Lazio vs. Juventus – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W W L D L
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 08. travanj 20:45
Forma:
D W W W W
Lazio
Oba daju gol: Da2.14
Juventus
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U talijanskoj Serie A zbog Uskrsa se ovog vikenda većina utakmica igra u subotu, a najzanimljiviji dvoboj svakako je derbi kojeg će u Rimu odigrati Lazio i Juventus.

Domaća momčad pod trenerom Mauriziom Sarrijem iznenađujuće predstavlja jedinog ozbiljnog izazivača vodećem Napoliju na vrhu ljestvice, što dovoljno govori koliko je poredak talijanskog prvenstva ove sezone okrenut naglavačke.

Lazio igra dobro posljednjih tjedana, a Sarri može biti zadovoljan, jer nema problema s ozljedama, a spreman je nastupiti i njegov udarni napadač Ciro Immobile koji je doduše zabio samo 9 golova ove sezone, no radi velik posao za svoju momčad u ofenzivi.

Iskusni Pedro i mladi Matteo Cancellieri još su dva rješenja koja Rimljani imaju u napadu, a odličan je ove sezone i Mattia Zaccagni koji je zabio isti broj golova kao i Immobile.

U redovima Lazija i dalje važno mjesto drži Sergej Milinković-Savić u veznoj liniji, a redovitu minutažu dobiva i naš Toma Bašić pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li istrčati na teren i u jednoj ovako važnoj utakmici.

Što se pak obrambenih redova tiče, Alessio Romagnoli i suigrači odrađuju puno bolji posao nego prethodnih godina pa je odmah lakše i Ivanu Provedelu među vratnicama.

S druge strane, Juventus bi pod Massimilianom Allegrijem definitivno bio bolje plasiran da mu nije oduzeto 15 bodova zbog financijskih malverzacija, što ga je bacilo na sedmu poziciju.

Svejedno, crno-bijeli su u odličnoj rezultatskoj seriji i žele pokazati u Rimu da i dalje spadaju među najbolje momčadi u Italiji. Allegriju se većina zvijezda uspješno oporavila od ozljeda, što znači da bi minutažu mogao dobiti i Federico Chiesa koji je itekako nedostajao Juventusu tijekom jeseni.

Argentinac Angel di Maria još jedan je izuzetno koristan igrač koji bi mogao ove subote napraviti razliku na travnjaku, a ne zaboravimo ni Dušana Vlahovića i Arkadiusza Milika u ofenzivi, uvijek spremne kazniti slabosti protivnika.

Juventus se uzda i u svoje talente iz sredine terena poput Manuela Locatellija i Fabija Mirettija, a važno mjesto u veznoj liniji zauzima i Adrien Rabiot, vrlo koristan i u obrani i u napadu.

U svakom slučaju, čeka nas na stadionu Olimpico vrlo neizvjestan derbi dvije snažne momčadi, u kojem bi nijanse mogle odlučivati o pobjedniku…

Prethodni dvoboji:
02.02.23 Juventus1:0Lazio COP
13.11.22 Juventus3:0Lazio SA
16.05.22 Juventus2:2Lazio SA
20.11.21 Lazio0:2Juventus SA
06.03.21 Juventus3:1Lazio SA

Izostanci i ozljede:

Lazio: nema značajnih izostanaka.

Juventus: Ihattaren M. (nespreman), Pogba P. (ozljeda mišića).

Lazio zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pomalo je iznenađujuće da su kladionice u Hrvatskoj uvjerene kako nas u Rimu ove subote čeka vrlo tvrda utakmica u kojoj je za očekivati da bi samo jedan pogodak mogao odlučiti pobjednika.

Istina je da Lazio više nije momčad na čijim utakmicama uvijek bude golijada kao prethodnih sezona, no svejedno očekujemo da će i jedni i drugi imati pregršt prilika pred protivničkim golom, a nešto od toga bi trebalo završiti u mreži. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 2.14 koji nudi kladionica 20bet.

Ako vas pak zanima iznimno izdašna kvota na okladu koja bi se definitivno mogla ostvariti, onda razmislite o klađenju na zbroj golova, jer dobit ćete u kladionici 22bet čak 2.60 ako odigrate na više od 2.5 gola na utakmici, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Uz to, na okladu da gol pada u oba poluvremena koeficijent je čak 2.18, dok vam se smiješi primamljivih 2.75 na okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije.

Zanimljivo je da možete dobiti i velikih 2.50 ako odigrate da Lazio dobiva više kartona u ovoj utakmici, što ima smisla, jer domaćin će igrati agresivno, dok je pak kvota 1.96 na okladu da Lazio ima više kornera od Juventusa na kraju utakmice, što također možemo zamisliti.

Što se klađenja na strijelce tiče, na gol Cira Immobilea kvota je 3.30, a na pogodak Pedra čak 4.84. S druge strane, dobit ćete 3.64 ako poentira Dušan Vlahović, dok je na Angela di Mariju koeficijent čak 4.91.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.65, što je uvijek moguće u talijanskim derbijima, a pogotovo kad igraju Lazio i Juventus, dvije momčadi čiji se napadači ne srame pasti u kaznenom prostoru…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top