Freiburg vs. Juventus – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
W L D D W
  • MCH Arena
  • Početak: 16. ožujak 21:00
Forma:
W W L W W
Freiburg
Oba daju gol: Da2.00
Juventus
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Vrijeme je za uzvratne dvoboje osmine finala Europske lige ovog četvrtka, a jedna od najzanimljivijih utakmica igra se u Freiburgu, gdje domaćin dočekuje Juventus.

Njemačka momčad predvođena trenerom Christianom Streichom jedno je od najugodnijih iznenađenja ove sezone, jer bori se za mjesto u Ligi prvaka kroz Bundesligu, a odlično gura i u Europskoj ligi, u kojoj se našla među 16 najboljih momčadi.

No, pred Freiburgom je mnogo posla ovaj put, jer izgubio je u prvoj utakmici 0:1 u Torinu i sada mora povesti protiv Juventusa kako bi odveo dvoboj u produžetak, dok će mu biti potrebna pobjeda dva razlike ako hoće izbjeći raspucavanje s bijele točke.

Freiburg će se prije svega uzdati u potencijal svoje ofenzive, u kojoj Michael Gregoritsch proživljava još jednu odličnu sezonu, a tu je i Ritsu Doan, junak Japana na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Mađar Roland Sallai još je jedan igrač koji može napraviti razliku u ofenzivi, dok pažnju na sebe ove sezone privlači i Maximilian Eggestein u sredini terena, koji postaje zanimljiv čak i njemačkoj reprezentaciji.

Freiburg mnogo očekuje i od svoje obrane, s Matthiasom Ginterom kao najzvučnijim imenom, a besprijekoran posao morat će odraditi i Nizozemac Mark Flekken među vratnicama, ako domaćin želi proći u četvrtfinale.

S druge strane, Juventus pod trenerom Massimilianom Allegrijem proživljava burnu sezonu, koja je kulminirala oduzimanjem 15 bodova u talijanskoj Serie A zbog financijskih malverzacija.

Jasno je zbog toga da Juventus može do Lige prvaka jedino osvajanjem Europske lige, u kojoj je još ostalo mnogo opasnih protivnika na putu do finala. Jedan od njih je Freiburg, a Allegri se nada da će njegovi ofenzivci poput Dušana Vlahovića proraditi ovog četvrtka i što prije riješiti pitanje pobjednika.

Angel di Maria još je jedan igrač Juventusa koji bi mogao biti prevaga na travnjaku, a unatoč brojnim ozljedama s kojima se slavni talijanski klub bori, Allegri i dalje ima dovoljno odličnih igrača na raspolaganju, uključujući Manuela Locatellija u sredini terena, kao i Filipa Kostića koji operira na krilu.

U svakom slučaju, na Europa-park stadionu očekujemo uzbudljivu utakmicu u kojoj domaćin ganja jednu od najvećih pobjeda u svojoj povijesti, a Juventus pokušava obraniti teško stečenu prednost u prvoj utakmici…

Prethodni dvoboji:
09.03.23 Juventus1:0Freiburg EP

Izostanci i ozljede:

Freiburg: Kyereh D. (ozljeda koljena), Lienhart P. (ozljeda mišića).

Juventus: Bonucci L. (ozljeda mišića), Chiesa F. (ozljeda koljena), Di Maria A. (ozljeda bedra), Ihattaren M. (nespreman), Kaio Jorge (ozljeda koljena), Milik A. (ozljeda bedra), Peeters D. (ozljeda mišića), Pogba P. (ozljeda mišića).

Freiburg zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako kladionice u Hrvatskoj očekuju tvrdu utakmicu u kojoj bi jedan pogodak mogao odlučiti tko ide dalje, istina je da su Freiburg i Juventus ove sezone puno puta pokazali da su bolji prema naprijed, nego prema nazad.

Zbog toga očekujemo puno otvoreniji dvoboj ovog četvrtka nego što je bio prije tjedan dana u Torinu. Vjerujemo da će i jedni i drugi imati odlične prilike za pogodak i da će i uspjeti poentirati. Zato je naša glavna preporuka oklada na oba tima daju gol, uz primamljivi koeficijent 2.00 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla očekivati i još pokoji gol više, zbog čega će mnogi odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.33. U kladionici 22bet odlično izgleda i opcija da gol pada u oba poluvremena, uz koeficijent 2.02, što možemo zamisliti u ovom susretu.

Za one koji smatraju da će domaćin dovesti Juventus u nevolju u ovom susretu, tu je kombinacijska oklada 1X na Freiburg uz više od 1.5 gola na utakmici, na što možete zgrabiti tečaj 2.41, dok ćete u Raboni dobiti čak 3.00 na okladu da Freiburg zabija više od 1.5 gola u regularnom vremenu.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 nudi 3.40 na gol Michaela Gregoritscha, a 4.00 na okladu da će poentirali Roland Sallai. S druge strane, na Dušana Vlahovića kvota je 3.00, a na Angela di Mariju čak 4.75.

Za kraj, spomenimo još okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.65, što nije rijetkost kad igra Juventus, kako u talijanskom prvenstvu, tako i u međunarodnim natjecanjima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top