Manchester United vs. Sevilla – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
W W L W W
  • Old Trafford
  • Početak: 13. travanj 21:00
Forma:
D W W L L
Manchester U.
Oba daju gol: Ne1.80
Sevilla
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ulazimo u završnicu Europske lige, a najzanimljiviji četvrtfinalni dvoboj ovog četvrtka igrat će Manchester United i Sevilla.

Domaća momčad pod trenerom Erikom ten Hagom izbacila je Barcelonu iz natjecanja i tako postala prvi favorit ovog europskog natjecanja, no sada mora još eliminirati i momčad koja ima rekordan broj osvojenih titula.

Manchester United imao je nekoliko slabijih nastupa u 2023. godini, no uspio je osvojiti EFL Cup i nada se još jednoj europskoj tituli, uz pomoć Marcusa Rashforda koji igra zaista odlično posljednjih mjeseci.

Ten Hag može biti zadovoljan stanjem s ozljedama, pogotovo u ofenzivi, gdje može računati na opasnog Brunu Fernandesa, kao i na Anthonyja na desnom krilu, Brazilca koji svojim potezima može riješiti utakmicu.

U domaćoj momčadi važnu ulogu igra i Casemiro u veznoj liniji, dok se ovih dana oporavio od ozljede i Christian Eriksen pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li dobiti minutažu u četvrtak.

Nastup Lukea Shawa je upitan, ali obrana domaćih djeluje solidno u Europi, s Raphaelom Varaneom i Lisandrom Martinezom koji vjeruju da mogu ukrotiti napade španjolskog rivala.

A Sevilla je promijenila nekoliko trenera ove sezone i trenutno je vodi Jose Mendilibar. Prioritet joj je opstanak u La Ligi, u kojoj je dugo bila blizu dna ljestvice, no rado bi osvojila po sedmi put Europsku ligu, natjecanje koje je njezinim navijačima donijelo najviše radosti.

U redovima gostujuće momčad i dalje igra Ivan Rakitić kojeg bismo u veznoj liniji mogli vidjeti i ovog četvrtka, no Mendilibar nema mnogo drugih zvučnih imena na raspolaganju.

Marokanski napadač Youssef El-Nesyri zadužen je za zabijanje golova, a Argentinci Eric Lamela i Lucas Ocampos dolaze iz drugog plana i mogu biti opasni pred protivničkim golom.

U redovima Seville vrijedi još spomenuti Bounoua među vratnicama, jednog od junaka Svjetskog prvenstva u Kataru. Vjerojatno će Marokanac imati mnogo posla i ovaj put na Old Traffordu, u utakmici u kojoj Andalužanima neće biti lako izbjeći poraz…

Prethodni dvoboji:
16.08.20 Sevilla2:1Manchester United EL
13.03.18 Manchester United1:2Sevilla LP
21.02.18 Sevilla0:0Manchester United LP
09.08.13 Manchester United1:3Sevilla PRI

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Garnacho A. (ozljeda stopala), Heaton T. (ozljeda gležnja), Shaw L. (ozljeda bedra), Van de Beek D. (ozljeda koljena).

Sevilla: Corona J. (ozljeda mišića), Gueye P. (izvan kadra), Jordan J. (ozljeda Ahilove tetive).

Sevilla ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo očekivati, online kladionice proglasile su Manchester United tolikim favoritom da se zapravo i ne isplati igrati čistu jedinicu.

Sevilla će na Old Traffordu morati igrati kompaktno i defenzivno kako bi izborila pozitivan rezultat, protiv protivnika koji je i po igračkoj kvaliteti i po formi u velikoj prednosti. Zato je naša preporuka oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.80 u kladionici bet365, što postaje dobitno ako jedan od dva golmana sačuva svoju mrežu netaknutom.

Po istoj logici ima smisla očekivati limitiran broj pogodaka ovog četvrtka, zbog čega će mnogi poželjeti odigrati i na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što možete uzeti kvotu 2.12 u kladionici 22bet.

Za one koji favoriziraju domaćina postoje još dvije vrlo zanimljive opcije. Prva je oklada da Manchester United pobjeđuje bez primljenog gola, uz tečaj 2.20, a druga je oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.05, što postaje dobitno ako Ten Hagova momčad povede u prvih 45 minuta i zatim zadrži prednost do samog kraja.

U kladionici 20bet kladiti se možete i na kornere, gdje je dostupna kvota 1.91 na više od 9.5 kornera, što je sasvim izgledno u jednoj ovakvoj utakmici.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 1.72 na pogodak Marcusa Rashforda, dok je kvota 2.60 da će zabiti Bruno Fernandes, a 4.50 ako s druge strane poentira Youssef El-Nesyri.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.65, što je čest slučaj kad na travnjak istrči Manchester United. Tu je i oklada na crveni karton, za koji ćete dobiti koeficijent 4.00, što možemo zamisliti u jednoj ovakvoj žestokoj utakmici, u kojoj će gosti pod svaku cijenu pokušavati zaštititi svoju mrežu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top