Barcelona vs. Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
W W W L L
  • Camp Nou
  • Početak: 19. ožujak 21:00
Forma:
W W D L D
Barcelona
Dvoznak: 2X1.74
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove sezone već četvrti po redu El Clasico na rasporedu je u nedjelju, kada će Barcelona ugostiti Real Madrid, u ključnom dvoboju španjolske La Lige.

Domaća momčad predvođena trenerom Xavijem Hernandezom možda izgleda ranjivo u Europi, no u španjolskom prvenstvu igra besprijekorno i rijetko uopće prima golove, zbog čega je izgradila veliku prednost od 9 bodova na vrhu ljestvice.

To znači da bi za Barcelonu već bod bio sasvim dobar u ovom derbiju, no ekipa koja u svojim redovima ima Roberta Lewandowskog nikad se ne zadovoljava remijem pa je jasno da će Katalonci još jednom jurišati na pobjedu, nakon što su u Superkupu i Kupu kralja uspjeli svladati ljutitog rivala.

Za Xavija najveći je problem ozljeda mišića Pedrija koji ne konkurira za sastav, no Frenkie de Jong i Sergio Busquets pokušat će ga nadomjestiti u sredini terena, dok domaćin ima nekoliko zaista kvalitetnih rješenja prema naprijed.

Pa se očekuje da bi Gavi mogao igrati prilično ofenzivno u ovom susretu, dok su tu još oporavljeni Ousmane Dembele i Ferran Torres, koji predstavljaju opasnost s krila. Xavi još ima Ansu Fatija i Raphinhu kao kvalitetna rješenja prema naprijed pa možemo reći da Barca u ovom susretu ima igrače koji mogu zabiti pogodak, no bit će važno i dobro odigrati u defenzivi.

A Real Madrid u srijedu je potvrdio da je izuzetno opasan, jer Liverpool je glatko izbacio iz Lige prvaka pa Carlo Ancelotti može biti zadovoljan trenutnom formom svojih zvijezda.

To posebno vrijedi za Luku Modrića koji briljira u elitnom klupskom nogometnom natjecanju, a sada želi odigrati još jedan veliki El Clasico, u suradnji sa svojim dugogodišnjim suradnikom Karimom Benzemom, jednim od najboljih napadača današnjice.

Real još ima odličnog Viniciusa Juniora na lijevom krilu, kao i Federica Valverdea koji uvijek može riješiti utakmicu svojim snažnim udarcima, što jasno govori da madridski klub ne dolazi na stadion Camp Nou bez izgleda ostvariti pobjedu, koja bi dodatno zakomplicirala španjolsko prvenstvo i učinila završnicu sezone potpuno neizvjesnom…

Prethodni dvoboji:
02.03.23 Real Madrid0:1Barcelona KK
15.01.23 Real Madrid1:3Barcelona SK
16.10.22 Real Madrid3:1Barcelona LL
24.07.22 Real Madrid0:1Barcelona PRI
20.03.22 Real Madrid0:4Barcelona LL

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Pedri (ozljeda bedra).

Real Madrid: David Alaba (ozljeda stražnje lože).

Real Madrid zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Potaknute nedavnim uspjesima katalonskog kluba, online kladionice proglasile su Barcelonu izrazitim favoritom u ovom susretu. No, radi se o dvoboju suparnika koji su potpuno ravnopravni, a Real više želi pobjedu na stadionu Camp Nou ove nedjelje.

Vjerujemo da će “kraljevski klub” u ovom susretu pokazati da se i dalje može bez problema nositi s Barcelonom, unatoč posrtajima koje je nedavno doživio u okršajima s ljutitim rivalom. Zato je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Real Madrid, uz primamljivi koeficijent 1.74 kojeg nudi kladionica 22bet.

Za razliku od zadnjeg međusobnog dvoboja koji je bio siromašan golovima, ovaj put mogli bismo gledali klasični El Clasico, s pregršt uzbuđenja i preokreta. Zato će mnogi odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete uzeti kvotu 1.83 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada oba tima daju gol, uz tečaj 1.70 kojeg nudi bet365, što postaje dobitno ako i jedni i drugi zabiju. Zanimljiva je svakako i oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete uzeti 2.05, dok ćete na gol u oba poluvremena dobiti 1.69.

Za one koji favoriziraju gostujuću momčad Rabona nudi čak 2.54 na okladu da Real zabija više od 1.5 gola na utakmici, što može biti dobitno čak i ako Ancelottijeva momčad na kraju doživi poraz.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.05 ako zabije Robert Lewandowski, dok je s druge strane 2.87 na pogodak Karima Benzeme. Na pogodak Gavija dobit ćete pak 5.50, a na našeg Luku Modrića tečaj je čak 7.50.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Barcelone i Reala bit će još lakše detektirati jednom kad igrači istrče na Camp Nou. Gol u posljednjih 20 minuta, na koji će kvota biti oko 1.85 djeluje obećavajuće, čak i ako ranije bude riješeno pitanje pobjednika utakmice…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top