Napoli vs. Milan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D L W L W
  • Diego Armando Maradona
  • Početak: 18. travanj 21:00
Forma:
D W D W L
DOMAĆIN 1.79
Remi 3.68
GOST 4.80
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ulazimo u ključni tjedan četvrtfinala Lige prvaka, u kojem će mnogo pažnje izazivati talijanski obračun Napolija i Milana.

Domaća momčad pod vodstvom Luciana Spallettija mjesecima je bila nedodirljiva u Italiji, no posljednjih tjedana počela je posrtati i dvaput je izgubila od Milana, u Seriji A i prvoj utakmici elitnog klupskog nogometnog natjecanja, gdje su crveno-crni došli do minimalne prednosti 1:0.

Sada Napoli mora pod svaku cijenu pobijediti, a svakako mu ide na ruku to što više nema pravila gola u gostima u europskim natjecanjima. Od ozljede se pak oporavio njegov najbolji napadač Viktor Osimhen, od kojeg se očekuje da riješi ovu utakmicu.

Važnu ulogu na travnjaku definitivno će igrati i Hviča Kvarachelia, dok u svom kadru Spalletti ima i džokera Giacoma Raspadorija koji je dogurao sve do talijanske reprezentacije, no ovog proljeća igra prilično skromno.

Hirving Lozano i Matteo Politano još dva su ofenzivna igrača koja će dobro doći nebesko plavima u ovom dvoboju, a u sredini terena nema Andre-Franka Zamba Anguisse, no tu su Stanislav Lobotka i Piotr Zielinski iza kojih je odlična sezona.

Napoli će ovaj put morati odigrati besprijekorno u obrani, u kojoj Kim Min-Jae predstavlja ugodno otkriće, a nije loš ni Alex Meret među vratnicama koji sigurno u utorak neće biti nezaposlen.

S druge strane, Milan je pod Stefanom Piolijem senzacionalno osvojio naslov talijanskog prvaka prošle sezone, a sada tome želi pridodati i podvig u Ligi prvaka.

Dvije pobjede nad Napolijem sigurno su digle samopouzdanje momčad koja ne briljira u Italiji posljednjih mjeseci. A Rafael Leao je svakako igrač koji može svojim potezima dotući domaćina, dok je Olivier Giroud u nešto slabijoj formi u zadnje vrijeme, no iza njega je mnogo velikih utakmica i nemoguće ga je potpuno izostaviti iz momčadi.

Mladi Ibrahim Diaz proslavio se odličnim potezima na San Siru u prvoj utakmici, a Milan ima i darovitog Sandra Tonalija u veznoj liniji pa će pokušati uspostaviti ravnotežu na vrućem stadionu Diego Armando Maradona, na kojem će domaćin uz podršku fanatičnih navijača učiniti sve da dvoboj odvede barem u produžetak…

Prethodni dvoboji:
12.04.23 Milan1:0Napoli LP
02.04.23 Napoli0:4Milan SA
18.09.22 Milan1:2Napoli SA
06.03.22 Napoli0:1Milan SA
19.12.21 Milan0:1Napoli SA

Izostanci i ozljede:

Napoli: Anguissa A. Z. (crveni karton), Simeone G. (ozljeda bedra).

Milan: Ibrahimović Z. (izvan kadra).

Napoli zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Milan pobijedio u prethodne dvije utakmice, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Napoli favoritom u ovom dvoboju, a mi se s njima ovaj put slažemo.

Radi se o utakmici za koju se Napoli već tjednima priprema, a poletni nogomet u kombinaciji sa žestokim navijanjem trebao bi povesti nebesko plave prema pozitivnom rezultatu. Zato je naša glavna preporuka pobjeda Napolija u regularnom dijelu utakmice, uz koeficijent 1.79 kojeg nudi kladionica 20bet.

Vjerujemo da će domaćin maksimalno pritisnuti crveno-crne, zbog čega ima smisla i oklada koju nudi kladionica Rabona, u kojoj ćete dobiti 1.95 na okladu da Napoli zabija više od 1.5 gola na utakmici.

Ako favorizirate domaćina, bet365 nudi još dvije zanimljive opcije koje možete odigrati. Prva je oklada da Napoli pobjeđuje bez primljenog gola u regularnom vremenu, uz kvotu 2.75, dok ćete na okladi poluvrijeme/kraj 1/1 dobiti tečaj 2.87, a postaje dobitna ako Spallettijeva momčad povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Ima svakako smisla i ono što nudi kladionica 22bet, a to je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete uzeti primamljiv koeficijent 2.11.

Ako pak očekujete tvrdi dvoboj, na raspolaganju vam je kombinacijska oklada 1X na Napoli uz manje od 2.5 gola, što ide uz tečaj 2.07, dok vam se smiješi 1.88 ako odigrate da gol NE pada u oba poluvremena.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.50 na gol Viktora Osimhena, dok je 2.87 na Hviču Kvaracheliju. S druge strane, kvota je 4.00 ako poentira Rafael Leao, a čak 4.50 na gol Oliviera Girouda.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.74, što možemo zamisliti u jednoj ovako žestokoj utakmici u kojoj će i jedni i drugi pod svaku cijenu pokušavati ugurati loptu u mrežu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top