspolaganju ima sve svoje najveće zvijezde pa Ancelotti može biti zadovoljan stanjem s ozljedama. Najviše se po običaju očekuje od Karima Benzeme, prošlogodišnjeg osvajača Zlatne lopte koji uvijek dođe na svoje u važnim utakmicama.

Tu je naravno i naš Luka Modrić koji je briljirao u dvije utakmice protiv Liverpoola u prethodnom kolu, a u veznoj liniji trebalo bi se naći mjesta i za iskusnog Tonija Kroosa, dugogodišnjeg prvog suradnika našeg reprezentativnog kapetana.

Važan u ofenzivi Reala definitivno je i Vinicius Junior, jedno od najboljih lijevih krila trenutno na svijetu, a Ancelotti ima i mladog napadača Rodryga koji uvijek može ući u igru kao džoker i promijeniti tijek utakmice.

Ostaje otvoreno tek pitanje kako će na igru Federica Valverdea utjecati incidenti s posljednje utakmice s Villarrealom, dok se u obranu Reala napokon vraćaju svi najbolji pojedinci, uključujući i oporavljenog Davida Alabu koji se nada minutaži.

Što se Chelseaja tiče, londonski klub proživljava u Premiershipu sezonu za zaborav, a rezultati su mu toliko slabi da malotko vjeruje da može proći dalje protiv moćnog Reala. Frank Lampard preuzeo je klupu i postao četvrti trener plavih ove sezone, no poraz od Wolverhamptona za vikend pokazao je da se malo toga promijenilo.

Jedna od rijetkih svijetlih točaka u redovima gostiju je naš Mateo Kovačić. Našeg veznjaka odlična igra dovela je čak i do privremene pozicije kapetana i možemo ga očekivati od prve minute na travnjaku ove srijede.

U ofenzivi Lampard ima opasnog Kaija Havertza, strijelca najvažnijih golova Chelseaja u Ligi prvaka, dok se od Raheema Sterlinga i Joao Felixa očekuje da podignu nivo igre, ako žele nešto napraviti na stadionu Santiago Bernabeu…

Prethodni dvoboji:
12.04.22 Real Madrid2:3Chelsea LP
06.04.22 Chelsea1:3Real Madrid LP
05.05.21 Chelsea2:0Real Madrid LP
27.04.21 Real Madrid1:1Chelsea LP
30.07.16 Real Madrid3:2Chelsea ICC

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Mendy F. (ozljeda mišića).

Chelsea: Aubameyang P. (izvan kadra), Badiashile B. (izvan kadra), Broja A. (ozljeda koljena), Madueke N. (neaktivan), Mount M. (ozljeda trbušnog zida), Silva T. (ozljeda koljena).

Real Madrid zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uzimajući u obzir prethodne rezultate i formu ovih klubova, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Real favoritom u srijedu, no kvota koja je na domaćinu čak je i veća nego što smo očekivali da će biti.

Chelsea djeluje iznimno ranjivo svaki put kad istrči na teren i nije ni blizu forme iz prošle sezone, kada je pobijedio usred Madrida i odveo dvoboj u produžetak. Sve govori da će Ancelottijeva momčad doći na svoje u srijedu, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Reala, uz koeficijent 1.71 kojeg nudi kladionica 20bet.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi Rabona, koeficijent 1.80 da će Real zabiti više od 1.5 gola u ovoj utakmici, što definitivno možemo zamisliti na stadionu Santiago Bernabeu.

Ako favorizirate domaćina, bet365 nudi još dvije primamljive opcije koje možete odigrati. Prva je oklada na pobjedu Reala bez primljenog gola, uz kvotu 2.62, dok možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 2.62 što postaje dobitno ako domaćin povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Neki će se poželjeti kladiti i na kornere, jer dobit ćete kvotu 1.94 na više od 9.5 kornera, što djeluje sasvim realno, a tu je i oklada na dosuđeni penal u kladionici 22bet, uz kvotu 2.64, koji bi se lako mogao dosuditi u jednom ovakvom obračunu.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.10 na gol Karima Benzeme, a 2.75 ako poentira Vinicius Junior. Na Luku Modrića kvota je 6.00, a isto ćete s druge strane dobiti na pogodak Kaija Havertza, najizglednijeg gostujućeg strijelca.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Reala i Chelseaja bit će još lakše ocijeniti jednom kad dvoboj započne. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu oko 2.00 u darežljivim kladionicama djeluje obećavajuće, pod uvjetom da već ranije ne padne kiša golova na madridskom stadionu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top