Ballkani vs. Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
W W W L D
  • Fadil Vokrri Stadium
  • Početak: 05. listopad 18:45
Forma:
L W W W W
DOMAĆIN 4.14
Remi 3.86
GOST 1.85
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka nastavlja se natjecanje u Uefinoj Konferencijskoj ligi, u kojoj će svoj drugi nastup u grupnoj fazi Dinamo odraditi kod Ballkanija u Prištini.

Nakon bolnog poraza od Hajduka, trener Sergej Jakirović itekako treba pozitivan rezultat u Europi, jer u Dinamu pritisak raste na stratega čim zareda s neuspjesima. Zato možemo očekivati Dinamo koji pod svaku cijenu želi pobjedu, kako bi sa 6 bodova dočekao dvije teške utakmice protiv Viktorije Plzen.

Za Dinamo je problem ozljeda Brune Petkovića koji je prerano napustio teren u poljudskom derbiju. No, Josip Drmić zabio je hat-trick protiv Rudeša pa očekujemo i u ovoj utakmici njegovu važnu ulogu na travnjaku.

Dinamo ima i ponešto problema u obrani, gdje nedostaje Stefan Ristovski, što znači da će Dino Perić i Boško Šutalo činiti stoperski dvojac, u utakmici u kojoj Ivan Nevistić na golu sigurno neće biti potpuno nezaposlen.

A najviše se očekuje prije svega od vezne linije “modre” momčadi, u kojoj operira veliki talent Martin Baturina, dok joj čvrstinu daje Josip Mišić. Na žalost Jakirovića, Arijan Ademi nije prijavljen za ovo natjecanje na vrijeme, no Dinamo svejedno ima kvalitetu više u odnosu na protivnika na sredini terena.

I da, tu su još krilne pozicije na kojima bi mladi dvojac Gabrijel Vidović i Josip Špikić trebali biti vrlo opasni na ovom gostovanju, pod uvjetom da Dinamo zaista odigra na očekivanoj razini.

S druge strane, Ballkani pod trenerom Ilirom Dajom može biti zadovoljan plasmanom u grupnu fazu Konferencijske lige, što je velik uspjeh za kosovski nogomet.

Tu klupskim ambicijama nije kraj, jer Ballkani želi osvojiti barem pokoji bod ove jeseni, a lakše će to napraviti na domaćem terenu, nego u gostima. U tome bi mu trebao pomoći Arb Manaj u napadu, pojačanje iz Slaven Belupa, dok je tu još Alžirac Walid Hamidi, također sposoban nešto konkretno napraviti u ofenzivi.

Važnu ulogu u igri domaćina ima kapetan Edvin Kuc u sredini terena, pred kojim je na stadionu Fadil Vokrri težak izazov ovog četvrtka, jer mora se suprotstaviti veznoj liniji Dinama i pokušati doći do posjeda lopte, kako bi iznenađenje protiv favoriziranog suparnika bilo ostvarivo…

Prethodni dvoboji:
Ballkani-nikad dosad igrali-Dinamo

Izostanci i ozljede:

Ballkani: nema značajnih izostanaka.

Dinamo: Bruno Petković (ozljeda mišića), Stefan Ristovski (ozljeda zgloba), Lukas Kačavenda (ozljeda koljena), Luka Stojković (ozljeda koljena).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Dinamo favoritom u ovom dvoboju, no kvota na pobjedu hrvatskog prvaka i dalje je pristojna.

Što zbog slabog nastupa na Poljudu, što zbog nesigurnosti ranije viđenih u Europi, mnogi sumnjaju u trenutnu Jakirovićevu momčad. Međutim, mi vjerujemo da je razlika u kvaliteti u odnosu na Ballkani ipak prevelika i to će doći do izražaja u Prištini. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Dinama, uz koeficijent 1.85 kojeg nudi kladionica 20bet.

Mogao bi ovo biti tvrđi dvoboj nego što se kladionice nadaju, zbog čega će se neki igrači odlučiti i na okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što možete uzeti kvotu 2.30.

Ako pak čvrsto favorizirate Dinamo, bet365 vam nudi dvije opcije kako podebljati tečaj. Prva je oklada na pobjedu Dinama bez primljenog gola, uz koeficijent 3.40, dok je tu i oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 2.75. Ona postaje dobitna ako “modri” povedu u prvom poluvremenu i pobijede na kraju.

Zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.01 u kladionici 22bet, što je sasvim realan scenarij za ovu europsku utakmicu, u kojoj će se krenuti oprezno, prije nego se akcija na travnjaku rasplamsa.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.75 na gol Josipa Drmića, a 3.40 ako tipujete na Gabrijela Vidovića. S druge strane, kvota je 3.20 da će zabiti Arb Manaj.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.85, što je sasvim moguće na tvrdom gostovanju u Prištini. Nije nemoguć niti crveni karton, uz kvotu 5.00, jer sigurno će biti oštrih startova koji bi mogli dovesti do toga da neki igrač dobije dva žuta kartona, a možda i izravno isključenje…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top