PSG vs. Lens – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Ligue 1

Forma:
W L L W L
  • Parc des Princes
  • Početak: 15. travanj 21:00
Forma:
W W W W D
DOMAĆIN 1.73
Remi 4.26
GOST 4.39
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Francuska Ligue 1 ovog vikend svjedočit će jednoj od ključnih utakmica sezone, u kojoj će snage u Parizu odmjeriti Paris Saint-Germain i Lens.

Domaća momčad pod trenerom Christopheom Galtierom neće po dobrome pamtiti ovu sezonu, u kojoj je još jednom rano ispala u Ligi prvaka, a nije se proslavila niti u francuskom Kupu.

Preostaje joj tek ganjati titulu u francuskom prvenstvu, rekordnu 11. u klupskoj povijesti koja bi mnogo značila katarskim vlasnicima kluba. A šest bodova prednosti ispred Lensa i osam ispred Marseillea može se brzo istopiti ako Parižani popuste, zbog čega je upravo ovaj dvoboj tako važan za njih.

Kao i uvijek, PSG će se prije svega uzdati u svoju zvjezdanu ofenzivu. Neymar je možda ozlijeđen, no Kylian Mbappé itekako je spreman za ovu utakmicu, željan osvetiti se za 3:1 poraz od istog suparnika koji se dogodio 1. siječnja.

Iako se mnogo piše o odlasku Lionela Messija iz kluba, on je i dalje član pariškog kolektiva i zasigurno će igrati važnu ulogu u ovom dvoboju, a prostora bi mogao dobiti i mladi Hugo Ekitike.

Parižani imaju ponešto problema s ozljedama u svojoj veznoj liniji, gdje je Marco Verratti upitan za nastup pa je na igračima kao što su Fabian Ruiz i Vitinha da uspostave dominaciju na travnjaku.

Dobra vijest za Galtiera je oporavak od ozljede Achrafa Hakimija, a u obrani još ima Marquinhosa i Sergija Ramosa što bi trebalo biti dovoljno da golmanu Gianluigiju Donnarummi bude olakšan posao među vratnicama.

S druge strane, momčad Lensa pod vodstvom trenera Francka Heisea najugodnije je iznenađenje u Francuskoj ove sezone i smiješi joj se nastup u Ligi prvaka sljedeće jeseni, o čemu su navijači prethodnih godina samo mogli sanjati.

Lens igra odličan nogomet, a u svojim redovima ima Loisa Opendu, belgijskog napadača koji je utrpao 15 golova u francuskom prvenstvu ove sezone. Kapetan Seko Fofana također je iznimno cijenjen na nogometnom tržištu i iza njega su brojne sjajne utakmice, a Brice Samba na golu još je jedan pojedinac koji se ističe svojim doprinosom na travnjaku.

Kevin Ganso i Facundo Medina odrađuju pak dobar posao u obrani, a pravi ispit njihove vrijednosti dogodit će se upravo na Parku Prinčeva ove subote, gdje bi novi pozitivan rezultat pokazao da je Lens zaista spreman za najviše domete…

Prethodni dvoboji:
01.01.23 Lens3:1PSG L1
23.04.22 PSG1:1Lens L1
04.12.21 Lens1:1PSG L1
01.05.21 PSG2:1Lens L1
10.09.20 Lens1:0PSG L1

Izostanci i ozljede:

PSG: Bernat J. (ozljeda gležnja), Kimpembe P. (ozljeda Ahilove tetive), Mukiele N. (ozljeda mišića), Neymar (ozljeda gležnja), Sanches R. (ozljeda mišića), Verratti M. (ozljeda bedra).

Lens: Buksa A. (ozljeda gležnja), Cabot J. (ozljeda koljena), Farinez W. (ozljeda koljena), Fortes S. (ozljeda mišića), Le Cardinal J. (ozljeda mišića).

PSG zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da kladionice u Hrvatskoj uvijek nude nerealno niske kvote na pobjedu PSG-a u francuskom prvenstvu, no ovaj put su odlučile biti malo darežljivije.

Pa iako priređivači online klađenja misle na taj način uloviti u zamku hrvatske kladitelje, mi vjerujemo da je Paris Saint-Germain ipak klasa za sebe u Francuskoj i da će to potvrditi na svom stadionu ove subote. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu PSG-a, uz koeficijent 1.74 kojeg nudi kladionica 20bet.

Također smatramo da bi se ovaj derbi lako mogao pretvoriti u golijadu, iako je ulog velik. No, kvaliteta ofenziva obje ekipe je takva da će mnogi poželjeti odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, na što možete uzeti kvotu 2.38.

Kladiti se također možete u kladionici 22bet da će dva gola pasti do 55. minute ili ranije, uz tečaj 1.74, što definitivno možemo zamisliti u ovom dvoboju.

Ako pak čvrsto vjerujete u trijumf domaćina, bet365 nudi dvije zanimljive opcije. Prva je oklada da PSG zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.25, dok je tu i oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.62 koja postaje dobitna ako Parižani povedu u prvom poluvremenu i pobijede na kraju.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce, jer dobit ćete 1.90 ako poentira Kylian Mbappé, dok je kvota 2.20 na pogodak Lionela Messija. Na gol Huga Ekitikea je 3.20, dok ćete s druge strane dobiti 2.75 na pogodak Loisa Opende, najizglednijeg strijelca u gostujućim redovima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top