Bayern vs. Leipzig – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Bundeslige

Forma:
W W W L D
  • Allianz Arena
  • Početak: 20. svibanj 18:30
Forma:
W W W W L
Bayern
Manje od 3.5 gola1.84
Leipzig
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Njemačka Bundesliga ušla je vjerojatno u svoje kolo odluke, u kojem pred minhenskim navijačima Bayern ove subote dočekuje Leipzig.

Riječ je o najzahtjevnijoj prepreci koju momčad Thomasa Tuchela ima na putu do obrane naslova prvaka pa će Bayern morati biti zaista na visini zadatka, ako želi upisati pobjedu i zadržati Borussiju Dortmund iza svojih leđa.

Tuchel ima ponešto problema s ozljedama, uključujući i neke od ključnih igrača, poput Alphonsa Daviesa koji je ozlijedio bedro, dok Eric Maxim Choupo-Moting ima problema s koljenom.

Svejedno, Bavarci u svojim redovima imaju pregršt kvalitetnih rješenja i možemo očekivati još jedno odlično izdanje Jamala Musiale koji proživljava svoju najbolju sezonu u karijeri. Mnogo se u ofenzivi još očekuje od Leroya Sanea, kao i Kingsleyja Comana na krilnim pozicijama, a vrlo učinkovit s 13 postignutih golova pokazao se u njemačkom prvenstvu i Serge Gnabry.

Najviše posla definitivno će biti za domaću veznu liniju u kojoj važnu ulogu igra Joshua Kimmich, jer trebat će uspostaviti dominaciju na travnjaku, dok će na oprezu morati biti i obrana Bavaraca, a posebno Yann Sommer među vratnicama.

S druge strane, trener Marco Rose uspio je posljednjih tjedana trgnuti Leipzig, no Red Bullov nogometni klub koji nije matematički osigurao mjesto u Ligi prvaka sljedeće jeseni pa bi eventualni poraz zakomplicirao njegovu završnicu sezone.

Dobra je vijest za Rosea da se broj ozlijeđenih nogometaša značajno smanjio pa bismo na travnjaku mogli vidjeti sve najbolje Leipzigove pojedince u ofenzivi, uključujući Christophera Nkunkua i Danija Olma.

Sredina terena Leipziga vrlo je kvalitetna, s Dominikom Szoboszlaijem kao igračem najvećeg potencijala, a tu je i iskusni Emil Forsberg iza kojeg su brojne velike utakmice u njegovoj karijeri.

S obzirom na to da je dobio crveni i neće moći igrati u finalu njemačkog Kupa, za Joška Gvardiola okršaj s Bayernom bit će jedna od posljednjih utakmica u sezoni i htjet će se pokazati na velikoj sceni, a na najvećem iskušenju definitivno će biti Janis Blaswich među vratnicama, na Allianz Areni na kojoj nije lako sačuvati svoju mrežu netaknutom…

Prethodni dvoboji:
20.01.23 Leipzig1:1Bayern BUN
30.07.22 Leipzig3:5Bayern SC
05.02.22 Bayern3:2Leipzig BUN
11.09.21 Leipzig1:4Bayern BUN
03.04.21 Leipzig0:1Bayern BUN

Izostanci i ozljede:

Bayern: Choupo-Moting E. M. (ozljeda koljena), Davies A. (ozljeda bedra), Hernandez L. (ozljeda koljena), Neuer M. (slomljena noga), Stanišić J. (ozljeda mišića).

Leipzig: Gulacsi P. (ozljeda koljena).

Bayern daje manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prema očekivanjima, kladionice u Hrvatskoj u ovom su dvoboju proglasile Bayern apsolutnim favoritom i vjeruju da će novom pobjedom doći na korak do naslova prvaka. Također su uvjerene da nas na Allianz Areni čeka golijada.

Međutim, mi se s tim ne slažemo, već očekujemo tvrdu i nervoznu utakmicu, u kojoj će Bayern strpljivo lomiti protivnika i graditi svoj put prema pobjedničkom golu. Baš zbog toga smo kao glavnu preporuku izabrali okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola na utakmici, uz primamljivu kvotu 1.84 koju nudi kladionica 20bet.

U kladionici 22bet na raspolaganju pak imate zanimljivu okladu da će pasti u drugom poluvremenu više golova nego u prvom, uz kvotu 2.10, što itekako možemo zamisliti u ovom susretu, u kojem bi odluka o pobjedniku lako mogla pasti u drugih 45 minuta.

Za one pak koji vjeruju da će domaćin potvrditi svoju ulogu favorita, bet365 nudi dvije zanimljive opcije. Prva je oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.20, što postaje dobitno ako Tuchelova momčad povede u prvom poluvremenu i zatim zadrži prednost do samog kraja. Druga mogućnost je oklada da Bayern pobjeđuje bez primljenog gola, uz kvotu 3.25.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.50 ako zabije Serge Gnabry, a ista je kvota i na pogodak Jamala Musiale. S druge strane, 3.50 je koeficijent na Christophera Nkunkua, dok ćete uzeti čak 6.00 ako odigrate da će mrežu zatresti Dani Olmo.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Bayerna i Leipziga bit će još jasniji jednom kad akcija započne na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 1.85 djeluje zanimljivo, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top