Real Madrid vs. Liverpool – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W D L D W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 15. ožujak 21:00
Forma:
L W W D L
Real Madrid
Više od 3.5 gola2.37
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Osmina finala Lige prvaka završava pravom poslasticom, uzvratnim dvobojem kojeg će Real i Liverpool odigrati u Madridu.

Domaća momčad pod Carlom Ancelottijem uvijek igra odlično u elitnom klupskom nogometnom natjecanju, što je osjetio Liverpool na svojoj koži u prvoj utakmici, u kojoj su Englezi vodili 2:0 i na kraju izgubili 5:2.

Real sada samo treba zadržati svoju prednost kako bi prošao dalje, no svjedočili smo i luđim preokretima posljednjih godina pa madridska momčad mora ostati oprezna, s Lukom Modrićem u sredini terena kao igračem koji bi trebao donijeti mirnoću u igru domaćih.

Modrić je bio odličan u prvoj utakmici, a izuzetno su opasni u napadu Karim Benzema i Vinicius Junior pa će gostima zaista biti teško zabiti tri pogotka više od “kraljeva”, koji brane naslov prvaka Europe i dokazano ono najbolje čuvaju za nokaut fazu najprestižnijeg europskog klupskog natjecanja.

Ancelottiju će u obrani nedostajati David Alaba i Ferland Mendy, no na raspolaganju ima Antonija Rüdigera koji se solidno uklopio u momčad, a tu je i Thibaut Courtois među vratnicama pa su u Realu sigurni da im se neće dogoditi isto što i Manchester Unitedu, koji je nedavno izgubio od Liverpoola s čak 7:0.

Među igrače od kojih domaćin očekuje da naprave prevagu na travnjaku tu je još Federico Valverde, strijelac mnogih lijepih golova ove sezone, a svojoj minutaži nada se i mladi Rodrygo, još jedan odličan ofenzivac u redovima madridskog kluba.

S druge strane, Jürgen Klopp definitivno ne proživljava jednu od svojih najboljih sezona na kormilu Liverpoola, no spomenuti visoki trijumf protiv Manchester Uniteda budi nadu da još nije sve gotovo niti protiv Reala.

Svejedno, Liverpool igra promjenjivo pa je za vikend izgubio od Bournemoutha, zbog čega je samopouzdanje momčadi na niskim granama i trebat će mu rani gol Mohameda Salaha ili Roberta Firmina, kako bi utakmica krenula na njegovu stranu.

Dobra vijest za Kloppa je to što Darwin Nunez sve manje promašuje u posljednje vrijeme, a nakon ozljede se u kadar vratio i Diogo Jota pa Liverpool na stadionu Santiago Bernabeu ima pregršt kvalitetnih ofenzivnih rješenja, samo je pitanje hoće li obrana ovaj put izdržati…

Prethodni dvoboji:
21.02.23 Liverpool2:5Real Madrid LP
28.05.22 Liverpool0:1Real Madrid LP
14.04.21 Liverpool0:0Real Madrid LP
06.04.21 Real Madrid3:1Liverpool LP
26.05.18 Real Madrid3:1Liverpool LP

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda mišića), Mendy F. (ozljeda bedra).

Liverpool: Diaz L. (ozljeda koljena), Gomez J. (ozljeda mišića), Ramsay C. (ozljeda koljena), Thiago (ozljeda mišića).

Liverpool zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon 5:2 u prvom dvoboju nije jednostavno predvidjeti na čiju će stranu ići uzvrat. Hrvatske kladionice daju malu prednost Realu, no mi nećemo pokušavati prognozirati pobjednika, nego ćemo se ovaj put fokusirati na golove.

Bilo da nas Liverpool počasti senzacionalnim preokretom ili se potpuno uruši na stadionu Santiago Bernabeu, vjerujemo da golovi neće izostati i da nas čeka slična golijada kao i u prvom susretu. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 2.37 kojeg nudi kladionica bet365.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete uzeti koeficijent 1.71, što djeluje sasvim realno, s obzirom na startne pozicije s kojih suparnici kreću.

Za one koji vjeruju da bi Kloppova momčad mogla zagorčati život domaćinu, tu je oklada da Liverpool zabija u oba poluvremena, uz primamljivi koeficijent 3.40, dok ćete u kladionici 20bet dobiti koeficijent 2.88 ako odigrate na pobjedu Liverpoola u regularnom vremenu.

Spomenimo i klađenje na kartone, jer dobit ćete čak 3.75 na okladu da Liverpool dobiva više kartona od domaćina, što možemo zamisliti u dvoboju u kojem gosti stižu rezultat i mogli bi postati sve nervozniji iz minute u minutu.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.20 na gol Karima Benzeme, a 3.25 na pogodak Viniciusa Juniora. S druge strane, kvota je 2.75 da će poentirati Mohamed Salah, a 3.10 na gol Darwina Nuneza.

Za kraj, spomenimo još okladu na crveni karton, uz kvotu 4.30, koji bi se lako mogao dogoditi u srijedu u Madridu, u dvoboju u kojem će gosti morati preuzeti maksimalni rizik, što uključuje i startove na rubu isključenja…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top