Liverpool vs. Arsenal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
D L L L W
  • Anfield
  • Početak: 09. travanj 17:30
Forma:
W W D W D
DOMAĆIN 2.77
Remi 3.71
GOST 2.45
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred londonskim Arsenalom jedna je od najvažnijih utakmica u Premiershipu ove sezone, kada u nedjelju odmjeri snage protiv Liverpoola.

Momčad Mikela Artete u seriji je od sedam uzastopniih pobjeda u engleskom prvenstvu, a trijumf na ovom teškom gostovanju značajno bi je približio osvajanju naslova prvaka, na koji Arsenal čeka još od 2004. godine.

U Arsenalu imaju razloga za optimizam, jer napokon im se u momčad vratio najbolji igrač Gabriel Jesus, koji je izbivao još od prosinca. S dva gola odmah je srušio Leeds i tako pokazao da “topnici” ulaze u završna dva mjeseca sezone jači nego ikad.

Gabriel Martinelli još je jedan važan Brazilac u gostujućoj ofenzivi, dok će spreman biti i Bukayo Saka pa Arteta može računati na svoj udarni napadački trojac koji je besprijekorno funkcionirao tijekom jeseni.

A Arsenal se i pojačao kroz zimu pa je sada treneru na raspolaganju i odlični Belgijac Leandro Trossard, asistent brojnih golova otkad se iz Brightona preselio u sjeverni London. U momčadi je još i Jorginho, kao alternativa u veznoj liniji u kojoj glavnu riječ vode Martin Odegaard i Thomas Partey.

Dodajmo im još Olega Zinčenka koji se pokazao kao izuzetno koristan bočni igrač koji može i dirigirati igrom Arsenala pa će “topnici” definitivno ići na pobjedu, kako bi zadržali svoju prednost od osam bodova ispred Manchester Cityja.

A Liverpool pod Jürgenom Kloppom proživljava sezonu za zaborav, a čak niti pobjeda 7:0 protiv Manchester City nije uspjela probuditi momčad.

Crveni trenutno zaostaju čak 10 bodova za pozicijama koje vode u Ligi prvaka i pitanje je hoće li uopće izboriti mjesto u Europi, a Klopp ne uspijeva izvući maksimum čak niti iz svojih najvećih zvijezda poput Mohameda Salaha.

Diogo Jota i Darwin Nunez također teško da mogu dobiti prolaznu ocjenu za svoje nastupe prethodnih tjedana, a ozljeda mišića koju vuče Tiago Alcantara također nije dobra vijest za domaćina.

U svakom slučaju, na stadionu Anfield igrat će uzdrmani Liverpool i samopouzdani Arsenal, u dvoboju u kojem golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
09.10.22 Arsenal3:2Liverpool COP
16.03.22 Arsenal0:2Liverpool SA
20.01.22 Arsenal0:2Liverpool SA
13.01.22 Liverpool0:0Arsenal SA
20.11.21 Liverpool4:0Arsenal SA

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Bajčetić S. (ozljeda mišića), Keita N. (ozljeda mišića), Ramsay C. (ozljeda koljena).

Arsenal: Elneny M. (udarac), Nketiah E. (ozljeda gležnja), Saliba W. (ozljeda leđa), Tomiyasu T. (ozljeda koljena).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Po prvi put nakon mnogo godina hrvatske kladionice proglasile su Arsenal favoritom na Anfieldu, iako nije dobro prolazio na ovom stadionu prethodnih godina.

No, Artetina momčad trenutno ima bolju igru od onog što pruža Liverpoola, a i neusporedivu veću motivaciju pobijediti u ovoj utakmici. Vjerujemo da će nedjeljni derbi samo produžiti krizu domaćina, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Arsenala, uz koeficijent 2.45 kojeg nudi kladionica 20bet.

Nakon remija bez golova protiv Chelseaja, sigurni smo da ćemo u ovoj utakmici Liverpoola ipak vidjeti više toga na travnjaku, zbog čega će mnogi odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete dobiti lijepu kvotu 2.62 u kladionici bet365.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, a to je oklada da dva gola pada do 55. minute ili ranije, uz kvotu 1.82, dok ćete na okladu da Arsenal zabija u oba poluvremena dobiti čak 3.00.

Dvoboj je to u kojem ima smisla kladiti se i na broj kornera, jer dobit ćete 1.80 na više od 9.5 kornera, što možemo zamisliti u ovoj utakmici. Zanimljivo djeluje i koeficijent 2.27 da Liverpool dobiva više kartona na utakmici, što bi se moglo pretvoriti u realnost, s obzirom na zakašnjele reakcije njegove obrane posljednjih tjedana.

Što se klađenja na strijelce tiče, na gol Gabriela Jesusa je kvota 2.62, dok ćete na pogodak Bukaya Sake dobiti 3.50. S druge strane, 2.75 je koeficijent na gol Mohameda Salaha, a 3.20 da će poentirati Darwin Nunez.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz kvotu čak 3.50, što možemo zamisliti u ovom derbiju u kojem će sigurno biti i nekoliko spornih situacija…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top